HVA VIL DU HA?

Welcome to my cozy Instagram home! ✨

Dette burde vært coveret på et interiørmagasin. Neida. Etter dette lille oppussingsprosjektet mitt, trengte jeg en skikkelig vask av leiligheten før jeg begynte å sette ting på plass. Ting tar tid. Men i dag ble det skinnende rent her, så nå skal det straks ligne på et hjem igjen.

Det rareste skjedde nå nettopp. Det ser ut til at Instagram har postet et helt random bilde fra kamerarullen min. I feeden min. Skal ikke det være klin umulig?! Det tok meg faktisk litt tid å skjønne hvor jeg hadde bildet fra, men så oppdaget jeg at det var et garderobeskap fra en boligannonse som jeg hadde printscreenet tidligere på dagen. Og takk faen lov for det! Det kunne jo vært bilde av Facebook-profilen til en jente som plager meg på internett, som jeg også har printscreenet i dag. Tipper hun ikke hadde blitt noe større fan om jeg delte det sure fjeset hennes med følgerne mine. Eller det kunne vært noe skikkelig privat – så nå sitter jeg og sletter alle bildene på telefonen min, for sikkerhets skyld.

Herregud, så galt det kunne gått, haha! Men nå leser jeg på VG at Facebook og Instagram har big problemas, så da er det vel et eller annet som skjer. Ikke får jeg slettet bildet heller, så jeg får bare nyte at likesene renner inn på dette helt meningsløse garderobeskapet. 42 likes til nå! Woop. 

Gravlyset er hjemme og besøker familie, så jeg er alene hjemme i kveld. Sitter i senga med en dott på huet og prøver å gjøre unna en del jobb. For tre dager siden bestemte jeg meg for å ha godteristopp helt frem til eksamensperioden i juni, men allerede nå kjenner jeg at jeg er tre centimeter unna å ta heisen ned til butikken for å kjøpe melkesjokolade. Det er alt jeg vil ha i livet mitt akkurat nå. På den ene siden så har hodet mitt det bedre når jeg ikke spiser godteri, på den andre siden: Life is too short, man! Jeg får ta stein, saks, papir med meg selv – så vet vi jo alle hvordan det går.

Til slutt har jeg et spørsmål til deg som leser her inne. Hva vil du ha? Rett på sak, hehe. Jeg er så selvkritisk om dagen, at hver gang jeg skal poste et innlegg, så tenker jeg: Nope. Ingen som gidder å lese om det. Det skjer viktige ting i verden. Så jeg trenger faktisk litt drahjelp akkurat nå. Hvis du har ønsker til spalter, temaer, hva som helst, legg igjen et par ord i kommentarfeltet. Da blir jeg så GLAD 

158 kommentarer

 1. Du har en unik evne til å formidle selv kjedelige ting på en morsom måte. Jeg tror at alle som liker å følge deg ikke har så utrolig høye krav til superinteressant innhold. Jeg har aldri tenkt om noen av postene dine at de er unødvendig eller kjedelige. Du er jo bare et menneske, kan ikke skje noe spennende hele tiden. <3 Synes alltid det er hyggelig/morsomt å lese bloggen din:) selv elsker jeg interiør, så om jeg skal nevne noe blir det det.

  1. Ida Wulff

   TAKK for så masse fine ord og for innspill!! Settes pris på <3

 2. Ingvild :)

  Hahah, jeg stussa sååå over det bildet som ble posta på IG! Ingen tekst eller noe – men som den fan’en jeg er så måtte jeg like det😂

  Over til det du spør om – jeg synes egentlig alt du skriver er bra, favorittene er hverdagsbetraktelsene dine! Du får normale ting til å virke så befriende og vanlig – uten alt dilldallet samtidig som du har en morsom vri på det. Du er den eneste bloggen som er igjen som jeg følger fast og sjekker hver dag!

  1. Ida Wulff

   Hahaha, takk for like <3 <3 Og takk for fine ord!

 3. Paraply-innleggene dine er jo en klassiker, små hverdagsglimt med Gravlyset er også morsomt å lese om. Hadde også vært gøy med et innlegg om hvordan singellivet ditt var vs livet med samboer og alt man evt gjorde som singel men som man ikke gjør nå / ikke vil bli sett gjøre, hehe. Stå på! Trofast leser siden 2009.

  1. Ida Wulff

   Taaakk for innspill 😀 OG takk for at du har holdt ut med meg så lenge <3

 4. Å så fin du er Ida! <3 Fortsett som du gjør 😀 Men kan gjerne ønske meg et innlegg om hudpleie. Hva slags produkter du bruker, tiltak du gjør i hverdagen for huden, samt hvor ofte du går til hudpleier, og hva slags behandlinger du gjør. Men elsker innlegg om hverdagen din 🙂

  1. Ida Wulff

   Takk for innspill <3

 5. Liker det meste du skriver om! 🙂 Liker antrekkene dine, fine legger som kler skjørt 🙂

 6. Maritha

  Hei Idaa!
  Jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver typ: hvordan komme over kjærlighetssorg, når er det på tide å gå fra kjæresten/samboeren, et innlegg som handler kunn om deg og Gravlyset, hvordan dere møttes og hvordan dere klikket så bra😍
  Hilsen superduper fan!

 7. Maritha

  Og hva er denne paraplyen flere nevner over her?🙈🙈

  1. Ida Wulff

   Min faste sutrespalte, hehe

 8. Yo, I’ll tell you what I want, what I really, really want
  So tell me what you want, what you really, really want
  I’ll tell you what I want, what I really, really want
  So tell me what you want, what you really, really want
  I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
  I wanna really, really, really wanna zigazig ah

  1. Ida Wulff

   Haha <3 <3 <3 Favorittsangen!

 9. Du er favorittbloggeren min fordi du fremstår som ærlig og uhøytidelig. Du er på lag med oss kjedelige ikke-bloggere liksom (selv om du ikke er kjedelig). Det er ekstra gøy når du viser deg uperfekt – det bare gjør deg mer «perfekt» i grunn. Samtidig har du et godt dryss av inspirasjon, både innen skjønnhet og interiør. Humoren din da, den er er gull, og skrivestilen din gjør at omtrent alt blir kjekt å lese. Du er rett og slett rågod på å sette ord på ting. Så fortsett sånn tenker jeg. Ikke forsøk å være så perfekt blogger liksom, når du allerede er det. Skriv om det som faller deg inn! Synes DU det er interessant, synes garantert mange av leserne dine det også 😉

 10. Hvor er den fine puta med dusker fra ?:-)

  1. Ida Wulff

   H&M 🙂

 11. Jeg synes du er flink med klær og interiør! God smak rett og slett;) Jeg elsket kupp…ser noen andre hva med «ukes kupp» innlegg? Noe ekstra fint du har funnet som du vil vise frem og gjerne det med en fin pris.

  1. Ida Wulff

   Takk for innspill <3

 12. Tips til hvordan man kan bli mer strukturert når man jobber hjemme. Skriver bachelor om dagen, og liker best å jobbe hjemmefra, men jeg sliter litt med å klare å være strukturert.. Blir gjerne tre episoder av en serie mens jeg spiser frokost, så en tur på trening, kjapp tur innom butikken, middag og vipps var klokken 1730 og jeg føler at hele dagen har gått fra meg..

  1. Ida Wulff

   Haha, kjenner meg såå godt igjen 😀

 13. Vil lese om alt du vil skrive om, bloggen din er alltid gøy å lese!

  1. Ida Wulff

   <3

 14. Meninger, samfunnskritikk, politikk og miljø!

 15. Samme for meg, alt du skriver er bra. Bare skriv ok??

  1. Ida Wulff

   Ok <3 <3 <3

 16. Hei,

  Jeg har lest bloggen din i ny og ne og syntes i starten at du. lignet eller hadde mye likhetstrekk med Christina Aguilera, har tenkt å skrive det til deg mange ganger før men så har det bare ikke skjedd. Nysgjerrig på om du har hørt det før eller om det bare er meg som syntes det :p hehe (det er ment som et kompliment, har alltid digget den dama).

  Tilbake til innlegget ditt, så syntes jeg du f.eks kan ha spørsmålsrunde på video, og også holde oss oppdatert på problemstillinger som f.eks da du spurte oss leserne hvilken farge dere burde gå for på teppe under salongbordet til den nye leiligheten. Oppdatert innlegg kunne kanskje vært at du forteller oss hva dere gikk for og hvorfor.

  Også vil jeg bare fortelle deg at jeg liker at du kan være direkte, si ting rett ut (bare være deg selv), liksom bare fortelle hendelser som de finner sted, som vi vanlige kan finne oss igjen i, uten at de virker pyntet på.

  Virker som du har veldig stabil lesergruppe, og har sjeldent sett hat i kommentarfeltet ditt og det er jo en bekreftelse i seg selv at du gjør noe bra.

  Stå på Ida 🙂

 17. Maritha

  Hei Idaa!😄
  Jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver typ: hvordan komme over kjærlighetssorg, når er det på tide å gå fra kjæresten/samboeren, et innlegg som handler kunn om deg og Gravlyset, hvordan dere møttes og hvordan dere klikket så bra😍
  Hilsen kjempefan!

  1. Ida Wulff

   Takk for forslag <3 <3 <3 Håper du har en fin helg!!

 18. Nå skal jeg komme med verdens dølleste svar, men; jeg vil lese bloggen din akkurat som den er! Du har en snert i skrivemåten som jeg ikke ser på andre blogger, og selv om du har noen «oppstilte» bilder (som jeg egentlig «hater» :]) så veier du opp med å plutselig ha et innlag ala Prøver å imponere på instagram, som er bare…fantastisk 🙂 Jeg misliker glattpolerte bloggere som ved «bilder som ikke kom på bloggen»-poster kun legger ut et bilde av et hårstrå som ligger feil «ååååå herreguuuud at jeg poster dette forferdelige bildet av meg selv hahhaha!!!» Du er ekte, morsom, ærlig (framstår ihvertfall slik:) og herlig! Don’t change a thing!

  1. Ida Wulff

   Herregud <3 Nå ble jeg glad. Tusen takk!!

 19. Caroline

  Jeg liker bloggen din akkurat som den er! Ekte, rå og normal. Den er ikke overfladisk, jålete eller urealistisk for unge jenter 🙂 Perfekt balanse mellom »reklame» og hverdag. Men mer av paraplyer, reisetips kanskje og videoer av deg og gravlyset du har postet på insta!

  1. Ida Wulff

   For noen fine komplimenter, tusen takk <3 Mer video skal jeg prøve på!

 20. Vida Mortensen

  Jeg synes det er fint og trivelig å klikke meg innom for å lese alt du skriver. Du skriver på en slik måte at der er så lett å relatere seg. Så jeg kommer til å klikke meg innom her uansett hva du velger å skrive om. Stå på, du er super flink!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 <3 For et fint navn du har!

 21. Hvor er den nydelige genseren din fra? 😀

  1. Ida Wulff

   Zara <3

 22. Dette er min favorittblogg siden tidenes morgen. Elsker at du kjøper kake etter trening, maler sort, forteller at du er selvkritisk.. At det virker som at du ikke følger strømmen men tar litt sjanser. Du skriver fantastisk bra. Det du skriver er tanker jeg ofte kan kjenne igjen men som jeg ikke tør å si høyt. Så jeg koser meg så når du tillater deg å si det som det er 😅 Litt oftere innlegg hadde jeg blitt superglad for, men jeg skjønner at du har begrenset med time ri døgnet du også 🙂

  1. Ida Wulff

   Så glad jeg blir <3 <3 <3 Kake etter trening for lyfe!

 23. Noen blogger klikker jeg på kun for å se bilder.. med bloggen din ser jeg ikke på bilder, men jeg elsker tekst, masse tekst for du skriver så bra. Det eneste jeg ønsker er hyppigere innlegg, håper du satser MER på bloggen for du trenger ikke skrive om noe som helst «spennende» bare at du skriver er gøy og morsomt og man kan relatere seg til mye. Du prøver ikke være noe du ikke er, noe mange bloggere gjør for å komme seg opp, feks å skrive et dypt innlegg der man åpenbart gjør det bare for å være dyp 😅 er ikke alltid 100% enig med deg, men det er det er en del av menneskeheten, holdt jeg på å si.

  1. Ida Wulff

   Takk for så utrolig fine ord, Sara <3

 24. Ja bare skriv. Eller bare et bilde. Senk lista, vi er ikke så kravstore 🙂

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 25. Alltid gøy med interiør og leilighetsinnlegg😀 Trening/mat/livsstil er også gøy! Har du satt deg noen mål for treningen? Har du treningstøy å anbefale?

 26. Alltid gøy å lese om interiør/leilighet😃 Skriv gjerne litt om trening. Har du noen mål for treningen? Har du treningstøy å anbefale?

 27. Rebekka

  Vil bare si at godtestopp er verdt det! Jeg kuttet ut sukker for 17 dager siden, de 3-4 første dagene var harde, men etter én uke hadde jeg mye mer energi, og jeg våknet av meg selv hver morgen før alarmen! Du klarer godtestopp frem til juni, det er kun begynnelsen som er en kamp!

  Og jeg digger alle de hverdagslige innleggene dine, og ikke minst paraplyene!

  1. Ida Wulff

   Så flink du er 😀

 28. Jeanett

  Jeg vil ha alt!!
  Jeg leste bloggen din for flere år siden men så syntes jeg desverre det var kjekkere å lese om bloggere som opererte seg her og der. Men nå har jeg «endelig» blitt voksen og funnet tilbake til deg! Jeg har lest bloggen din noen måneder nå, bladd meg langt tilbake i arkivet ditt bare fordi jeg synes du er så FLINK til å skrive. Desverre kommenterer jeg aldri… Men jeg er her!
  Jeg elsker innleggene dine hvor du er ærlig og direkte. Jeg elsker innleggene dine hvor ikke alt er perfekt, hvor du viser oss at også bloggere opplever kjipe ting, blir irritert osv. Men jeg leser virkelig hva som helst som du skriver! Absolutt alt 🙂

 29. Interiør og leilighet😸

  1. Ida Wulff

   Notert 😀

 30. Hei Ida! Jeg elsker når du skriver mer spalte-aktig om hverdagstanker/problemer, kommentarer om ting som skjer eller om tanker du har. Liker så godt hvordan du skriver, har fulgt med i flere år enn jeg kan telle nå! <3

  1. Ida Wulff

   <3 <3 3 !!!

 31. Marianne

  Jeg digger Paraply-innleggene dine! 😀 Så bare å samle opp og komme med flere paraply-innlegg, hehe 🙂
  Ellers er det blant anna gøy med video!

  Ha en fin søndag!

  1. Ida Wulff

   Skal prøve meg litt mer på video! <3

 32. Liker bloggen din som den er, så fortsett i samme stil du 🙂 Mine favorittema er kanskje reiser, interiør, paraplyer/hverdagsliv!

  1. Ida Wulff

   Takk for innspill 😀 <3

 33. Anniken

  Elsker hverdagsinnleggene dine! Der du er deg selv og deler om smått og stort. Har lest deg lenge og tror faktisk jeg aldri har lagt igjen en kommentar. Men du er favorittbloggeren min, tipper flere er enig der! Fortsett å vær deg du, det holder i massevis ❤️

  1. Ida Wulff

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.