VI HAR KJØPT VÅRT DRØMMEHJEM

Reklame: Kjolen jeg har på meg er fra Floyd by Smith

KJOLEN FINNER DU HER 🖤

Vi har kjøpt vårt drømmehjem.

Jeg er så glad! At drømmehjemmet skulle vise seg å være leilighet (enda en gang) og nybygg (enda en gang) kommer som en overraskelse både på oss selv og på andre. Men det kan forsvares på alle måter.

For det første blir det nye hjemmet større. Vi kan bli flere enn oss to, uten at vi må flytte med det første.

Vi skal så å si bo på vannet. Våkne til store vinduer som serverer oss sjø. Sovne til lyden av bølgeskvulp, noe vi begge har savnet etter at jeg flyttet fra leiligheten min i Oslo. Da var vi nyforelska, og lå med terrassedøren åpen hver eneste kveld. Lyttet til klissemusikk, bølgeskvulp og hverandres tanker om liv og død. Dypt.

Takhøyden er stor, jeg har aldri sett lignende på et nybygg. Vi kommer til å tasse rundt som to små maur under det taket der, hehe. Og du finner ikke hvite standard-skap og hvite dører – to elementer som jeg virkelig ikke kan fordra ved typiske nybygg. Alt er påkostet og gjennomtenkt. «Små» detaljer som gasspeis og egen ladestasjon til el-bil er med på å gjøre helheten perfekt.

Mamma, pappa og Penny blir våre nærmeste naboer. De kjøpte faktisk først, og vi ble så fristet at vi ringte megler samme kveld som de hadde kjøpt. I bygningen ved siden av bor mormor og morfar. Familie er nr 1 for meg, og så å bo  nærme er en tanke som nesten gjør meg litt rørt. Når det er sagt: Det vil bli laget strenge husregler internt, jeg har på følelsen at spesielt pappa tror han kan valse inn døra når som helst. Det kan han altså ikke. 

Hjemmet vårt skal stå ferdig til sommeren. I nybygg-perspektiv er det overhodet ikke lenge til, så vi rakk akkurat å få en finger med i spillet på kjøkkeninnredning, farger og det elektriske. Så det styrer vi med i disse dager. Kom faktisk akkurat fra møte hvor vi designet kjøkkenet. Jeg hater virkelig å ta sånne beslutninger, så jeg er glad for at vi er to om det. Og nå blir det vårt på ordentlig, helt fra scratch.

Dette blir så bra. Nå skal det feires!

PS. Kjolen på bildet er amazing! Og det kommer fra en som ALDRI går med nakne armer. Den er ikke trang å ha på selv om det kanskje ser sånn ut, sjukt komfortabel å ha på. 

64 kommentarer

 1. Caroline iversen

  Åå så gøy gratulerer😍 hvor har dere kjøpt ? 🙂

  1. Tusen takk 😀 Nøyaktig hvor ønsker jeg ikke å dele på nåværende tidspunkt <3

 2. Gratulerer så mye, Ida💖💖 Hvor stor er leiligheten? Gleder meg til å følge dere på reisen😍 Så stas!!

  1. Takk, Madeleine <3 Cirka 100. Ikke verdens største, men takhøyden gir en utrolig god romfølelse. Tror vi blir happy der 😀

   1. Madeleine

    Det skjønner jeg😍 Det er jo mer enn stort nok da! God helg 🙂💕

   2. Ida Wulff

    Takk det samme <3

 3. GRATULERER 😀

  1. TUSEN TAKK 😀 <3

 4. Dere bytter leiligheter oftere enn jeg bytter sokker. Har ikke foreldrene dine nettopp kjøpt seg leilighet også, snakk om å skal ha det beste og største.

  1. Tør ikke forestille meg hvordan tærne dine lukter!

   1. Hahahah 😀

   2. 😂 😂 😂

 5. Jeg vil vite mer! Dette blir jo utrolig spennende 🙂 Kanskje du kan få typen til å skrive litt om pendlingen og slikt også? Vi har Tønsberg som en mulig fremtidsplan når vi trenger så stor plass at ikke vi lenger har råd til å bo i Oslo, men har begge jobber i Oslo og vil da veldig gjerne høre om erfaringer fra en pendler.

  1. Hei! 🙂 Det skal jeg høre om han vil gjøre. Jeg har pendlet Tønsberg-Oslo i ett år selv, og syns det funket helt fint. Samboeren min har vært noe mer uheldig med buss for tog og forsinkelser, men jeg håper det er over nå <3 Tønsberg anbefales på det varmeste!

 6. Syns du har skrevet tidligere at sjøutsikt osv ikke hadde noen betydning for det:P

  1. Hmm, det vet jeg ingenting om. Har jeg skrevet det, så mente jeg vel det da 😉 Trenger ikke sjøutsikt for å orke å leve, men det er da et stort pluss! Vil heller se ut på sjø enn på naboen.

 7. Gratulerer så masse 💛💛 gleder meg til å følge prosessen!

  1. Tusen takk 😀 <3

 8. dette skjønte eg med en gang, på siste innlegg , SÅ GØY!!! Gratulerer så masse , gleder meg til å se. Er jammen bra dere nett er ferdig å pusse opp denne 😀

  1. Tusen takk, Lin <3 <3 Hehe ja, går fort i svingene!

 9. Gratulerer!

  Hvordan er kjolene fra floyd i forhold til størrelser? Vanlige, store eller små? 🙂

  1. Takk 😀 De er normale og rause. Det gjelder i hvertfall alle plagg jeg har prøvd derifra, har aldri gått opp en størrelse. Jeg er en medium til vanlig, og bestiller alltid medium fra Floyd <3

 10. Elisabeth L

  Gratulerer så mye til dere 🙂 gleder meg til å følge med på denne reisen også – det er kanskje slitsomt å pendle, men lite som slår roen å komme hjem til roen utenfor Oslo <3 Men lurte bare på hvor stor nåværende leilighet er, og hovedgrunnen til at dere hadde lyst til å flytte så fort? 🙂

  1. Takk for det <3 Og JA, enig med deg angående roen! Nåværende leilighet er 75 kvm, så det er ikke størrelsen det kommer an på. Vi hadde rett og slett bare lyst på leiligheten, så da kjøpte vi den. Den vi bor i nå, kjøpte jeg med én økonomi og så ble han med. Nå har vi to økonomier, og det ville vi benytte oss av. Klem til deg!

 11. Gratulerer , hørtes ut som en drøm ikke minst med familie i nærheten. Nydelig kjole 👍

  1. Tusen takk, Anna 😀 <3

 12. GRATULERER! Så utrolig gøy! Gleder meg til å følge nok en tilvalgs- og innredningsprosess jeg. Og til å se hvordan den nye leiligheten ser ut! Vi bor fortsatt i Oslo, men er sååå klar for å flytte «hjem» og litt nærmere familie.

  1. Tuuusen takk! Kom deg hjem, hehe 😀

 13. Gratulerer så masse! Vil du kjøre samme stilen som du har i leiligheten nå, eller vil du starte litt på nytt? 😀 Dette blir gøy å følge med på!

  1. Tusen takk 😀 <3 Nei, det blir nok noe annet – men vi beholder noen av møblene. Vi har lyst å ha det lysere og varmere i neste hjem. Klem

 14. Gratulerer så mye, begge to! Håper du tar oss med på reisen dere nå skal gjennom😍

  1. Tusen takk 😀 Will do <3

 15. Gratulerer så mye, til begge to 💗. Blir spennende å følge dere videre 😊. Må også legge til at du er en stor inspirasjon når det gjelder studier. Stå på ! 😊

  1. Tusen takk, SÅ hyggelig <3

 16. Kristin Hoel

  Gratulerer !! Så bra !! Gleder meg til og følge deg videre !!

  1. Tusen takk, hyggelig at du vil følge med 😀 <3

 17. Gratulerer så mye! 😀 Gleder meg til å se flere biler av leiligheten! Helt enig med deg ang takhøyde, det har så utrolig mye å si! Håper dere trives <3

  1. Tusen takk for det <3 <3

 18. Gratulerer så mye, Ida! Det blir gøy å følge med på 😃

  1. Tusen takk 😀

 19. Hei Ida!
  Så utrolig gøy – gratulerer!
  Jeg digga singel-Ida, men OL mulig, så tror jeg at jeg digger forhold-Ida mer. Så på Instagram at dere får inngang til både bad og walk-in fra soverommet i den nye leiligheten, dersom du har mulighet til å påvirke vil jeg anbefale å ha inngang til soverom og bad fra walk-in! Mye mer praktisk om den ene sover og den andre f.eks skal finne klær, gå på bad etc. Da får man helt ro på soverommet. Ha en herlig helg! 🙂

  1. Hei <3 Tusen takk! Får dessverre ikke mulighet til å påvirke det. Håper du har hatt en fin helg 😀

 20. Gratulerer med ny leilighet! Ser du vurderer fargen sand, den er fin. Vurderte den selv, men jeg valgte til slutt washed linen. Den er bare såå fin! Den ser beige ut på kartet, men hos meg er den en tanke grå. Den passer til alt og er ett safe valg! Bare ett tips fra meg;)

  1. Tusen takk 😀 Nå er vi på fargen kalk, tror sand blir FOR beige faktisk <3

   1. Kalk og washed linen er ganske like. MEN har dere bomull eller eggehvit på lister er washed linen finere.

   2. Ida Wulff

    Kalk er litt varmere, kanskje? 😀 Vi skal ikke ha noen hvite lister/detaljer i det hele tatt <3

   3. Kalk har mer rødt i seg, så hos noen kan den faktisk ha ett svakt rosaskjær. Det beste er jo å prøvemale…men ikke alltid mulig;)

 21. Åå gled dere!
  Har selv leilighet med ekstra takhøyde og det er helt magisk! Har også foreldrene mine som (omtrent) nærmeste nabo – og det er like fantastisk! 😂😍

  1. Så herlig <3 <3

 22. Gratulerer så mye! Det blir så spennende å følge med på enda en innredningsprosess😃 Hvor lenge til er det dere kan flytte inn?

  1. Takk 😀 Vi flytter inn til sommeren!

 23. Gratulerer så mye! Jeg kom over disse leilighetene på finn. De ser utrolig fine ut. Skiller seg ut pga. takhøyden og vannet som nabo:) Jeg skjønner godt at du vil bytte fra nåværende leilighet. Blir bra med nytt lerret – sort er kult men ikke så hjemmekoselig. Gleder meg til å se neste leilighetsprosjekt! Selv er jeg interiørfrelst, og om jeg skal gi ett tips, som du for så vidt ikke har bedt om – er det å ta seg god tid. Alt trenger ikke være på plass med en gang. Finn møbler og gjenstander som virkelig er DEG (eller dere da..) Skap din egen stil:)

  1. Tusen takk <3

 24. Hvor i Tønsberg? Jeg er fra Vestfold selv 🙂

 25. Gratulerer! Ser helt fantastisk ut! Er langt mellom nybygg som er for seg gjort..Så trist med alt som skal bygges på billigste mulig måte med standardløsninger på alt som du sier.

  1. Ja, utrolig kjipt at man må gjøre så mye tilvalg for at det skal bli ålreit :/

 26. Ser du kommenterer her at du ikke vil ha sorte vegger i den nye leiligheten, kan jeg spørre hvorfor? Jeg trodde dere var så fornøyd med det sorte? Samboer og jeg vurderer nemlig å male sort selv, men har ikke lyst til å angre på det…

  1. Hei! 🙂 Vi kommer nok til å male noen sorte vegger der etterhvert. Men utbygger maler hele leiligheten i én farge, og denne gangen skal ikke 90% av leiligheten være sort. Heller som en kontrastvegg <3 Go for it!

  2. Sorte natta

   Vi har det på hele soverommet – inkl skråtak og det er lekkert! Anbefales

 27. Gratulerer med kjøøøøp! 😀 Nå venter jeg i spenning på baby, haha.

  1. Tusen takk 😀 Og haha, jeg og! <3

 28. Hvor mange soverom er det i den nye leiligheten?😍

  1. To, med mulighet for å bygge et til 🙂

 29. Grattis!! Men serr, dette oser baby

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.