DET LATE LIV I KEY WEST

DESTINATION: KEY WEST 🌏

Etter nesten fire dager i Miami, trampet vi ombord på et cruiseskip og vinket midlertidig farvel til den fargerike byen. Vi skal tilbake om en uke, men først skal vi cruise litt rundt i Karibien og besøke flere fine steder.

I dag morges våknet vi opp i Key West, første stopp med skipet. Skuffelsen var stor etter frokost på balkongen, da regnet plutselig begynte å pøse ned. Men det ga seg heldigvis fort, og vi hoppet av skipet for å oppleve stedet. For et fantastisk nydelig sted. De små fargerike husene, de blide menneskene, de hyggelige gatene. Det går haner, kyllinger og pelikaner rundt her, som om det var den mest naturlige ting.

Vi har vært skikkelig turister og opplevd mye i dag. Vi har tatt tog rundt i byen for å gjøre oss kjent. Smakt på Key Lime Pie. Sittet på en chill strandbar og drukket Pina Colada – jeg så en piggrokke i vannet! Vært på skipsvrak-museum. Spist lobster mac and cheese til lunsj. Besøkt Hemingway sitt hus, og det mest sørlige punktet i hele USA. Og jeg har matet hai. Med mine egne hender. Lyden av kjeven som klappet igjen, sier jeg bare. 

Ser det ikke bare ut som et helt nydelig sted? Et sånt type sted hvor jeg gjerne kunne leid meg en liten hytte med rosa vinduskarmer, og bodd der i et år for å skrive og gjøre yoga. Og spise pai.

Nå nærmer klokka seg 23 om kvelden her på sjøen, og vi skal avgårde for å se standup! Vi er på et ganske voksent cruise, om man kan si det sånn. Vannsklie og Disney-show er byttet ut med standup – det kunne ikke passet meg bedre. Nighty night ♥ 

27 kommentarer

 1. Hei hvor er strå vesken fra?

  1. Ida Wulff

   Kjøpt den hos Bogart, husker ikke hva merket heter 🙂

 2. Jeg skal til Key West og være der en uke senere i år. Nå gleder jeg meg bare enda mer etter å ha lest innlegget ditt 😀

  1. Ida Wulff

   Så deilig 😀 da må du kose deg masse <3

   1. syntes du at key west er barnevennlig?

   2. Ida Wulff

    Det har jeg dessverre ikke nok erfaring til å uttale meg om <3

 3. Husker jeg helt feil nå? Er ikke du så redd for fugler? Hvordan gikk det?

 4. Hei, litt upassende nå kanskje, men har du noen London- tips?

  1. Ida Wulff

   Nei, der har jeg ikke vært på kanskje 10 år. Dessverre!

 5. Kristine

  Hvor er kjolen fra? Sååå fin 😀

  1. Ida Wulff

   Den er fra GAP :*

 6. Hei, synes du det er tungt å reise med Chanel Jumbo

  1. Ida Wulff

   Usikker på om jeg forstår spørsmålet ditt? Den er ikke tung i seg selv, jeg reiser med 3 stk vesker som håndbagasje.

 7. Ser helt FANTASTISK ut! 😻 Kos dere super mye! <3

  Ps; en liten gladmelding jeg leste i dag, om du allerede ikke har fått det med deg. «Del 3 av Papirhuset kommer i 2019»!! Altsåå…liiiivet 😻

  1. Ida Wulff

   Er det sant!!! Nå fikk jeg sommerfugler i magen, haha 😀 tusen takk for gladmelding <3

 8. Så fint! Misunnelig 😍
  Kos dere masse videre!
  Hvor er kjolen fra?🤩

  1. Ida Wulff

   Tuuusen takk <3 kjolen er fra GAP 😀

 9. Den kjolen!! <3 hvor er den fra?

  1. Ida Wulff

   GAP! Skikkelig comfy <3

 10. Hvor er det fine skjerfet du har hengt på vesken fra? Har du eventuelt tips til hvor de har fine sånne? 🙂

  1. Ida Wulff

   Beck søndergard 🙂

 11. Victoria

  Du er så bra inspo når det kommer til klær og tilbehør 🙂 Kjempefin alltid! Jeg reiser til Miami om en uke, og gleder met masse. Ekstra gøy å se innom bloggen din nå. Hvordan er temperaturen? Kan jo se på yr, men tenker litt mer på om det er kaldt for kjole og åpne sko på kveldene feks. Kos deg masse videre 🙂

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig <3 veldig varmt i sola, behagelig i sola – og kan bli litt kjølig om kvelden. God tur!

 12. So fine bilder! Ser ut som eit heilt nydelig sted. Eg budde i Orlando i eit år, men kom meg aldri ned til Key West! Håper på å få tatt turen ein dag 🙂

  1. Ida Wulff

   Next time! 😀

 13. Christine

  Hvilket cruise reiser dere med? Og hva er reiseruten? Jeg og samboeren min tenker litt på cruiseferie 😊
  Kos dere i massevis- det ser helt fantastisk ut! <3

  1. Ida Wulff

   Reiser med Celebrity Equinox, 7 night western Caribien 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.