PRIVATETTERFORSKER & DRØMMEHÅRET

Inneholder reklame for Good For Me

i🍒🍒🍒

I dag er jeg en smule trøtt. Da jeg la meg i går, og mennesket ved siden av meg begynte å puste tungt og jevnt, strakk jeg meg etter Macen, og bestemte meg for å ansette meg selv som privatetterforsker i Orderud-saken. Jeg kan bli helt besatt av sånt, og etter siste episode på NRK, hadde jeg virkelig et behov for å løse drapsgåten. I flere timer lå jeg og zoomet inn på logoer og bilskilt. Jeg fant ut hvilket firma som assisterte med å rive opp terrassen som skulle være bygd over kummen med drapsvåpenet, og kom frem til at det måtte være et lokalt firma. Så var det om å gjøre å kryssjekke alle navn som har vært involvert i saken med dette området. Jeg tror aldri jeg har gått så mange turer i Google Maps. Og så fant jeg ikke ut av en dritt. Så det var jo en natt well spent! Helt normalt.

Til tross for trøttheten, har jeg hatt en skikkelig fin dag i dag. Jeg har fått gjort unna masse jobb, og lunsjet med min kjære lillebror. 

Vi må snakke litt om hår. For nå er det nøyaktig ett år og to dager siden jeg gikk til frisøren og sa: Gjør meg naturlig. Jeg var så lei av å være så innmari blond, og alltid ha den skarpe motorveien av en ettervekst. Målet mitt var å få tilbake min naturlige hårfarge i store deler av håret, og ha blond balayage utover i tuppene. Det er mitt drømmehår! Og shit, som det nærmer seg nå. Bortsett fra det øverste laget med hår (som har blonde striper), har jeg fått min naturlige hårfarge laaangt ut i resten av håret. Jeg legger nesten ikke merke til når jeg får ettervekst lengre, fordi det er så få og tynne striper som er blitt lagt. Luksus, fordi jeg har gått fra å gå til frisøren én gang i måneden, til å nesten aldri tenke på det. Jeg klipper meg bare av og til, fordi jeg er veldig fornøyd med den lengden jeg har på håret nå.

Jeg spiser fremdeles hårvitaminene Hair Luxious fra Good For Me. De gir næring til håret fra innsiden, og noen av fordelene jeg selv har opplevd med dem, er at jeg røyter mindre og at håret vokser fortere. I tillegg føler jeg at jeg får masse nytt hår, babyhårene mine er helt ville. Veldig glad for at det begynner  å bli litt lengde på dem nå, for jeg blir helt gal av å se ut som en kaktus på hodet, hehe. Da jeg var innom en frisørsalong for å kjøpe en hårkur her om dagen, ble jeg så overrasket fordi frisøren anbefalte meg Hair Luxious, som de solgte over disk. Så Hair Luxious har visst begynt å innta norske frisørsalonger også, og det tar jeg som en ekstra bekreftelse på at det er et fantastisk produkt. Når det kommer til hår, så vet frisørene best. Det er helt sikkert. Good For Me har jeg sverget til i mange år, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre – blogger eller ei 

Hvis du har lyst til å teste Hair Luxious, så finner du det HER 

PS. Jeg har også en giveaway på Facebook-siden min, hvor du kan vinne alle mine tre vitaminfavoritter: Hair Luxious, Betakaroten Gold og Beauty Bombz 😀 Du finner Facebook-siden min HER! Jeg trekker en tilfeldig vinner – og jeg har ikke så veldig mange følgere på Facebook, så vinnersjansen er stooor!

12 kommentarer

 1. Hvor er blusen fra? SÅ fin!

  1. Ida Wulff

   Den er fra Second Female 😀

   1. Jannicke

    Har du link til blusen? Den var såå nydlig💝

   2. Ida Wulff

    Nei, dessverre! Kjøpt i butikk. Sjekk evt om Sevenfemales.net fortsatt har den 🙂 <3

 2. Er du fornøyd med meert-hyllene på kjøkkenet?

  1. Ida Wulff

   Ja 🙂

 3. Du har drømmehåret, Ida 😍
  kan jeg spør deg hvordan du lager så fine krøller?

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig <3 <3 disse har jeg laget med Mast glattetang 😀

 4. Madelen

  Hvor setter du på vipper hen?

 5. Var superskeptisk til hair luxious, men slet helt sykt med hårtap i sommer, så ga det en sjanse etter at du skrev om det. Ble skikkelig overrasket over hvor bra det funker, kjenner til det med babyhår da, haha :p

  Kommenterer veldig sjeldent på bloggen din, men vil bare si takk for at du leverer en så personlig og ærlig blogg!
  (Kan du forresten sjekke opp i de reklamene som «følger» scrollingen? I stad måtte jeg bla forbi tre innlegg før den forsvant) 🙁

  1. Ida Wulff

   Så gøy å høre at du er fornøyd med vitaminene 😀 De har virkelig effekt <3 Og jo, jeg skal prøve å bli kvitt det :O Jeg tjener sånn 10 kr på de annonsene, så det er IKKE verdt det for min del heller!!

 6. Mye reklame i juletider!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.