INDISK + HVITE GUTTER

INDISK TAKEAWAY + HVITE GUTTER 🧡

I dag fikk jeg en syk kjæreste hjem midt på dagen, så i kveld har det bare vært sofakos, indisk takeaway og TV-titting. Takeaway-mat er blitt en sjelden affære her hjemme hos oss, men i dag slo vi til med en skikkelig laktosebombe. Skal det være, så skal det være! Jeg skal ha hjemmekontor i hele morgen, så da kan jeg spise ting jeg ikke tåler. Nam! Skal sies at jeg nå er så mett at jeg angrer – selv om jeg er veldig i mot å angre på ting man spiser. Når noen trykker i seg godsaker, for så å klage over dårlig samvittighet…. Man får jo lyst til å gi dem en high five i ansiktet med en stol.

Sist jeg så på Hvite Gutter på Dplay, lå jeg i Thailand med matforgiftning. Den gang syntes jeg det var rasende festlig og gledet meg til ny sesong. Men nå føler jeg liksom at det har tapt seg litt. Litt veldig. Er det bare meg?! Eller kanskje jeg bare digget det fordi jeg var syk. Hvem vet. Jeg tror i hvertfall ikke jeg kommer til å se flere episoder før det virkelig blir tørt på TV-fronten. 

Jeg har forresten et skikkelig serietips til deg! Hvis du ikke har sett Sharp Objects på HBO enda, så  du. Jeg var ikke spesielt gira i starten, men de to-tre siste episodene gjør alt verdt det. Da vi hadde sett ferdig her sent i går kveld, ble vi liggende og se de siste minuttene om og om igjen, bare for å prøve å fatte hva vi nettopp var vitne til. Gåsehud og kvalme!

Litt hverdagstjas fra meg, nå skal jeg tilbake og joine man flu-stemningen her. Kyss, klapp & klem ♥

13 kommentarer

 1. God bedring i heimen 🙂

  1. Ida Wulff

   Takk takk fra Gravlyset <3

 2. Hei Ida, et tips fra en laktoseintolerant medsøster. På apotek selger de laktase, som er det enzymet som spalter laktose. Er man laktoseintoleranse har man lav produksjon av enzymet laktase. Kjøper man laktasepiller til å spise sammen med laktoseholdig mat får man altså spaltet mer av laktosen og magen blir litt hyggeligere. Så slipper man å gi slipp på masse god mat med melk i.

  1. Ida Wulff

   Hei! Har prøvd det litt etter at jeg ble ferdig med testperioden, men virker ikke som det har så stor effekt. Skal uansett fortsette å prøve, kan jo være bare jeg var ekstremt sensitiv etter en måned helt uten 😀

 3. Haha, litt morsomt at du først kritiserer hvite gutter på grunnlag av de første episodene og virkelig ikke skal se på mer av denne sesongen før du rett etter anbefaler en serie som du ikke syns var bra før de siste episodene 🙈😂🙌🏻

 4. Bare ocd’en i meg – hvite gutter går på TVNorge/dplay, ikke NRK hehe 🙂

  1. Ida Wulff

   SÅ sant, takk!

 5. Hei Ida <3
  Dette har ikke så mye med innlegget å gjøre. Men jeg har tidligere lest på bloggen din at du er fornøyd med HairCare. Jeg ønsker å prøve ut dette produktet, men ønsker ikke binde meg til noe abonnement. Vet du om det er mulig å kun kjøpe én pakke? 🙂

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Jeg bruker Hair Luxious fra Good For Me, der er det mulig å kjøpe bare én boks. Klem!

 6. Iherb har mye billigere laktase enzymer med mye høyere FCC enn du får kjøpt i Norge! De jeg bruker har 9000 FCC, men har sett høyere også. Bruker de til alt, funker hele tiden. Skal jeg spise mye går jeg heller for to stk for å være på sikre siden men alltid funka!

  1. Ida Wulff

   Takk for tipset, det er notert <3

 7. Sharp Objects! Har fortsatt traumer etter siste episode🙃 Dere fikk med dere scenene midt i rulleteksten??

  1. Ida Wulff

   JA!! Var nesten så vi gikk glipp av det :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.