TILVALG & VONDE FØLELSER

i💸💸💸

Er det én ting jeg har lært, nå som jeg har kjøpt mitt andre nybygg her i livet: Det blir alltid dyrere enn du hadde tenkt. Kjøper du et ganske standard nybygg, må du gjøre endringer for å få standarden opp – tilpasse den til dine behov. Og kjøper du et litt mer påkostet nybygg som vi har gjort denne gang, er det fort gjort å tenke at når vi først kjøper så dyrt, så bruker vi de ekstra kronene som trengs for at det blir perfekt. Pengene virker små i den store sammenhengen, men tro meg: Det blir mye etterhvert. Du skal ikke adde mange ekstra skuffer i en garderobe før prisen plutselig blir 10.000 kroner dyrere. Og når du da har tre garderober… Og skal oppgradere kjøkkenet i tillegg. Og optimalisere det elektriske anlegget. Og male i en annen farge enn de utbygger har å velge mellom. Regningen man sitter igjen med er jo til å bli i dårlig humør av!

Håpløst, men også veldig gøy. Det er uansett verdt å tenke på hvis du skal kjøpe nybygg en gang – at det er lurt å spare opp litt ekstra til tilvalg.

Vi har nå tatt de beslutningene vi fikk mulighet til å ta. I rekordfart! Nå er det bare å lene seg tilbake og vente. Vente på den dagen hvor man får gå inn i leiligheten, og forhåpentligvis glede seg over de valgene man gjorde. 

Denne lille plankebiten er en smakebit på kjøkkenet vårt. Det ser kanskje ut som veggen på en hytte, men det ferdige resultatet blir sykt pent. Det heter MS12 og er fra Svane, hvis du vil google og se hvordan det ser ut på et kjøkken 😀

Denne gang blir ikke veggene i leiligheten sorte (i hvertfall ikke alle), men både kjøkken, garderober og noe møbler skal være sort. I riktig materiale og kvalitet, er det noe av det fineste som finnes syns jeg 

I dag har jeg satt av store deler av dagen til å lese pensum og jobbe med eksamen. Men for å være helt ærlig, så sliter student-Ida veldig nå. Jeg kjemper hele tiden i mot følelsen av å ville gi opp. Å lese en kort forskningsartikkel kan ta meg tre timer, fordi jeg faller ut og blir distrahert av andre gjøremål. Jeg opplever alt og alle som mas, og må telle til ti hele tiden, fordi jeg vet hva som egentlig er problemet: Jeg opplever at jeg ikke mestrer dette, og det er ikke noen andre sin skyld.

Men jeg skal ikke gi opp, jeg jobber heller med å godta at jeg ikke er på topp. Jeg skal gjennomføre, om det så er på bånn. Det er ingen god følelse, men den blir bedre av at jeg aksepterer det. At denne gangen ble det ikke så bra, men jeg kan gjøre det bedre neste gang. 

Faen heller, det er ikke verdens undergang. Selv om det føles sånn når man er i bobla.  Stress over hele linja, nå skal jeg lage meg en kopp kakao og lenke meg fast til spisebordet som flyter over av hvite ark med sort skrift på.

Vi snakkes snart.

16 kommentarer

 1. Hvor er jakken din fra!? Den var såå fin

  1. Ida Wulff

   Den er fra Floyd :*

 2. hvilken benkeplate skal dere ha?

  1. Ida Wulff

   Husker ikke hva den heter, men den er lys 🙂

 3. Karoline

  Så nydelig jakke, hvor er den fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Floyd 🙂

 4. Føler med deg! Sitter med eksamen i første masterfag samtidig som jeg nettopp har overtatt ny leilighet som skal totalrenoveres. Har mer lyst til å se på baderomsinnredning, bla i fargekart, og vurdere gulv og tapeter enn å lese. Til tider blir det litt lite lesing og litt mye googling også, så denne eksamenen blir ikke den beste jeg har hatt, men hvem andre enn meg bryr seg egentlig? 😄 uansett – tvitvi med både eksamen og nytt hjem!

  1. Ida Wulff

   Åh! Valget mellom himmel og helvete. Kjenner det for godt! Lykke til med begge deler 😀 <3

 5. Du er ikke alene om å føle det slik ang studier <3 litt godt å lese at du også kan oppleve det slik, misforstå meg rett!! Lykke til på studier og med nybygg, tipper det blir tipp topp uansett.

  1. Ida Wulff

   Misforstår deg helt rett, finnes det noe bedre enn å høre at andre studenter også sliter <3 <3 lykke til du også! Klem

 6. Perfekt kjøkkenvalg!! Men bare et spørsmål om fremtid og slikt: blir dere boende om dere får barn også (mer enn 1)? Du skrev at denne leiligheten er større enn den dere har nå, men er den stor nok for en familie?

  1. Ida Wulff

   Takk! 🙂 Det får vi føle på etterhvert. Går nok fint å ha «små mennesker» der, om det så er 1 eller 2. Man kan bygge et ekstra soverom. Men vi får se!

 7. halloooooooooo sykt fin du er paa haaret naa!!! WOW IDA

  1. Ida Wulff

   Syns du 😀 Takk <3

 8. Hvor er pels jakken fra? Så fin!!

  1. Ida Wulff

   Den er fra Floyd 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.