MAILEN JEG HAR VENTET PÅ

i🌸🌸🌸

I dag døde jeg litt av glede. Etter en slitsom treningsøkt dumpet jeg ned i sofaen, tung som en ponny, klar for å spise to grillpølser i lompe. Herregud, det er sånn info jeg egentlig burde holde for meg selv, men jeg klarer ikke å dy meg. Midt i pølse nummer to, tikket det inn en mail fra eiendomsmegleren vår. Med innflyttingsdato! Vi har fått dato for innflyttingsdato for vårt nye hjem! Og jeg som forventet at det kom til å drøye litt lengre enn forventet, fikk pølsa i halsen: Vi flytter om sånn cirka to måneder!

Bare det å få datoen føles som et stort skritt i riktig retning, da blir det liksom litt mer ekte med en gang. Og så blir det helt perfekt å flytte midt i juni. Da har vi resten av sommeren for våre føtter, og vi rekker å få mye på plass før fellesferien. Nå skal det jo sies at det meste allerede er på plass i det kommende hjemmet. Det blir litt annerledes enn da vi flyttet inn her. Her måtte vi fikse garderober og en haug av elektriske greier, i tillegg til at møblene tok evigheter. Men man lærer heldigvis fra gang til gang, og nå skal det gå sååå mye smoothere. Forhåpentligvis! Man vet jo aldri om det dukker opp noe.

Nå skal jeg ut og spise middag med mamma og mormor, og resten av kvelden kommer til å forsvinne på Mac’en. Det er mye som skal ordnes og leveres før jeg tar påskeferie, så jeg tar rett og slett en helaften med fin musikk på ørene og fingrene på tastaturet. Det hørtes nok finere ut enn det egentlig er. To do-listen min er en seig jævel akkurat i dag, det er noen punkter jeg unngår gang på gang. Så jeg må faktisk ta meg selv skikkelig i nakken i kveld, hehe…

Vi snakkes snart igjen 💛

6 kommentarer

 1. Hvor er den fine blusen fra ? 🙂

  1. FLOYD! 🙂

 2. Ann Caroline

  Så fin du er:) Hvor er blusa og buksa fra?

  1. FLOYD og Lee! <3

 3. Åååå så bra!
  Hvor er den fine buksa fra?😊🙏🏻

  1. Den er fra Lee <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.