MIDDAG HOS VÅRE KOMMENDE NABOER

MIDDAG HOS VÅRE KOMMENDE NABOER 💛

Endelig helg! I går kveld dro Gravlyset og jeg på middag hos våre kommende naboer: Mamma, pappa og Penny. Vi ble vartet opp med hjemmelaget pizza, rødvin og godis – og det ble en lattermild aften. Dette med at vi har kjøpt oss helt lik leilighet er nærmest blitt et problem, for begge parter er livredd for at den andre sin leilighet skal bli finere, eller ha en bedre løsning på et eller annet. Vi ringer og tekster hverandre døgnet rundt, og holder hverandre oppdatert på kjøkkenløsninger, farger og smarte garderobeløsninger. Jeg har en følelse av at leilighetene blir identiske når vi flytter inn – med unntak av en skuff eller to. Vi får heller banke dem ned i støvlene når det kommer til å innrede! Haha.

I går var det ikke bare om å gjøre å ha den beste garderobeløsningen, det var også om å vinne i Sequence. Konkurranse all the way. Sequence er faktisk et skikkelig morsomt spill når man kommer inn i det, bare et lite lørdagstips!

Etter to uker med sykdom, kan jeg endelig si meg frisk! Det gjør meg så lykkelig at jeg nesten har litt for mye energi. Men det er bare så deilig å ha fått hørselen 100% tilbake. Og så gleder jeg meg veldig til å komme meg tilbake på trening på mandag!

Men først: Helg. Jeg skal lese, lese og atter lese. Og så er det jo en leilighet som skal formes på siden. Det er vel ingen hemmelighet at det blir mye leilighet og lite lesing. Men så lenge leiligheten blir bra, skal jeg tåle å ikke nå helt til topps på muntlig eksamen 😀

Ønsker deg en finfin lørdagskveld ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.