DRIKK VANN OG BRUK KONDOM

Ta det med ro, jeg er ikke dævv. Jeg har bare vært hos plastisk kirurg for å ligne hakket mer på mitt skjønnhetsideale: Bæsje-emojien.

Jeg føler meg så drit fra topp til tå at jeg ikke orker mitt eget speilbilde om dagen. Da skal du få slippe å se meg du óg. Neste uke blir jeg nødt til å freshe meg opp fra topp til tå – bokstavelig talt. Alt fra fotpleie til håret må til profesjonelle for at jeg skal orke å leve, overfladisk speaking. Ikke at jeg har tid til å løpe rundt å fikse meg sånn egentlig. Men hvem sier at man ikke kan ha skoleboka på fanget når man sitter hos frisøren?

I dag har Gravlyset og jeg hatt en skikkelig Tønsberg-lørdag. Gått rundt i byen, spist lunsj, kikket i butikker og sittet på kafé. Ting har mildt sagt tatt tid, fordi jeg er så støl etter min første PT-time. Jeg var usikker på om jeg kom til å komme meg opp av senga i dag, fordi det gjør så vondt. Men etter litt oppvarming, klarte jeg å stable meg rundt i byen i noen timer. Hver fortauskant og hvert trappetrinn får meg til å brøle innvendig. Og det etter 39,5 kilo på knebøy?!! Haha. Det kan bare bli bedre 😀 

Skalldyrsalat til lunsj! Tror jeg kan telle på to hender hvor mange ganger i livet jeg har bestilt salat ute på restaurant. Men det går liksom greit når man får med et helt brød på siden. Det må være trikset!

I kveld skal vi ha en litt annerledes lørdag. Flombelysning, gul teip og flytting av møbler. I morgen kommer svigers og skal hjelpe oss med å male leiligheten. Herregud, jeg er spent. Vi får se hvor langt vi kommer på én dag, men da er vi i hvertfall i gang.

Håper du har en fin lørdagskveld. Drikk vann, bruk kondom og ha på deg komfortable sko  (Eventuelt, se Dirty John på Netflix, den er verdt tiden)

2 kommentarer

  1. Du må se dokumentaren også hvis du ikke har gjort det allerede! Ligger på netflix den òg 😁 (samme tittel)

  2. Jeg bare lurer på hvordan det går med kollagen pulver testingen? Les gjerne bloggen til Mina Lunde om dette pulveret. Hun skriver svært bra…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.