HVA VIL DU HA?

Welcome to my cozy Instagram home! ✨

Dette burde vært coveret på et interiørmagasin. Neida. Etter dette lille oppussingsprosjektet mitt, trengte jeg en skikkelig vask av leiligheten før jeg begynte å sette ting på plass. Ting tar tid. Men i dag ble det skinnende rent her, så nå skal det straks ligne på et hjem igjen.

Det rareste skjedde nå nettopp. Det ser ut til at Instagram har postet et helt random bilde fra kamerarullen min. I feeden min. Skal ikke det være klin umulig?! Det tok meg faktisk litt tid å skjønne hvor jeg hadde bildet fra, men så oppdaget jeg at det var et garderobeskap fra en boligannonse som jeg hadde printscreenet tidligere på dagen. Og takk faen lov for det! Det kunne jo vært bilde av Facebook-profilen til en jente som plager meg på internett, som jeg også har printscreenet i dag. Tipper hun ikke hadde blitt noe større fan om jeg delte det sure fjeset hennes med følgerne mine. Eller det kunne vært noe skikkelig privat – så nå sitter jeg og sletter alle bildene på telefonen min, for sikkerhets skyld.

Herregud, så galt det kunne gått, haha! Men nå leser jeg på VG at Facebook og Instagram har big problemas, så da er det vel et eller annet som skjer. Ikke får jeg slettet bildet heller, så jeg får bare nyte at likesene renner inn på dette helt meningsløse garderobeskapet. 42 likes til nå! Woop. 

Gravlyset er hjemme og besøker familie, så jeg er alene hjemme i kveld. Sitter i senga med en dott på huet og prøver å gjøre unna en del jobb. For tre dager siden bestemte jeg meg for å ha godteristopp helt frem til eksamensperioden i juni, men allerede nå kjenner jeg at jeg er tre centimeter unna å ta heisen ned til butikken for å kjøpe melkesjokolade. Det er alt jeg vil ha i livet mitt akkurat nå. På den ene siden så har hodet mitt det bedre når jeg ikke spiser godteri, på den andre siden: Life is too short, man! Jeg får ta stein, saks, papir med meg selv – så vet vi jo alle hvordan det går.

Til slutt har jeg et spørsmål til deg som leser her inne. Hva vil du ha? Rett på sak, hehe. Jeg er så selvkritisk om dagen, at hver gang jeg skal poste et innlegg, så tenker jeg: Nope. Ingen som gidder å lese om det. Det skjer viktige ting i verden. Så jeg trenger faktisk litt drahjelp akkurat nå. Hvis du har ønsker til spalter, temaer, hva som helst, legg igjen et par ord i kommentarfeltet. Da blir jeg så GLAD 

145 kommentarer

 1. Hei Idaa!
  Jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver typ: hvordan komme over kjærlighetssorg, når er det på tide å gå fra kjæresten/samboeren, et innlegg som handler kunn om deg og Gravlyset, hvordan dere møttes og hvordan dere klikket så bra😍
  Hilsen superduper fan!

 2. Og hva er denne paraplyen flere nevner over her?🙈🙈

  1. Ida Wulff

   Min faste sutrespalte, hehe

 3. Yo, I’ll tell you what I want, what I really, really want
  So tell me what you want, what you really, really want
  I’ll tell you what I want, what I really, really want
  So tell me what you want, what you really, really want
  I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
  I wanna really, really, really wanna zigazig ah

  1. Ida Wulff

   Haha <3 <3 <3 Favorittsangen!

 4. Hvor er den fine puta med dusker fra ?:-)

  1. Ida Wulff

   H&M 🙂

 5. Jeg synes du er flink med klær og interiør! God smak rett og slett;) Jeg elsket kupp…ser noen andre hva med «ukes kupp» innlegg? Noe ekstra fint du har funnet som du vil vise frem og gjerne det med en fin pris.

  1. Ida Wulff

   Takk for innspill <3

 6. Tips til hvordan man kan bli mer strukturert når man jobber hjemme. Skriver bachelor om dagen, og liker best å jobbe hjemmefra, men jeg sliter litt med å klare å være strukturert.. Blir gjerne tre episoder av en serie mens jeg spiser frokost, så en tur på trening, kjapp tur innom butikken, middag og vipps var klokken 1730 og jeg føler at hele dagen har gått fra meg..

  1. Ida Wulff

   Haha, kjenner meg såå godt igjen 😀

 7. Vil lese om alt du vil skrive om, bloggen din er alltid gøy å lese!

  1. Ida Wulff

   <3

 8. Meninger, samfunnskritikk, politikk og miljø!

 9. Samme for meg, alt du skriver er bra. Bare skriv ok??

  1. Ida Wulff

   Ok <3 <3 <3

 10. Hei Idaa!😄
  Jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver typ: hvordan komme over kjærlighetssorg, når er det på tide å gå fra kjæresten/samboeren, et innlegg som handler kunn om deg og Gravlyset, hvordan dere møttes og hvordan dere klikket så bra😍
  Hilsen kjempefan!

  1. Ida Wulff

   Takk for forslag <3 <3 <3 Håper du har en fin helg!!

 11. Jeg liker bloggen din akkurat som den er! Ekte, rå og normal. Den er ikke overfladisk, jålete eller urealistisk for unge jenter 🙂 Perfekt balanse mellom »reklame» og hverdag. Men mer av paraplyer, reisetips kanskje og videoer av deg og gravlyset du har postet på insta!

  1. Ida Wulff

   For noen fine komplimenter, tusen takk <3 Mer video skal jeg prøve på!

 12. Vida Mortensen

  Jeg synes det er fint og trivelig å klikke meg innom for å lese alt du skriver. Du skriver på en slik måte at der er så lett å relatere seg. Så jeg kommer til å klikke meg innom her uansett hva du velger å skrive om. Stå på, du er super flink!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 <3 For et fint navn du har!

 13. Hvor er den nydelige genseren din fra? 😀

  1. Ida Wulff

   Zara <3

 14. Dette er min favorittblogg siden tidenes morgen. Elsker at du kjøper kake etter trening, maler sort, forteller at du er selvkritisk.. At det virker som at du ikke følger strømmen men tar litt sjanser. Du skriver fantastisk bra. Det du skriver er tanker jeg ofte kan kjenne igjen men som jeg ikke tør å si høyt. Så jeg koser meg så når du tillater deg å si det som det er 😅 Litt oftere innlegg hadde jeg blitt superglad for, men jeg skjønner at du har begrenset med time ri døgnet du også 🙂

  1. Ida Wulff

   Så glad jeg blir <3 <3 <3 Kake etter trening for lyfe!

 15. Noen blogger klikker jeg på kun for å se bilder.. med bloggen din ser jeg ikke på bilder, men jeg elsker tekst, masse tekst for du skriver så bra. Det eneste jeg ønsker er hyppigere innlegg, håper du satser MER på bloggen for du trenger ikke skrive om noe som helst «spennende» bare at du skriver er gøy og morsomt og man kan relatere seg til mye. Du prøver ikke være noe du ikke er, noe mange bloggere gjør for å komme seg opp, feks å skrive et dypt innlegg der man åpenbart gjør det bare for å være dyp 😅 er ikke alltid 100% enig med deg, men det er det er en del av menneskeheten, holdt jeg på å si.

  1. Ida Wulff

   Takk for så utrolig fine ord, Sara <3

 16. Ja bare skriv. Eller bare et bilde. Senk lista, vi er ikke så kravstore 🙂

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 17. Alltid gøy med interiør og leilighetsinnlegg😀 Trening/mat/livsstil er også gøy! Har du satt deg noen mål for treningen? Har du treningstøy å anbefale?

 18. Alltid gøy å lese om interiør/leilighet😃 Skriv gjerne litt om trening. Har du noen mål for treningen? Har du treningstøy å anbefale?

 19. Vil bare si at godtestopp er verdt det! Jeg kuttet ut sukker for 17 dager siden, de 3-4 første dagene var harde, men etter én uke hadde jeg mye mer energi, og jeg våknet av meg selv hver morgen før alarmen! Du klarer godtestopp frem til juni, det er kun begynnelsen som er en kamp!

  Og jeg digger alle de hverdagslige innleggene dine, og ikke minst paraplyene!

  1. Ida Wulff

   Så flink du er 😀

 20. Interiør og leilighet😸

  1. Ida Wulff

   Notert 😀

 21. Hei Ida! Jeg elsker når du skriver mer spalte-aktig om hverdagstanker/problemer, kommentarer om ting som skjer eller om tanker du har. Liker så godt hvordan du skriver, har fulgt med i flere år enn jeg kan telle nå! <3

  1. Ida Wulff

   <3 <3 3 !!!

 22. Jeg digger Paraply-innleggene dine! 😀 Så bare å samle opp og komme med flere paraply-innlegg, hehe 🙂
  Ellers er det blant anna gøy med video!

  Ha en fin søndag!

  1. Ida Wulff

   Skal prøve meg litt mer på video! <3

 23. Liker bloggen din som den er, så fortsett i samme stil du 🙂 Mine favorittema er kanskje reiser, interiør, paraplyer/hverdagsliv!

  1. Ida Wulff

   Takk for innspill 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.