OVERTENNING PÅ TRILLETUR

i👶🏼💙

Da jeg var barn, elsket jeg å henge med andre barn som hadde trampoline i hagen. Mamma og pappa var smarte nok til å ikke gå til innkjøp av et samlingspunkt for alle barna i gata. Jeg mener å huske at unnskyldningen var at man kunne falle på nakken og brekke den. Eller noe sånt.

Da jeg var tenåring, elsket jeg å henge med de som hadde frie tøyler i hjemmet. Som fikk sitte og se på TV etter skoletid, og bruke internett så lenge de ville. Hjemme hos meg hadde vi ikke ADSL. Når jeg satt på internett i mine 30 faste minutter hver dag, var fasttelefonen nede for telling. Prøv å være 13 år, forelska, og få 30 minutter til å flørte på MSN. Det er et tøft liv.

Nå er jeg voksen, og jeg elsker å henge med folk som har baby. I dag har jeg vært på trilletur med lille Liam, og på kafé etterpå. Hans første kafébesøk, faktisk! Han er helt ny i verden. Men jeg tror han syns det var ganske greit å være på kafé, selv om han til slutt ble lei og lagde orkester. Da ble vi blikket av en mann som satt og jobbet på pc’en sin, og jeg ropte ytringsfrihet for alle! Neida, det siste der var løgn. 

Ta bilde av meg med vogna! Ser det bra ut? Kler jeg det? 

Jeg må innrømme at jeg trillet rundt og håpet at folk skulle tenke at jeg trillet rundt på min egen baby. Det føltes litt stas. Men igjen: Tenker jeg noen ganger over det i det hele tatt, når fremmede triller forbi meg med barnevogn? Ney.

Det blir ikke noen baby på Gravlyset og meg med det aller første, så det er fint med venninner som kan sørge for at jeg får min dose. Hvis flere av mine venninner vil få seg en baby i nærmeste framtid, så er de hjertelig velkommen.

Nå skal jeg lage meg en kopp te for å få varmen, og så skal jeg se om jeg klarer å finne noen brukbare sommerkjoler på nett. Vi har endelig fått oss til å avbestille Mexico-ferien, og har bestilt noe helt annet. Gleder meg til å fortelle!

XOXO Ida med vogna 💋

22 kommentarer

 1. Jeanett

  Synes det var svært så kledelig! Du kan få trille litt på min som kommer i juni 👏🏼😂

  1. Ida Wulff

   Ååå 😀 Lykke til frem til juni – og etter, så klart <3

 2. Dette kler du ja! ✨

  1. Ida Wulff

   Takker! Hehe

 3. Ååh! Bloggingen din for tiden er så bra!

  God kveld, fine Ida <3

  1. Ida Wulff

   Det er jeg så glad for at du syns! Ha en god helg <3

 4. Ingvild

  Eeeelsker bloggingen om dagen! Altså, rimelig fan ellers også, men nå er det 👌🏻

  1. Ida Wulff

   Hurraaaa, så hyggelig 😀 Takk <3

 5. Hei Ida, har dere hatt tilvalg på leil ennå? Kan du ikke dele med oss hva du ønsker ift tilvalgene og hvilken stil du går for denne gangen? Liker så godt interiør-innleggene dine!

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Ja, det har vi. Blir ganske tidløst, ikke noen fancy tilvalg. Hvis du går til kategorien min «Nybygg» så finner du alt jeg har delt der. Klem!

 6. Camilla

  Graviid😍🙏🏽🤭

  1. Ida Wulff

   Jeg, nei!

 7. Sorry, men den vogna var superfin!
  Hilsen en som ikke er babyfan helt enda.

  1. Ida Wulff

   Enig! 😀 Og den var helt fantastisk å trille på!!

 8. Jeanett

  Hvilken vogn er dette ? Utrolig fin 🙂 dette kledde du !

  1. Ida Wulff

   Bugaboo Fox heter den 🙂 <3

 9. Madeleine

  DET kledde du! 😍 Vil du dele noen brukbare sider med sommerkjoler til meg? Jeg skal veldig snart på ferie og noe nytt til sommergarderoben er alltid innafor!

  1. Ida Wulff

   Hehe! <3 Det er lite å finne nå, altså. Jeg handlet litt på Zalando i går, og har kikket litt på Asos også. Klem!

 10. Så fin du er 😍 hvor er skjerfet fra?

  1. Ida Wulff

   Holzweiler <3 <3

 11. Mammolais

  20 minutter i UKEN her….. og da til det så lang til å få koblet til Internett at jeg måtte rope ut «har ikke blitt koblet opp før nå!!!». Så ikke de skulle begynne å mase før de 20 minuttene var gått :-p

  1. Ida Wulff

   Hahaha, det var forferdelig!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.