SVIGERS PÅ HELGEBESØK

LØRDAG + RØDVIN = SANT 🍷 

Denne helgen har vi hatt besøk av svigers fra Fredrikstad. Og hunden deres, Simba, som jeg nå har gitt opp å få til å like meg. I starten trodde jeg at han bare var sjenert, men nå har det gått over ett og et halvt år – og han bare gidder ikke. Følelsen av en søt hund som ikke vil ha noe med deg å gjøre! Breaks my heart.

Svigers er heldigvis hakket mer interessert, og vi har kost oss veldig. Ut og spise, rødvin og bordtennis-turnering! Gleder meg til å kjøpe bordtennisbord når jeg flytter. Og ikke minst til å ha et ordentlig gjesterom til overnattingsgjester. I natt lå Gravlyset og jeg på dobbel luftmadrass i stua, så gjestene kunne sove i ordentlig seng. Våknet i dag og kjente at jeg er hakket for etablert til å ligge på luftmadrass midt på stuegulvet, og at gjestene må ligge våkne og «vente» på at vi våkner før de tør å bevege seg rundt. Gjesterommet vårt i denne leiligheten er blitt brukt til garderobe/roterom og lite brukt kontor – så det var jo litt unødvendig. Men man lærer så lenge man lever! Og flytter. Hehe.

Nå har gjestene reist hjem, og luftmadrassen er tømt for luft. Sola skinner i dag, og det får jeg så mye energi av. Så nå skal jeg få på meg fjeset, og så skal vi på kafé og «dele en bolle» som Gravlyset så fint sa her.

Ønsker deg en nydelig søndag, håper du også har sol 

7 kommentarer

  1. Så hyggelig! Og så fine negler du har! Noen steder du anbefaler å få satt på negler? – hva anbefaler du av gel, eller akryl ? 🙂

  2. For ett skjønt smil på duden din 😍

  3. Haha, du beskriver følelsen jeg sitter med. Vi bor i leilighet mens vi skal bygge hus, og for at ungene skal få ha hvert sitt soverom så sover vi på madrasser på gulvet i stua! Og det i nærmere tre (!) år! Men premien ligger der framme, og gidder ikke kaste ut mer penger på leie, så sånn må det bli 😅

  4. Omg, den maten så fantastisk ut! Hvor er dette? 😍😍

    1. Dette er hos Steak <3

  5. Svigers ser kjempesøte ut! Det er utrolig viktig med søte svigers.

    1. Enig!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.