JEG ER I SKYENE

i🖤🖤🖤

Jeg fikk brev i postkassa i går – og der stod det at jeg ikke har cøliaki.

Ble så glad at jeg måtte sette meg ned på huk og puste litt foran postkassene. Men så kom det selvfølgelig en nabo og ødela den Hollywood-aktige reaksjonen min.

Uansett! Jeg har ikke cøliaki. Og nå er alt jeg gruet meg til denne måneden overstått. Eksamen. Gastroskopi. Prøvesvar. Jeg er så forbanna fornøyd. Nå er alt dette mat-surret og testingen over, og jeg kan endelig prøve meg på noe vi har snakket om lenge her hjemme: Et ketogent kosthold. Gravlyset har ventet utålmodig, mens jeg har boikottet laktose og stappet i meg gluten. Men nå! Nå er jeg klar for å leke med maten og oppdage noe nytt. Forhåpentligvis få tilbake matgleden. 

Som du ser, så har jeg Penny på besøk. Mamma og pappa plasker rundt i Karibien et sted, så Penny turnerer litt rundt hos oss andre. Verdens mest kosete hund, hvis jeg ikke har nevnt det nok ganger allerede. Til og med når jeg står i dusjen, ligger hun helt inntil glasset og venter på neste mulighet til å få vasket meg litt i ansiktet. Slitsomt? Ja. Men det funker i kortere perioder, hehe.

Og så har jeg selvfølgelig klart å rive av meg alle vippene midt oppi eksamensstresset! Så det er derfor jeg ser litt… Annerledes ut? Til og med mesteparten av mine egne vipper røyk. Så det var jo flott!

Nå skal jeg lufte dyret, hente sushi og jobbe resten av kvelden. Mye å ta igjen etter å ha oppført meg som heltidsstudent 

50 kommentarer

 1. Dette er de søteste og fineste bildene du har delt på bloggen, se på de søte øynene og den ruskete pelsen, herlighet <3 Godt å høre at du ikke har cøliaki, holder med laktoseintoleranse. Selv sliter jeg med etterdønninger fra jeg hadde kyssesyken i sommer, er helt utmatta, forhåpentligvis bedrer det seg snart 🙂

  1. Ida Wulff

   Heii! Så koselig <3 Ja, var veldig glad for det altså 😀 Får håpe du føler deg på topp snart. Stor klem!

 2. Mina Alette

  Måtte bare skrive en kommentar for å fortelle deg hvor utrolig vakker du var på disse bildene 🙂

  1. Ida Wulff

   Så snill du er, tusen takk <3

 3. Hei! Hvilken foundation har du på disse bildene?:)

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Jeg har blandet to forskjellige her. Sensai flawless satin Foundation i fargen neutral beige og Sensai Luminous Sheer Foundation i farge Ochre Beige. Bare en liten dråpe av førstnevnte (den er mørk) og mer av sistnevnte.

 4. Hvor er øredobbene fra? De var kjempefine!!

  1. Ida Wulff

   Farmhouse Design <3

 5. Gratulerer med svaret på cøliaki prøven! 😃 Venter selv på svaret på den første blodprøven og håper jeg slipper del to…

 6. Kan love deg at det ikke finnes fnugg av glede i et ketogent kosthold! Dersom du ikke syns at kokosolje og biff uten tilbehør 24/7 365 dager i året er namnam da… Dessuten er slike animalfikserte dietter det aller verste for miljøet (og selvfølgelig for alle dyrene dere spiser). Det er ikke verdt følgene å gå ned noen kilo i vekt når du kan oppnå det samme med et helt normalt bærekraftig kosthold der hoveddelen (eller hele) består av vegetabilske råvarer. Anbefaler å lese boken til Gunhild Stordalen.
  Du er kjempesøt uten de falske vippene. 🙂

 7. Like nydelig uten vipper som med! Såå naturlig pen!

  1. Ida Wulff

   Åå takk, så hyggelig av deg <3

 8. Har du restylane i leppene?

  1. Ida Wulff

   Nei, det er Shiseido LaquerInk som får leppene mine til å se større ut 🙂

 9. Såå nydelige bilder!

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 10. Madeleine

  Så fin du er ❤ og hvis det er noen trøst har jeg gjort det samme tidligere men de kom heldigvis fort tilbake 😄😄

  1. Ida Wulff

   Hehe, ja, får håpe de vokser fort!! <3

 11. Fin med vipper også altså, men så utrolig pen uten vippeextensions!!! Så om du stresser med å fylle på, så kan du roe heeelt ned 😉

  1. Ida Wulff

   Hehe! Takk, men blir nok fylt på så fort det lar seg gjøre. Vanesak 😀

 12. Camilla

  Ida!!! Du er så utrolig nydelig! Classy å pen på bildene du tar til vanlig, men se på deg😍😍 Wow!!

  1. Ida Wulff

   Taaakk Camilla! Snilt av deg <3

 13. Hærlihet,kor flotte du e!! Vippeextension e bære å legge på hyllå! Ditte va myykje bedre!😍

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 14. Du var helt nydelig på disse bildene! Så naturlig og ekte.

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3

 15. Du ser smashing ut!

  Så glad på dine vegne at du ikke har cøliaki. Følg med og se om det kan være matvarer du er sensitiv for.

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 <3

 16. Kjempesøt, både du og hunden 😄❣️

  1. Ida Wulff

   <3 :*

 17. Hvor er antrekket fra?

  Du er såå vakker <3

  1. Ida Wulff

   Kjolen er fra Floyd <3

 18. Fine øredobber! hvor er disse fra?:)

  1. Ida Wulff

   Farmhouse Design! 🙂

 19. Isåfall må jeg faktisk si at du ser meget BRA ut uten vipper☺️

  1. Ida Wulff

   Takk, så hyggelig at du syns det!

 20. Du er nydelig!

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 21. Fy søren så fin du er uten vippeextensions👍🏼 Kjempefine bilder

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3

 22. Hurra! Jeg har spist ketogent kosthold i et år nå og jeg elsker det! Stabilt blodsukker, bedre hud, mer energi og bedre resultater på trening!😊 Var litt tøft i starten bare, kroppen min var vant til å forbrenne karbohydrater men nå forbrenner den fett. Håper du vil dele gode materfaringer og oppskrifter😊

  1. Ida Wulff

   Så herlig å høre 😀 <3 hvis du har noen tips som kan gjøre det enklere i starten så blir jeg veeeldig glad for det!! Klem

 23. Du er nydelig! kan du vær så snill og dele hvordan du har redigert disse bildene? program/filter! fine Ida <3

  1. Ida Wulff

   Jeg bruker alltid Lightroom, men gjør nesten aldri det samme med bildene, hehe <3

 24. Spis nok fett for å holde dere mett! Og spis nok! De fleste går ned i vekt når de spiser ketogent. Og lær dere å lage noe godt! F. eks hjemmelaget sjokolade, grønnkålchips, kakao, golden milk, kjøp gode spekeskinker fra delikatessebutikker, ketogen kake, gode smoothies:) Også lurt å lære å lage knekkebrød eller brød fordi det er så lettvint. Tror det viktigste er å bare bestemme seg for å starte! Høres ut som dere er motiverte så da er det bare å komme seg gjennom starten<3 Av resturanter i Oslo liker jeg Oslo Raw(bruker å bestille smoothebowl uten mango, drikker med kun stevia som søtning og pizzaen) og Ett Bord på Vikaterrassen. Av søtning bruker jeg stevia og InulinFOS fra iHerb eller FOS fra helsekost. FOS er prebiotika(mat til gode bakterier i tarmen) som finnes naturlig i blandt annet jordskokk og smaker søtt! Klem

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for masse fine tips <3 <3 <3

 25. Camilla

  Lavkarbo er livet😊 jeg begynte i hovedsak for å gå ned i vekt, men har funnet ut at dette er livet for meg😊 Myyye mer energi, myye mindre sulten(blir ikke sint når jeg er sulten lenger), kvisene mine har forsvunnet, mer energi på trening, ikke så mye cravings på usunn mat, + gått ned 18 kg, og jeg spiser mer grønnsaker og bruker mindre penger på mat. Meen jeg har cheatdays innimellom og det er viktig for å ha et realistisk syn på at det skal være langsiktig endring😊 masse lykke til😊

  1. Ida Wulff

   Ååå, så fantastisk å høre! 😀 <3

 26. Ååh du er så nydelig! Vet ikke hvem av dere som er søtest<3
  Håper du kan ta oss med på matendringene dine! Både erfaringer og oppskrifter osv!

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.