LYSE VEGGER & HJERTESUKK

Reklame: Buksa jeg har på er sponset av Floyd, og rabattkoden IDA20 gir deg 20% på alle varer fra Floyd by Smith

Først og fremst: Se hvor lyst og fint soverommet vårt er blitt! For deg ser det kanskje ut som et helt vanlig soverom, men jeg er vant til at det er svart som natta her. Hele døgnet! Så nå føler jeg seriøst at jeg er på besøk i sommerhuset i Danmark. Må innrømme at det ble veldig beige her nå, men vi kan jo ikke drive og kjøpe nye møbler nå før vi skal flytte. Så da blir det sånn, og jeg sier meg mer enn fornøyd med det. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ønske meg et lyst soverom, men det gjør noe med stemningen når man våkner om morgenen. Det er jo fremdeles mulig å få det helt mørkt her om kvelden – men dét er det solskjermingen som sørger for.

I dag har jeg hatt en fin og rolig søndag. Og jeg tror jeg begynner å komme til bunns i hva som har plaget meg de siste ukene. En sånn vond, gnagende følelse, som gjør at det er fort gjort å peke fingre og skylde på at verden er dum. Men når alt føles galt og alle er dumme – så er det som regel hos en selv det ligger. Og min gnagende følelse kommer av at jeg føler at jeg bare er litt av alt, men ikke 100% noe som helst. Jeg studerer, men jeg gjør det ikke bra. Jeg blogger, men jeg klarer ikke å engasjere. Jeg er noen sin datter, kjæreste, søster, barnebarn og venninne – men føler ikke at jeg innfrir i noen av de rollene heller. Jeg er bare så halvveis i alt jeg er og gjør, og jeg hater det.

PT’en jeg har begynt å gå til, stanset meg da jeg sa at det var så typisk meg å være flink til å trene i en periode, for så å slutte helt i flere uker. Hun sa noe om at vi ikke måtte fokusere på hva som var typisk oss, ikke sette oss selv i en negativ bås på den måten. Heller fokusere på den vi vil være. Og selv om det høres så simpelt ut, så er det noe jeg har tatt med meg og skal prøve å tenke om flere ting i livet mitt. Nå har jeg i hvertfall klart å si her hjemme hva som plager meg, og å være bevisst, er et stort steg i riktig retning.

Kanskje jeg kan gjøre én ting hver dag som får meg til å føle meg som en flink student. Og én ting som får meg til å føle meg som en brukbar blogger. Og én ting som får meg til å føle meg som en god datter, kjæreste, søster, barnebarn og venninne. Kanskje har jeg bare for høye forventninger til meg selv, og tror at jeg er mye viktigere for universet enn det jeg egentlig er. En klump med stjernestøv som tramper rundt her nede på jordkloden og innbiller seg at omgivelsene er avhengig av at jeg er flink nok til alt. Makes you think. 

BUKSEN FINNER DU HER ✨

Fra følelsesliv til rabattkode! Rabattkoden min hos Floyd på hele 20% går nemlig snart ut. IDA20 gir deg 20% rabatt på alt fra Floyd by Smith, og varer ut 11. mars. 

Så hvis du vil freshe opp i vårgarderoben bør du ta en kikk hos Floyd ASAP. De har så mange nydelige, vårlige bluser – for ikke å snakke om fantastiske jeans. Jeg elsker dem så for deres høye liv.

Sorry for rotet på nattbordet, forresten. Gravlyset ligger på alle fire ved siden av, og maler en ledning. Alt man ikke ser på bilder… Nå skal jeg ned og rydde i boden. Never ending story. Men alt som gjør at vi er et steg nærmere flytting er bare gøy 

56 kommentarer

 1. Du er bra nok ;* det er noe vi andre ser! alle føler på det presset du snakker om, men ingen tenker over hva andre gjør/føler. Rart med det!

  1. <3 <3 <3

 2. Kan SÅ relaterer til den følelsen din!Funnet ut at jeg må gå 100% inn i ting… om ikke hele tiden, så i alle fall den tiden jeg er «der».På jobb eller trening eller på besøk hos venninner. Gå inn for å være engasjert!
  Hvor er genseren fra? Såå nydelig. Likte mønsteret og halsen på den😍

  1. Det er en god følelse når man får til det <3 Genseren er fra Veromoda 😀

 3. Hvor er blusen ifra?? 😍

  1. Veromoda <3

 4. Hvor er blusen din fra? Den var super fin!

  1. Den er fra Veromoda :*

 5. Madeleine Nordahl

  For en nydelig genser! Lyst til å dele hvor du fant den? ✌🏼

  1. Den er fra Veromoda 🙂 <3

 6. Hvor er genseren din fra?

  1. Den er fra Veromoda 🙂

 7. Hei!

  Jeg synes du var skikkelig pen på disse bildene! Og synes det er skikkelig hyggelig å følge med bloggen din, spesielt godt liker jeg at du også er student og får til å ha så mange roller på en gang 🙂

  1. Så hyggelig å høre, tusen takk <3

 8. hvor er blusen fra? <3

  1. Den er fra Veromoda 🙂

 9. Sjukt fin topp! Hvor er den fra? 🙂 Om du ikke føler deg som e flink blogger, så vil jeg gjerne si at du er min favoritt! Om du ikke oppdaterer hver dag, så har du uansett de innleggene jeg liker best å lese. Det synes jeg du skal ta til deg!

  1. Så hyggelig å høre <3 <3 Genseren er fra Veromoda :*

 10. Hvor er genseren fra?😍

  1. Den er fra Veromoda 🙂

 11. Okei, dette var faktisk helt sykt bra. Enkelt ja, men så spot-on som du får det. Takk.

  1. <3 <3 <3

 12. Ikke vær så hard mot deg selv. Ser ut som leiligheten blir veldig fin! Likte genseren skikkelig godt også. Hvor er den fra?
  Håper du får en super uke! 🙂

  1. Genseren er fra Veromoda :* Klem til deg <3

 13. Jeg tror nok du legger for høye krav til deg selv, Ida. Jeg skal ikke snakke på vegne av alle leserne dine, men jeg trenger ikke satiriske og meningsfulle innlegg hver gang du publiseres noe. Noen ganger er det hyggelig å bare lese om hvordan dagen har vært, uten at det spes på med kloke ord eller ironiske meninger om teite ting som har skjedd den siste uken. Du finner nok en balanse etter hvert, kan jo hende du bare har litt for mange baller i lufta akkurat nå 🤷🏼‍♀️ Håper du får en fin mandag 😊

  1. Tusen takk, dette hjelper såå mye å lese <3 <3 Ha en fin tirsdag (som det nå er rukket å bli) videre 😀

 14. Elsket toppen😍 Kan jeg spørre hvor den er fra?

  1. Den er fra Veromoda 🙂

 15. Wow, jeg kjenner meg så utrolig igjen i det du skriver Ida! Jeg er, og har alltid vært, litt (egentlig veldig) sånn mandagsmenneske. «På mandag, da skal jeg begynne å spise sunt. På mandag, DA skal jeg slutte å spise hvitt sukker, på mandag DA»… Og sånn fortsetter det. For tre uker siden bestemte jeg meg for at nok er nok. Jeg satte meg som mål å trene 3 ganger i uken. Godteri kan jeg holde til enten fredag eller lørdag (hvitt sukker altså, haha. I’m a sucker). Og at jeg skal være fornøyd med det. Og vet du hva? For meg har det fungert. Haha. Føler meg dum, i en alder av 29 år, men ja. Jo. Det går. Og det jeg kanskje kjente meg mest igjen i, er at man må tørre å snakke om det hjemme. Herlighet, jeg har skjult det for kjæresten min (soon ektemann) i år. Haha. Usj, jaja.
  Føles bedre nå!
  Jeg heier masse på deg!

  1. Herregud, så bra! <3 Heia deg også! Og tusen takk for at du ville dele. Klem

 16. Hvor er sengeteppet ditt fra? Veldig fint soverom:-)

  1. Aner ikke, har stjålet det fra mor og far <3

 17. Kjenner meg sååå igjen. Grusomt og vanskelig, men jeg tror at man kommer ut av det som en mer genuin og avslappet versjon av seg selv. 🙂

  1. Hope so <3 <3 Klem til deg!

 18. Hvor er den fine genseren din fra? 🙂

  1. Veromoda :*

 19. Hvor er toppen fra? 🙂

  1. Veromoda! 🙂

 20. Jeg malte vegger og tak dempet sort for noen uker siden.Elsker det!!Har gått mørkere og mørkere på soverom i flere år nå, men nå gikk jeg all in. MEN; tanken om at jeg en dag angrer er jo der. Hvor mange strøk måtte dere male for å gå fra mørkt til lyst?

  1. Dempet sort er nydelig, vi malte bare på oppfordring fra megleren som vi har stor tiltro til fra før 🙂 Det holdt med to strøk over, var null stress! <3

 21. ååå, tårene triller….takk for at du satt ord på akkurat hvordan jeg også har det. Det traff midt i hjertet. føler meg også halvveis i alt jeg gjør fortiden, og har en skikkelig dårlig periode.. uff.. Håper det snart går over for begge to. <3

  1. Det håper jeg også, stor klem til deg <3 <3 <3

 22. Hvor er den fine blusen fra? 😀

  1. Veromoda :*

 23. hvor er genseren fra??? Nydelig!

  1. Den er fra Veromoda 🙂

 24. Hvor er genseren fra? Syykt fin!

  1. Veromoda <3

 25. Du er den beste bloggeren uansett❤️

  1. Så koselig!! <3 <3 <3

 26. Bestilte du genseren på nettet eller kjøpte i butikk? Var på 2 forskjellige Vero Modaer idag men ingen av de hadde den?? VIL HA DEN😍😭

  1. Bestilte den på Nelly!! <3

 27. Den genseren der var såå fin😍 men finner den ingen steder.. er det lenge siden du kjøpte den? På salg? kjøper den gjerne av deg dersom du skulle gå lei 😄

  1. Nylig kjøpt hos Nelly 🙂

   1. Vet du navnet på blusen? 🙂 Har lett meg ihjel jeg også, uten å finne den, og den var så utrolig fin!

   2. Ida Wulff

    Dessverre! 🙁 Virker som den er utsolgt, har prøvd å hjelpe flere med å finne den <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.