DET STORE SVIKET

Jeg har ikke ord for hvor sveket jeg føler meg akkurat nå.

Som jeg har nevnt tidligere, skulle ikke Gravlyset og jeg kjøpte julegaver til hverandre. Vi ble enige om å befri hverandre fra den vanskelige oppgaven det er å kjøpe gave til kjæresten sin, og bestilte heller en reise som vi skal på i februar. Som liksom skulle være julegaven. 

Jeg har selvfølgelig hatt veldig lyst til å overraske med en gave likevel – men den lysten ble gjennomskuet her om dagen, og jeg fikk tidenes tordentale om at dét ville vært utrolig dårlig gjort, så det kan du drite i. 

Så da har jeg ikke kjøpt noen gave, da. Vil jo ikke at han skal sitte og være irritert på meg på selveste julaften. Nå angrer jeg.

For i kveld har vi vært hos mamma og pappa. Spist mat, sett i fotoalbum og lagt pakker under treet. Det første jeg så da jeg bøyde meg ned for å skyve pakkene på plass: En gave fra ham til meg. Fy faen. Han lo, og mamma lo. Jeg tror de lo fordi at mamma var så dum å legge den så synlig. Jeg lo ikke, jeg tenkte febrilsk etter om jeg kunne rekke å kjøpe julegave til ham. Men to timer senere kjørte Gravlyset hjem på juleferie – det var for sent.

Er det en kjæreste-kode jeg ikke har knekt? Kjøper man gave selv om man har avtalt å ikke kjøpe gave? La oss for guds skyld håpe at det ligger en øl-hatt og et morsomt kort inni den esken. Uff. 

Da disse bildene ble knipset gikk det en mann forbi meg som sklei på isen. Jeg skulle betalt en saftig slump med penger for å få det fanget på kamera, men vi ble så opptatt av å se om det gikk bra med fyren. Han tok det heldigvis pent, og lurte på om vi fikk det med på bildet. Det gjorde vi dessverre ikke, ellers ville det blitt årets julekort for begge parter. Haha 😀

Good news forresten: Å gjøre ingenting har begynt å få julestemningen til å gnistre i kroppen min. Jeg har det med å bli litt trist når det er jul – av mange grunner. Men i år skal jeg gjøre det beste ut av det, og virkelig prøve å kose meg.

Nå skal jeg avslutte kvelden med et par episoder med Succession, en serie jeg har begynt å se på HBO. Den virker ganske ålreit, uten at jeg er helt sikker enda ♥♥

24 kommentarer

 1. Neineinei, har man en avtale, så har man en avtale. Not cool av Gravlyset… Men veldig spent på hva du får da 🙊

  1. Ida Wulff

   Jeg og! Haha 🙁

 2. Nydelig skjerf! Hvor fra?

  1. Ida Wulff

   Mulberry <3

   1. Susanne

    Det var superfint skjerf! Er det fra nå nylig eller lenge siden? Finner det ikke på hjemmesidene 😭

   2. Ida Wulff

    Kjøpte det for et par mnd siden, i butikken deres i Oslo 😀 ring evt og hør om de har det!

 3. Har du sett «en dag» på NRK TV? Litt i Papirhuset-gata! Likte den godt😊 God jul!

  1. Ida Wulff

   Neei, så takk for tips 😀 og god jul til deg også, klem <3

 4. Min erfaring er at man kjøper noe uansett ja…😊

 5. Ha ha, been there done that. Altså ikke kjøpt julegave men fått av kjæresten. Den koden har jeg knekt og kjøper nå alltid gave uansett hva vi blir enige om, jeg vet jo at han gjør det uansett. Det behøver ikke være så dyrt da, men bare en liten oppmerksomhet. Håper julen din blir fin. God Jul Ida 🎄🤗. Juleklem

  1. Ida Wulff

   God jul til deg <3 <3

 6. Det er dårlig gjort, rett og slett. En avtale er en avtale, og han har brutt den avtalen. Ingen kode å knekke, bare en kjip holdning på fyren din: at han velger å ikke forholde seg til det som er bestemt mellom dere to. Håper det er en ølhatt eller noe annet tullball da!

 7. Ikke greit av gravlyset!!

 8. Hei! Jeg lurer på hvilket kamera du bruker? 🙂 god jul & godt nyttår :-).

  1. Ida Wulff

   Canon 6D 🙂 god jul!

 9. Gift på 10nde året: jo man kjøper gave uansett 😂

  1. Ida Wulff

   Haha, fuuck!

 10. Tipper det har noe med en diamant og gjøre 😀

  1. Ida Wulff

   Noo! Pakken var heldigvis for stor for det 😀

 11. Det greie med sånne avtaler er at da kan man kjøpe noe om man vil uten å bekymre seg for om gaven er stor, dyr eller bra nok 🙂 Det tar liksom bort forventningspresset. Kjøpte en genser, søte sokker og godteri til kjæresten min liksom og det tror jeg han blir glad for siden vi skulle jo egentlig ikke kjøpe noe.

 12. hahaha elsker gravlys

 13. Skjedde her i gården også…:-)

 14. Hva har du på leppene på disse bildene? 😍

 15. Frida Isachsen

  IKKE GREIT!
  Hvis man har «avtalt» sånn halvveis på tull å ikke gi hverandre noe, da er det greit da. Men hvis dere begge har blånekta for at dere vil ha noe gave osv. som du sier her, da er det virkelig ikke innafor.
  Selv var dette min første jul i et seriøst forhold, vi avtalte å ikke gi hverandre noe og jeg er sååå glad for at vi begge holdt det haha. Hadde friket ut hvis dette hadde skjedd med meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.