JEG ER FANGET I EN KJOLE

Jeg er fanget i en kjole.

Kunne ikke komme meg fort nok hjem fra postkontoret i dag. En stor pakke fra Zalando, med en haug av fine kjoler som jeg liksom skal ha med meg når jeg reiser til Karibien om en måned.

Kjolen jeg hadde gledet meg aller mest til lå øverst. Hvit, med hvite paljetter. En aftenkjole til en romantisk date. Jeg dro den over hodet, og kjempet litt for å få den over brystpartiet. Det er jo min størrelse. Og dette merket passer alltid i min størrelse. Rart at den føles så trang. 

Den var ikke bare trang. Den er umulig å få av. Jeg klarer så vidt å løfte armene. Den første tanken som slo meg, var å løpe opp til venninnen min som bor i etasjen over. Men for det første så vil jeg ikke ut av leiligheten i en bitteliten paljettkjole, og for det andre så er hun sikkert på jobb.

Så nå sitter jeg her, i en trang, hvit paljettkjole og spiser grillpølse i lompe. Kjolen skal i retur, så jeg jobber for harde livet for å unngå ketchup-flekker. Et skikkelig festmåltid i finstasen.

Jeg skal være alene hjemme i tre timer til. Paljettene begynner å klø. Skulle akkurat til å spørre: Hvordan har din mandag vært? Men så ser jeg at det er fredag, og skjønner at julen har tullet litt med hodet mitt.

Siden det er fredag, skal jeg ta dette med et smil. At kjolen ikke passet. At jeg har lagt på meg noe helt jævlig. Jeg er egentlig bare glad for at jeg er hjemme, og for at jeg ikke står stuck i et prøverom på Zara. For jada, det har skjedd. Trøkka på meg en knøttliten bluse og måtte ringe en venninne som kunne hjelpe meg ut av den.

Nå gleder jeg meg til å bli hjulpet ut nok en gang, og til å hoppe inn i treningstøyet. Jeg skal spille squash, og så venter tacofredag!

God helg 

15 kommentarer

 1. Hater når det skjer. Tviler på du har lagt på

 2. Ha ha😂Syntes jeg ser deg! Du er så morsom, herlig ærlig og søt☺️

  1. <3 <3 <3

 3. Off topic til dette innlegget, men dere sparer jo til bolig nå frem til sommeren (eller når det er) og jeg lurer på om du har noen tips? Vi må selv spare 140.000 på fem måneder, og med meg som student (dog jobber jeg en del ved siden av studiene) og samboers inntekt som hovedinntekt så føler jeg vi må leve veeeldig trangt. Skal ikke be om spesifikke tips (som å kutte ut take away etc.), men HVORDAN holder dere motivasjonen oppe annet enn å vite at det venter en leilighet i andre enden? Nå som vi virkelig har satt i støtet med å spare vil jeg bare bestille den dyreste og beste reisen med en gang, men skjønner jo selvsagt at det ikke går..

 4. Hei Ida!! Lever av serieanbefalingene dine. Nå må du snart komme med noen nye!!
  #tørketider 🙁

  1. Will do <3

 5. Totalt irrelevant til dette innlegget, men ville komme med et serietips. Det er en miniserie på Netflix som heter Godless, ikke la deg skremme av sjangeren (western), for serien er helt vanvittig bra. Jeg har nettopp brukt hele lørdagen min på å sluke 7 episoder, og jeg har ALDRI vært en fan av western filmer/serier. Gi den en sjanse, så tror jeg du blir overrasket 🙂

  1. Tusen takk for tips 😀 <3

 6. Kjolen ser lekker ut, hva heter merket? ☺️

  1. YAS 🙂

 7. Elisabeth L

  Nå har jeg faktisk sett ganske mange av seriene du har anbefalt, og lurte på om det kanskje er på tide med nye anbefalinger? Hehe – har likt alle så godt 🙂 ser på You på Netflix nå og den virker veldig spennende, men hadde likt å ha noen serier til overs 🙂

 8. Skal du på cruise?😃 og kommer det rabattkode da evt, hehe😅

  1. Dessverre ikke noe samarbeid denne gang, og derfor heller ikke rabattkode <3

 9. Er du fortsatt fanget siden det er så stille her? Skal vi ringe etter hjelp?

  1. 👏😂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.