SNART TILBAKE HIT

ET LITE THROWBACK 💦

Som jeg har klart å nevne et par ganger, har jeg drømt om å reise tilbake til Rhodos helt siden jeg var der i fjor sommer. Det var mitt første besøk øya, og jeg hadde ikke særlig store forventninger da jeg satte meg på et fly med hele svigers-klanen og helte nedpå med sur hvitvin. Vi hadde leid et fint hus og alt det der, men jeg hadde jo mine fordommer mot Rhodos. Stedet alle reiser sommeren før de melder seg på Paradise Hotel. For så å komme tilbake som superstjerner-bartendere, etter endt opphold på det egentlig ikke så veldig fine hotellet i Mexico.

Men det viste seg at svigers hadde peiling på Rhodos, og vi reiste langt vekk fra bargater, fish bowl-drinker og stanken av oppkast. Alt jeg så var vakre strender, sjarmerende smug, hvite hus og hjemmekoselige restauranter.

Nå har jeg endelig fått ut fingeren og bestilt en reise i mai. Så når forelesninger og visninger og mas er overstått, drar jeg Gravlyset med meg på flyet og setter kursen mot gresk mat og turkist vann. Bare avslapning, null stress. Mitt eneste ønske for turen er at Gravlyset ikke havner på sykehuset, hehe… 

Et lite bildedryss fra forrige besøk på Rhodos 🖤

Dette blir kanskje sommerens eneste reise, alt kommer jo an på boligsalg og innflyttingsdato. Men jeg er i hvertfall glad for at vi får dratt på denne turen, så gjør det ingenting om resten av sommeren blir norsk 😀

23 kommentarer

 1. Siv Slørdahl

  Du burde virkelig sjekke ut den greske øya Karpathos!

  1. Det skal jeg absolutt gjøre! <3

 2. Hvilket hotell skal dere på bo? Jeg har også sååå lyst til å dra nedover der i juni! Så trenger tips til hotell!

 3. Goood tur når tiden kommer! Νydelig der, jeg også vil 😀
  Husker den turen, en av de første gangene vi faktisk så Gravlyset på bloggen, hehe 🙂 Τiden flyr!

  1. Taaakk 😀 <3 Hehe, ja, det gjør den virkelig!

 4. Så fint med en ferie i Mai <3 Kan du oppdatere oss på hvordan det går med studiene? Har du eksamener? Når? Hvor mange? 🙂 Jeg er selv masterstudent nå, skal til Mauritius siste uka i April og kommer da rett hjem til en haug av eksamener :O Gruer meg sååå!!

 5. Hei! Hvor i Rhodos er dette?

  1. Pefkos/Lindos 🙂

 6. hvor på Rhodos er denne fine perlen? <3

  1. Pefkos-områedet <3

 7. Er det lov å spørre hvor på Rhodos turen går til og hotell? <3 Sikler på en tur selv

  1. Vi skal til Pefkos-området <3 Hotell deler jeg aldri før jeg har kommet hjem igjen!

 8. Hvor på Rhodos er dette? 🙂

  1. Pefkos/Lindos 🙂

 9. Hei,
  Reisemålet ser helt herlig ut! Hvor vi Rhodos er disse bildene fra? Trenger reisetips! 😉

  1. Bildene er fra mange steder på øya, men mest Pefkos/Lindos 🙂

 10. Siden jeg vet du bruker Ole Henriksen sine renseservietter og jeg ikke vet om du får Mail fra VITA, men fra 11-13 april har de bl.a 40% på de renseserviettene. Fikk Mail om det og tenkte automatisk på deg haha :)) vet ikke om det er billigere enn på tax free da

  1. Så snill du er som tenkte på meg! <3

 11. Hei! Liker bloggen din så godt 🤗Hvor i Rhodos er det finest å dra om man ikke er så gira på party-Rhodos, men kun strandliv og kos? Hvor reiser dere hen i år? Ha en strålende dag ☀️

 12. Hvor på Rhodos er det??😍

  1. Pefkos/Lindos <3

 13. Hei! Jeg leser bloggen din fast og har gjort det så lenge jeg kan huske, men jeg er dessverre en av de som aldri har kommentert. Men, nå tenkte jeg: Herregud, du fortjener da søren meg å høre hvor bra du er og hvor mye jeg elsker bloggen din. Så bare TAKK! Takk for at jeg kan gå inn her å alltid bli i bedre humør. Takk for at du skriver så morsomt at jeg ler høyt, for at du inspirerer meg med hverdagsliv, leilighet, reiser og klær – og for at vi får bli med deg på de flaue og mindre glamorøse øyeblikkene. Takk for at du er så innmari jordnær og for at du er et godt forbilde. Verden trenger flere som deg, og det fortjener du jammen å høre. Ha en fin torsdag videre! Stor klem

  1. Tusen takk for så innmari fine ord, nå ble jeg glad!! <3 Stor klem tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.