EN HILSEN FRA QUASIMODO SJØL

Du vet du ser fæl ut når:

… Megler skal komme på besøk for å gjøre en verdivurdering av leiligheten deres, og samboeren foreslår at kanskje du skal gå deg en tur. 

Førsteinntrykk er jo viktig. Og at selveste Quasimodo åpner døra, gir kanskje ikke det beste førsteinntrykket.

For ja, i går våknet jeg opp som Quasimodo. Jeg så meg i speilet og lo litt, tenkte at det er det trøtteste trynet jeg noen gang har hatt. Øynene var som to små epler. Men i løpet av et par minutter begynte hele kroppen min å klø, og jeg ble forvandlet til én stor vandrende blemme. Alt fra hodebunn til underliv klødde og brant, jeg fikk helt panikk.

Etter to legebesøk i løpet av en time, ble det konkludert med at jeg har en allergisk reaksjon på antibiotikaen jeg har trykket i meg den siste uken. Det var ikke annet å gjøre enn å avlyse dagen. Hente ut allergimedisin og sove. Bortsett fra den turen jeg måtte gå da megleren var på besøk.

I dag er jeg hakket bedre – i hvertfall ikke verre. Men jeg føler meg som en søppelsekk med en kropp som jobber mot meg. Kan jeg ikke bare få hoppe rundt i sports-BH med en gulrot i munnen og være lykkelig?!

For å toppe det hele har jeg vært på sykehuset i dag. Ikke grunnet Quasimodo-looken min, men for å ta en lenge planlagt gastroskopi. Det var ganske ubehagelig, men ikke vondt. Jeg gjorde det uten beroligende, og det gikk helt fint. Selv om jeg brakk meg og rapte som en lastebilsjåfør. Så siden det er så mange som har skremt meg før gastroskopien, så vil jeg gjøre det motsatte for andre: Det er ikke noe å grue seg til. Toppen ti minutter med medium ubehag. You can do it! 

Trøstespising på G. Har du noen gang puttet disse to i munnen samtidig? Det er helt amazing. Tips til andre smågodt-kombinasjoner taes i mot.

Peace out fra blemmetrynet ✨

61 kommentarer

 1. Fox og salt sild ❤️

  1. Ida Wulff

   Oi, nam!! Skal prøves 😀

  2. Sur og salt sild sammen 🙂

 2. Sur rosa banan og heksehyl❤️

  1. Ida Wulff

   Heksehyl er visst bra med mye 😀

 3. Dette er som bestilt!!! Skal ta gastroskopi i morgen, så nå reddet du kvelden! Håper formen bedrer seg fort 🙂

  1. Ida Wulff

   SÅ bra! 😀 lykke til <3

 4. Hei fina!❤️ Tyrkisk pepper og sånn myk toffe karamell! Mmmmm! Stor klem til deg skjønne❤️

  1. Ida Wulff

   Klem tilbake! <3

 5. En bit melkesjokolade og en saltsild!

  1. Ida Wulff

   Meget interessant!

 6. Prøvd å spise sjokoladeis med Maaruds salt & pepper-potetgull som skje? Salt, sterkt og søtt! Digg 😋

  1. Ida Wulff

   Oi nei, den var ny for meg 😀

 7. Sur jordbær(heksehyl?) og de stratos sjokoladefigurene 😍

  1. Ida Wulff

   Åh røde heksehyl! Det skal jeg ha neste gang – i morgen, hvis jeg fremdeles syns synd på meg selv <3

 8. Regnet med at du kom til å overleve gastroskopien, selvsagt er det ubehagelig, men direkte vondt er det jo ikke 🙂 Selv liker jeg ikke å blande smågodt, vil nyte hver fantastiske bit, akkurat som den er <3 Syns det er godt med popcorn og sjokolade blandet da 😀

  1. Ida Wulff

   Nei, vondt er det ikke <3 men putter du sjokolade og popcorn i munnen samtidig?! Hehe

   1. Jeg putter det i munnen samtidig ja 😄 søtt og salt er nydelig blanding, hehe.

 9. mathilde

  rosa og svart banan sammen
  de putene og nonstopsjokoladen 🙂

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 10. Uffda, du er nå uheldig. God bedring 😊

  1. Ida Wulff

   Ja, nå kan det bare gå én vei, haha 😀 <3 takk!

 11. God bedring <3

  1. Ida Wulff

   Thank u <3

 12. Ååå Ida det er så gøy å lese bloggen din! Du skriver så bra, og ærlig 😀 God bedring. Klem <3

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Line <3 <3 klem tilbake!

 13. De colaflaskene du har der og djungelvrål (salte aper). Fantastisk!

  1. Ida Wulff

   Salte aper <3 <3

 14. Salt blekksprut (den brune) og den mørkerosa eller lyserosa fruktkastanjen(?). NAM!!!

  1. Ida Wulff

   Elsker fruktkastanjer!! Men salt blekksprut tror jeg ikke at jeg kjenner til :O

 15. Den rosa fisken og svarte lakris fisken sammen! Favorittkombo!

  1. Ida Wulff

   Nam, kan se for meg at det er en god match ja 😉

 16. Hvorfor tok du gastroskopi? Jeg må kanskje gjøre det selv om ikke så alt for lenge 😫 gruer meg veldig, men det var fint å lese at det ikke var så ille!

  1. Ida Wulff

   Blodprøvene mine tydet på at jeg har cøliaki, og ville bekrefte/avkrefte det med en gastroskopi <3 lykke til, hvis du ikke er så heldig og slippe unna 😀

 17. Kristina

  Hahah måtte google quasimodo, ler 😂

  Sur, rosa banan med gul banan med sån hvitt inni er digg!😅

  1. Ida Wulff

   Pen ja! <3

 18. Sikkert ikke det. Men sjekket at du ikke har kyssesyken. Jeg hadde nemlig det, fikk antibiotika og fikk samme utslett. er visst ganske vanlig hvis man har kyssesyken. Bare et tips 🙂 god bedring!

  1. Ida Wulff

   Er blitt tatt så mye prøver av meg i det siste, at det er jeg ganske sikker på. Takk <3

 19. Har du fått med deg den nye serien Bodyguard på Netflix? Perfekt for deg!!!

  1. Ida Wulff

   JA! 😀 har sett hele allerede…. buhu, Hehe. Men tusen takk for at du ville tipse meg <3

 20. Sure og salte dødsningshodet fra nidar sammen! Det er dødsgodt 😃

  1. Ida Wulff

   Yum! 😀

 21. Ikke smågodt, men prøv melkesjokolade og salt potetgull! Anbefales til alle som elsker smash 😀

  1. Ida Wulff

   Elsker smash!

 22. Ooooh den komboen må jeg prøve!! Jeg pleier å blande heksehyl med alt som har en sur colasmak. Også er blå kick sammen med gompdropsene det beeeeste jeg vet <3

  1. Ida Wulff

   Åh, gomp! Takk for påminnelsen <3

 23. Ikke smågodt relatert, men iskald melkesjokolade og tortilla chips fra maarud er digg!😋 Fungerer med 3 amigos potetgullet også.

  1. Ida Wulff

   Har aldri kombinert sjokolade og potetgull, men begynner å skjønne at jeg har gått glipp av noe 😀

 24. Så godt å høre at det gikk fint på sykehuset! Alltid greit å få unnagjort ubehagelige situasjoner 😉 Håper allergien din gir ser fort som fy!

  Altså.. Jeg har spist smågodt hele livet mitt og det har aldri falt meg inn å kombinere to biter!? Hvor mye glede har jeg gått glipp av? Hahaha! Dette må jeg undersøke nærmere 😉

  1. Ida Wulff

   Ja, det var en lettelse 😀 og du har gått glipp av MYE! Blant annet drumstick som man dypper i hockeypulver, selv om det ikke er smågodt da <3

 25. Krokodiller og sure tær!
  Måtte google Quasimodo, hahaha

 26. Salt potetgull dyppet i smelta melkesjokolade 😍😍😍

 27. Christine

  PUTER OG MELKEPLETTER <3

 28. Da var du veldig med heldig med legen som skulle utføre gastroskopi, alle er dessverre ikke like heldig, og jeg endte opp med å måtte gjøre det i narkose, jeg var livredd og nektet, og da ble jeg holdt nede av fire sykepleiere, så ja, jeg synes ikke gastroskopi er noe særlig og er ekstremt glad for at det nå står i papirene mine at det alltid må gjøres i narkose om jeg skulle behøve en tredje gastroskopi..

  Og over til smågodt, potetgull og sjokolade, eller popcorn dyppet i sjokolade, farlig kombinasjon, for man blir hektet.. Ellers kan også fersken blandes med salt lakris og salt lakris og karamell, sånn type fudge, så digg..

 29. Fox dyppet i hockeypulver:-)

 30. 2 melkepletter med en rosa (skum)pute i midten❤ Evt hvit pute, men rosa er best😀 Tidenes DIGGESTE sandwich😄😄✌

 31. Katinka

  Dundersalt og dundermix….ikke prøvd siden jeg var ca 12, men vedder på at det smaker herlig fremdeles! Finnes forresten disse dropsene i hyllene mer? Så mye deilig godteri fra fordums tid som har forsvunnet 😢

 32. Peppershots sammen med rosa fisk. Magisk!

 33. Du må lage sjokoladeburger med melkesjokolade og potetgull!(!!!) altså potetgull over og under sjokoladebiten. Det er magisk!

 34. Julianne

  de røde jordbærmunnene og svarte lakrisfisker sammen <3 <3 <3 omg.

 35. HVOR FIKK DU TAK I MORELLER NÅ??????? DU KAN FÅ HALVE FARSARVEN MIN, CRAVER DET SÅ SYKT <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.