SNART TILBAKE HIT

ET LITE THROWBACK 💦

Som jeg har klart å nevne et par ganger, har jeg drømt om å reise tilbake til Rhodos helt siden jeg var der i fjor sommer. Det var mitt første besøk øya, og jeg hadde ikke særlig store forventninger da jeg satte meg på et fly med hele svigers-klanen og helte nedpå med sur hvitvin. Vi hadde leid et fint hus og alt det der, men jeg hadde jo mine fordommer mot Rhodos. Stedet alle reiser sommeren før de melder seg på Paradise Hotel. For så å komme tilbake som superstjerner-bartendere, etter endt opphold på det egentlig ikke så veldig fine hotellet i Mexico.

Men det viste seg at svigers hadde peiling på Rhodos, og vi reiste langt vekk fra bargater, fish bowl-drinker og stanken av oppkast. Alt jeg så var vakre strender, sjarmerende smug, hvite hus og hjemmekoselige restauranter.

Nå har jeg endelig fått ut fingeren og bestilt en reise i mai. Så når forelesninger og visninger og mas er overstått, drar jeg Gravlyset med meg på flyet og setter kursen mot gresk mat og turkist vann. Bare avslapning, null stress. Mitt eneste ønske for turen er at Gravlyset ikke havner på sykehuset, hehe… 

Et lite bildedryss fra forrige besøk på Rhodos 🖤

Dette blir kanskje sommerens eneste reise, alt kommer jo an på boligsalg og innflyttingsdato. Men jeg er i hvertfall glad for at vi får dratt på denne turen, så gjør det ingenting om resten av sommeren blir norsk 😀

16 kommentarer

 1. Siv Slørdahl

  Du burde virkelig sjekke ut den greske øya Karpathos!

  1. Ida Wulff

   Det skal jeg absolutt gjøre! <3

 2. Goood tur når tiden kommer! Νydelig der, jeg også vil 😀
  Husker den turen, en av de første gangene vi faktisk så Gravlyset på bloggen, hehe 🙂 Τiden flyr!

  1. Ida Wulff

   Taaakk 😀 <3 Hehe, ja, det gjør den virkelig!

 3. Hei! Hvor i Rhodos er dette?

  1. Ida Wulff

   Pefkos/Lindos 🙂

 4. kristina

  hvor på Rhodos er denne fine perlen? <3

  1. Ida Wulff

   Pefkos-områedet <3

 5. Er det lov å spørre hvor på Rhodos turen går til og hotell? <3 Sikler på en tur selv

  1. Ida Wulff

   Vi skal til Pefkos-området <3 Hotell deler jeg aldri før jeg har kommet hjem igjen!

 6. Hvor på Rhodos er dette? 🙂

  1. Ida Wulff

   Pefkos/Lindos 🙂

 7. Hei,
  Reisemålet ser helt herlig ut! Hvor vi Rhodos er disse bildene fra? Trenger reisetips! 😉

  1. Ida Wulff

   Bildene er fra mange steder på øya, men mest Pefkos/Lindos 🙂

 8. Hvor på Rhodos er det??😍

  1. Ida Wulff

   Pefkos/Lindos <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.