SERIETIPS TIL HELGEN

Endelig fredag!

Det er lenge siden jeg har hatt den ordentlig gode helgefølelsen, men da jeg trampet ut av universitetet i dag: Jesus og Maria – jeg lovte meg selv å aldri komme tilbake, selv om jeg vet at det var en løgn. Det er bare så utrolig deilig å dra hjem. Noen som kjenner seg igjen?

Hjem og hjem. Jeg løp faktisk rett på trening etter skolen. Da det var gjennomført, følte jeg meg som superwoman. Til tross for at folk flest gjør den slags hver eneste dag, så er det lenge siden jeg har vært en sånn en.

Siden det er helg, tenkte jeg å komme med noen SERIETIPS! Endelig har jeg noen gode på lager, og da må jeg selvfølgelig tipse. Så følg med nå, hvis du skal ha en rolig helg og kose deg i sofakroken med munnen full av ostepop.

4 TO WATCH ✨

You er en av de deiligere seriene jeg har sett på lenge. Tenk deg å ende opp med din verste stalker som kjæreste?! Jeg måtte ta noen kontrollspørsmål på Gravlyset underveis i denne serien, haha. Ellers skal jeg ikke si så mye, men denne er sjuuk! Og bra. Du kan se hele sesong 1 på Netflix.

Det jeg ikke fikk sagt. Jeg klarte nøyaktig åtte minutter av denne før jeg begynte å grine. Solveig Kloppen mister både moren og søsteren sin i løpet av en kort periode, og deler noe veldig ekte, vondt og fint med oss. Kan sees på Sumo.

Korrespondentene. Okei, jeg innrømmer det. Jeg begynte å grine her og. I denne serien får vi følge utenriksreportere på oppdrag. Det er ikke måte på hva de risikerer for å fortelle oss her hjemme hva som skjer ute i verden. Her får vi være med på alt fra kongelig bryllup i England til kampen mot IS. Denne kan du også se på Sumo.

American Crime Story – The Assassination of Gianni Versace: At selveste Versace ble skutt og drept utenfor villaen sin på Miami Beach var nytt for meg. Men jeg har på følelsen at dette er en topp 10 serie for meg i 2019. Den tar for seg både hva motehuset går gjennom etter hans død, og livet til den batshit crazy morderen hans. Du kan se hele sesongen på Netflix. Anbefales SÅ mye!

Håper seriene faller i smak! Har du forresten noen nye serietips til meg? 😀

Nå skal jeg hoppe i dusjen og la det bli fredag. God helg! 

42 kommentarer

 1. Michelle

  Chicago fire! Ligger på viaplay og er definitivt binge worthy:)

  1. Ida Wulff

   Takk for tips! <3

 2. Takk for gode tips! ÅH – den historien om Versace hørtes spennende ut, meeen jeg finner den ikke på Netflix? God helg!

  1. Ida Wulff

   Den ligger under American Crime Story, sesong 2 <3

   1. Takker! 😀

 3. Så kjekt med serietips 😊 «You» var både syk og bra. Her er noen serietips fra meg. «Le bureau» på NRKtv er en av de beste, «Fauda» tror den er på Netflix, «Dark» på Netflix, «younger» på tv2 Sumo (kanskje mest jenteserie» God helg

  1. Ida Wulff

   Takk <3 <3 god helg til deg også!

 4. Takk for tips! Og ja den crime story serien er sååå bra! Nesten leit når den var ferdig…;)

  1. Ida Wulff

   I know!

 5. Jeg elsker å anbefale gode serier videre, så her er mine beste tips:

  The Missing sesong 2 (Sumo)
  Brooklyn Nine-Nine (Netflix)
  Jane The Virgin (Netflix)
  The Good Place (Netflix)
  Madam Secretary (Sumo)
  Timeless (Viaplay/Netflix s1)

  Og to som ikke finnes på slike plasser, men absolutt er verdt å kjøpe på DVD er Line Of Duty (fire sesonger, men vel verdt det DVDen koster hvis du liker spenning), også en serie som heter The Durrells. Den er helt annerledes enn de andre. SÅ fin, karakterene er bare så nydelige – og for meg som savner vår, sommer og sol intenst, helt perfekt å drømme seg bort til Korfu. Jeg er besatt, så ferdig en runde og så den på nytt med en gang. Så vel verdt det den DVDen koster også, for å si det sånn.

  1. Ida Wulff

   Takk for tips 😀 og god helg <3

  2. Ida Wulff

   Takk for tips 😀 og god helg!

 6. Har nettopp begynt å se på You selv, virker såå bra!

  Et annet serietips fra Netflix er The Hookup Plan (må kanskje søkes opp som Plan Coeur – usikker). Er en veldig bra serie! Er en fransk serie, og kanskje det første jeg har sett av fransk TV, men veldig bra og anbefales på det sterkeste 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tips 😀

 7. Du må må MÅ se This is Us! Den er SÅ bra!

  1. Ida Wulff

   Så på den for lenge siden, men må jo ha kommet flere nye sesonger siden den gang :O takk for påminnelsen! <3

 8. Herregud, så tre episoder av korrespondentene nå. Så sinnsykt trist med alle de barna og menneskene i krig. Har felt noen tårer i kveld jeg og 🙁

  1. Ida Wulff

   Helt forferdelig at de leker mens skuddene hagler rundt dem 🙁

 9. Hei Ida. Har du sett Ozark på netflix? Jeg var lenge etter når jeg fant denne men den ble slukt på 2 dager og det virker som vi har veldig lik smak. Foruten om det vil jeg takke for tipset om den danske true crime serien på NRK, drapet uten lik. Den ble slukt på én kveld heh…..

  1. Ida Wulff

   Jaa, har dessverre sett alt av Ozark 😀

 10. Har du sett Lykkeland på nrk? Den synes jeg var veldig fin 🙂

  1. Ida Wulff

   Ja 😀 veldig bra serie <3

 11. Papirhuset- må sees!

  1. Ida Wulff

   Enig, den er fantastisk!

 12. Elisabeth D

  Jeg digget også You, men den har ødelagt meg litt, for nå innbiller jeg meg at fyren jeg egentlig er interessert i kan vise seg å være som Joe Goldberg.. Paranoid til tusen, jeg vet jo at han er grei, eller? :p haha

  1. Ida Wulff

   Hahah, uff!! I feel ya! <3

 13. Katinka

  Åå, ble så glad da jeg leste serietips, side jeg er alene hjemme i kvled, men så har jg sett alle 🙁 men enig, veldig bra alle sammen 🙂 får se etter noen tips i kommentarfeltet ditt 🙂

 14. Manifest på HBO! God helg😊

  1. Ida Wulff

   Åå, der har jeg nok noen nye episoder som jeg ikke har sett ja 😀

 15. Ingrid Kaggerud

  The Royals på Viaplay og The Bold Type på NRK!! God helg <3

 16. Anbefaler Kielergata på Sumo, litt voldelig, litt spennende og med en kul og overraskende slutt 🙂

  1. Ida Wulff

   Sett! Og jeg må si at jeg gleder meg veeeldig til neste sesong 😀 hvis det kommer en.

 17. Du burde se the americans på netflix om du ikke har sett det før, det er såå spennende 😀

 18. The Sinner, med Jessica Biel! Veldig bra, uforutsigbar og spennende! Ligger på netflix 🙂

  1. Ida Wulff

   Sett den, og enig med deg. Veldig bra serie! <3

 19. The Fall på Netflix om du ikke har sett den? 😊

  1. Ida Wulff

   Sett, veeeldig bra 😀 <3

 20. Camilla

  Anbefaler Younger samt Good Behavior på tv2 sumo ☺️☺️

 21. Madelen

  Tunellen på NRK – broen på fransk/engelsk <3

 22. Sex Education – Netflix!! Super serie!

 23. Henriette

  Kanskje ikke veldig ny, men du burde se Good Doctor. Feelgood serie, som får deg til å tenke litt etter, men samtidig le 🙂

 24. The last ship på TNT/canal digital sin strømmetjeneste. Så spennende!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.