EN SPONTAN SØNDAGSVLOG

Folket har ønsket seg mer video, så da blir det mer video! Det var faktisk helt tilfeldig at jeg hadde kamera i veska under dagens øvelseskjøring, men da ble det i hvertfall en liten vlog. Stakkars Gravlyset er helt i kjelleren av pollenallergi om dagen, så jeg var heldig som fikk ham med meg ut i det hele tatt.

Og jeg trodde faktisk jeg skulle være en tryggere sjåfør enn det jeg var i dag. Men, du vet. Mange år i Oslo, ingen egen bil… Å ikke øve gjør ikke mester. Men! Det blir mye øvelseskjøring fremover, for når vi flytter skal vi endelig ha vår egen bil 

Håper du syns det var hyggelig med vlog, snakkes i morra 😀

38 kommentarer

 1. Fantastisk video! Mer av det 🙂

  1. Skal prøve på det 😀

 2. Hahaha kjenner meg igjen. Jeg har løsningen: han kjører når dere er to i bilen – han kjører seg selv til togstasjonen og du kjører hjem igjen alene uten mas 😆 det har i hvertfall funket for oss 😂🙈 og ps, ikke dra på kjøretur i Roma sammen, det har jeg hørt er skilsmissegrunnlag. Lykke til!

 3. Hahaha kjenner meg igjen. Jeg har løsningen: han kjører når dere er to i bilen – han kjører seg selv til togstasjonen og du kjører hjem igjen alene uten mas 😆 det har i hvertfall funket for oss 😂🙈 og ps, ikke dra på kjøretur i Roma sammen, det har jeg hørt er skilsmissegrunnlag. Lykke til!😊

  1. VELDIG enig i ditt forslag, hehe 😀 Og Roma?!!! Hvem kjører i Roma? Tusen takk, og ha en fin dag <3

 4. Du får be ham om å være litt tydeligere på hva du skal se etter før det skjer, typ nå skal vi til blabla så da må du ligge i den filen.

  Syns du var flink jeg! Hvem sin bil kjører dere med hvis det er sånn at dere ikke har bil nå?

  1. Ja, han var ikke noen flink kjørelærer altså. Hehe. Vi låner av mamma og pappa hele tiden <3

 5. Å herregud! Jeg lo faktisk høyt og alene på et BUSSTOPP av alle ting i verden! Gleder meg til jeg er også skal ha egen elbil

  1. Haha!! <3 Sorry for det :O :O

 6. Haha, mer vlog fra dere🙌
  Veldig morsom video😂😂

  1. Skal prøve på det 😀

 7. Haha, eelsker det! 😀

  1. 😀 <3

 8. Mange med lappen tar faktisk kjøretimer med kjørelærer fordi de føler seg usikre, eller ikke har kjørt på lenge sånn som du. Kanskje det hadde vært noe, for å friske opp i det igjen? 🙂

  1. Hadde nok ikke vært så dumt! <3

 9. Elisabeth L

  Du er sååå søt, Ida <3 vet ikke hvorfor jeg har trodd noe annet, men du virker som den mest tålmodige i forholdet her, haha! Håper vi kan se deg med fremover 🙂

  1. Hahaha <3 Jeg er virkelig IKKE den tålmodige i dette forholdet. Så det tar jeg som et stort kompliment at du tenkte 😀

 10. Hahaha, hjelpes så søt video ♥️ dere er herlige!

  1. <3 <3 <3

 11. Fantastisk! Husk at øvelse gjør mester, (og at mannfolk ofte blir utålmodig når damene kjører, uansett😂).

  Ellers vil jeg anbefale din kjære om å gå til Jan Philip Junker på helseparken i Sandefjord- jeg har fått vaksinetabletter mot pollen og har den beste våren på så lenge jeg kan huske. Man må starte på de i god tid i forveien altså, men kanskje han da slipper så mye plager neste vår 😉 grazax heter forresten tablettene.

  1. Hehe, ja, lunta var ikke lang for å si det sånn! :p så bra at du fant noe som funka <3 har mannfolk noen gang «tid» til å få til legen??

 12. Ååå, denne ble jeg i godt humør av <3

  1. <3 <3 <3

 13. Denne videoen var sååå fin <3 Jeg lo høyt flere ganger 😀 Digger deg, Ida!!

  1. Åå, så koselig 😀 <3 <3

 14. Herlig video, mer av det:)
  Men jeg lurer på når Gravlyset er gammel nok til å bli titulert med navn på bloggen? Han blir jo forbundet med et gravlys snart om han ikke får et navn;))

  1. Skal prøve på det! 🙂 Hehe ja, I know… vi får se!

 15. Hahah, du er så morsom. «De skjønner jo at jeg ikke står her for gøy».

  1. Hvem står og henger i en rundkjøring liksom! Hehe

 16. Hahaha, fantastisk!! Mer sånn!

  1. 😀

 17. Jeg dør haha så gøy og såå morsomt 😃😃😃

  1. Hurraaa 😀 <3 <3

 18. har du blitt smittet av litt østfoldsdialekt? hehe veldig søtt 🙂

  1. Helvete, jeg har det ikke sant?!! Har tenkt på det flere ganger de siste ukene. Har hørt meg selv si at jeg er «rædd» blant annet – og det har skjedd noe med tonefallet mitt. Dette må jeg ta tak i :O :O :O

 19. Haha, dere minner meg om Kristin og Dennis, når Kristin skal øvelseskjøre med Dennis, jeg lo så høyt på bussen og tørket tårer og nå ler jeg like høyt av dere, dere er herlige, mer av dette 😂😂❤️

  1. Haha <3 Skal ikke være så greit!

 20. Åh, jeg kjenner meg igjen i det å ikke ha selvtilitt bak rattet 🙈 Jeg kjører bare når jeg må. Da vi bodde i by, måtte jeg kjøre kjæresten til båten hver mandag, i starten var det skikkelig dritt, men jeg ble vandt til det etter et par-tre-fire-ti ganger. Og så hjalp det at vi måtte kjøre før 6, så det var veldig lite trafikk 😊 Lykke til videre med øvelseskjøringen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.