SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

HEI LØRDAG 💋

Er du gravid? For hundrede gang: Ney. Jeg klarer ikke engang å ha mensen uten å skrive om det, så tro meg: Når jeg er gravid, blir det ni måneder med gravidspesial 😹 Folket får grue og glede seg, alt ettersom.

Hvilken serie følger du med på akkurat nå? Åh! Fant en skikkelig spennende en i går. Quicksand – Størst av alt. Ligger på Netflix, og handler om en jente som blir beskyldt for å ha gjennomført en skolemassakre. Her i heimen er vi bare halvveis, men gjett om resten skal slukes i kveld! 👀

Hvordan går det med studiene? Meg på bachelor og meg på master er som dag og natt. Jeg tror jeg funker bedre når forelesninger er hyppigere – nå som så mye er opp til meg selv, kan jeg faktisk glemme at jeg er student i en hel uke. Men jeg har store planer om å starte neste semester på bedre vis, og skal gjøre en skikkelig innsats for å blant annet strukturere lesingen min. For å si det sånn: Det må inn i kalenderen, på lik linje som alt annet. Står det ikke i boka, så blir det ikke gjort 💩

Hva gjør dere hvis dere ikke får solgt leiligheten? Siden dere har kjøpt ny allerede. Da betaler vi mellomfinansiering mens vi venter på at det dukker opp en kjøper. Det er selvfølgelig kjedelig, men sånn er livet. Jeg er uansett ganske sikker på at den blir solgt, det er en super leilighet 💛 Etter at vi malte noen lyse vegger er jeg blitt så fornøyd her hjemme, og det er faktisk ting jeg kommer til å savne når vi flytter. Blant annet badet, som jeg har lagd supersmarte løsninger på. Og aircondition. Hvordan skal vi klare oss uten! Og den romslige terrassen – nå får vi nemlig to som er litt mindre. Men men. Den nye leiligheten blir så bra at jeg sikkert glemmer disse manglene.

Når kommer det ny vlog? Vi filmer litt i dag, så får vi se om den blir verdt å legge ut 😀 I såfall kommer den ut i morgen.

Gravlyset virket så sur og utrivelig i videobloggene du har lagt ut, er han sånn i virkeligheten? Han er verdens snilleste fyr, og burde fått en medalje for å i det hele tatt stille opp i disse videobloggene. Han er ikke komfortabel med det i det hele tatt, og gjør det kun for å være grei mot meg. Jeg håper han vil fortsette å være med, og at han blir mer komfortabel slik at det fine mennesket han er skinner gjennom 💕

Får du PT-timer sponset? Nei. Litt av motivasjonen for å komme meg dit, er jo at jeg faktisk betaler dyre dommer for det. Det føles ufattelig dumt å ikke møte opp til en time som koster 700 kroner. Så det har fått meg over dørstokken et par ganger! 💪

Hvor har du lyst å reise neste gang du skal på tur? Rhodos! 💦 Høres sikkert lame ut for alle som kun har vært i Rhodos by – der har jeg aldri vært selv. Men det finnes noen nydelige perler. Hadde du gitt meg valget mellom Mexico og Rhodos akkurat nå, så hadde jeg valgt Rhodos uten å blunke.

Planer for påsken? JA 🐥 Mamma, pappa, Penny, Gravlyset og jeg tar en roadtrip til min hjemby Odense, for å besøke besteforeldre, tanter og onkler. Gleeeder meg!

Nå skal vi ut i gatene og gjøre noen lørdags-ærender. Det skal blant annet kjøpes bursdagsgaver, og det lukter krangel lang vei. Èn av oss er mest fan av å kjøpe én ordentlig ting. Den andre foretrekker å kjøpe masse småting til samme pris. Jeg sier ikke hvem av oss som foretrekker hva – men herregud så unødvendig å kjøpe masse småting! Hehe. I dag skal jeg vinne.

Ha en nyyydelig lørdag, og sleng gjerne inn et spørsmål til neste ukens spørsmål i kommentarfeltet 😀

26 kommentarer

 1. Kjolen din!! Hvor er den fra?

 2. Hvor mange år tar du masteren over siden det er deltid?
  Og et annet spm, hvordan er Kine buksa fra Floyd? Ville du anbefalt å bruke den som jobbukse der du må kunne bevege deg i den? Den så mye finere ut på bildene dine enn på nettsiden synes jeg 😊

 3. Ok, skoene! Hvor er de fra??😍

 4. Å så fin kjole, hvor er den fra? 😊

 5. Snakker du dansk i Danmark?

 6. Hvorfor skal dere flytte inn i en annen leilighet når dere så og si nettopp har kjøpt den dere bor i nå?

 7. Hvor er kjolen fra? 😀

 8. Mye bedre med én ordentlig gave, som personen ikke ville unnet seg selv. flere småting kjøper man seg jo selv…
  Ps; så fine bilder av deg! Du ser smashing ut <3

 9. Gleder meg til gravidspaltene dine🤩😅 Spm: når ser dere for dere at dere kommer til å få barn? Privat spm, så krever ikke svar altså

 10. kan du vise de smarte løsningene du har laget på badet? 🙂

 11. Hvorfor er du helt hvit i tinningene?

 12. Hvor er kjolen fra? Kjempefin!

 13. Hvor er kjolen din fra? Superfin! 😀

 14. Åh, du er nydelig! Hvor er jakka og kjolen fra? 😍

 15. Ang gravlyset <3 Bare for å peke ut hvor forskjellig vi mennesker er… da jeg så gravlyset i dine vlogs, så tenkte jeg: herregud for en bra mann, han stiller opp og hjelper dama si, selvom han ikke synes det er så kult, eller at han ikke er vandt til å være på film! Elsker deg IdaWulfOgGravlyset <3

  1. Sååå koselig at du tenkte det <3 <3 Klem til deg!

 16. Får alltid like mye positiv energi hver gang jeg er her inne <3 har sluttet å følge samtlige "influencere" på instagram, utenom deg og Kristina – dere tilfører bare fine ting, selv på kjipe dager!

  MEN, dette er litt out-of-topis, hah! MEN anbefaler du noen neglesalonger i Tønsberg?? Jeg går egentlig fast til Eger i Oslo, men skal random til Tøns neste uke (haha), og tenkte om det kanskje fantes noe rimeligere og BRA der og slå to fluer i en smekk! Eller kanskje du "fikser" ting de gangene du er i Oslo selv 🙂

  Stor mandagsklem!

 17. Det blir gøy å lese når du evt blir gravid:) Og så lurer jeg på om du snakker dansk når du er i Danmark?

 18. Anbefaler deg å lese boken «størst av alt» hvis du liker serien !! Boken er 20 ganger bedre <3

  1. Visste ikke at det var en bok!

 19. Jakka fra?

 20. Så ulik oppfatning man kan ha, ref meg og denne leseren som kommenterte med at kjæresten din virker sur og grinete. Som den østfoldingen jeg er, oppfatter jeg han som en skikkelig morsom og trivelig fyr. Lo opptil flere ganger av både han, deg og dere i vloggen med testing av nye matvarer. Keep up the good work – og veldig gjerne med kjæresten involvert!

  1. <3 <3 <3

 21. Hei :-)Vil du dele hvor kjolen er fra?

  1. ByTimo 🙂

 22. Amanda salbuvik Skjærstad

  Har du fått noen resultatet av treningen? Spiser du annerledes nå enn før?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.