INSTAGRAM-HUND UNDER OPPLÆRING

i❤️❤️❤️

Se på denne tullingen! Haha. Jeg har alltid tenkt at hunder som ligger sånn enten må være ekstremt veloppdragne, eller bli fôret med et eller annet Instagram-dop – men så la jeg Penny ned i senga for en prøve, og hun storkoste seg. Ble liggende på puta med tenna på tørk i sikkert en time etter at kameraet og jeg takket for oss. Hun får ikke lov til å ligge i sengen hjemme hos seg selv, så det kan ha noe med saken å gjøre. Hun får egentlig ikke lov å ligge i sengen hos oss heller, men når Gravlyset ikke er hjemme, så er det mine regler som gjelder. 

Jeg tok med meg Penny hjem på sleepover i går, sånn at hun kunne ha selskap på dagtid i dag. Jeg har jo hjemmekontor, så da tenkte jeg at det kunne være fint for voffsen å ikke dulte rundt alene hele arbeidsdagen. Jeg angret litt i går kveld, da jeg kom hjem fra en skikkelig slitsom treningsøkt og måtte gå kveldstur. Jeg angret i natt også, da hun begynte å gå rundt i leiligheten og boffe. Vet ikke om «boffe» er et ord, men Penny går i hvertfall rundt og småprater med seg selv. Jeg angret for tredje gang i dag morges, da vi måtte på bæsjetur før trening. Altså. Jeg er så sikker på at jeg aldri skal ha et husdyr igjen. For meg holder det i massevis å låne hunder. Jeg skal jo ha barn. Kan ikke ha barn og hund, kjenner jeg.

Når det er sagt, så er Penny fremdeles verdens skjønneste hund. Har aldri opplevd et så kosete dyr 

Jaja, nå har Penny i hvertfall noen bilder til Instagram-kontoen sin! Hadde aldri trodd at mamma skulle bli et menneske som laget Instagram-konto til en hund, men jeg har lært at de merkeligste ting kan skje. De trenger litt hjelp med den Instagram-feeden, den ser ut som Instagrammingen jeg drev med i 2011. Hehe. Følg @pennywoff på Instagram, så blir mamma (og Penny) sikkert overlykkelige. 

Og med det ønsker Penny og jeg deg en god helg. Snakkes snart igjen 😀 

16 kommentarer

 1. Å herregud! Hjertet mitt knuser – har så norfolk abstinenser..!! Søteste hundene. Veldig typisk norfolk å boffe – så høres normalt ut det 😉

 2. Hehe, jeg tror alle vi hundeeiere skjønner hva du mener med «boffing» 🙂 Håper du får en flott helg!

  1. <3 <3

 3. Pennywoff, ikke pennywoof. Måtte inn på instaen din og søke opp på hvem du følger for å klare og finne brukeren 😂

  1. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det <3

 4. Hadde en lignende terrier før og hun sov alltid i senga. Jeg bryr meg ikke om hva folk sier, hund i senga syns jeg er kos. Hadde en stor hund også, men han var det ikke plass til. Hver gang samboeren var bortreist hadde jeg begge i senga, spoonet med han store og den lille lå ved hodet mitt ❤️ Penny er supersøt! Blir desperat etter en liten hund når jeg ser bilder av henne😍

  1. Åååå, så koselig da <3 <3 <3

 5. Hahah ååå så skjønn ❤️❤️

  1. <3 <3

 6. Herregud så skjønn!!!

  1. 😀 <3

 7. noe av det ekleste jeg vet er hunder i senga! tenk på all den møkka de har i pelsen sin. og ikke minst urin og avføringsrester. jeg har hund men har får verken opp i senga eller sofaen. disgusting

  1. Slapp aaa, hun ligger på samboeren min sin side 😉

  2. det beste jeg vet er å ligge i senga og kose meg med voffen min 🙂 Bryr meg ikke hvor skitten han er fordi har er det skjønneste jeg vet om.
   Penny ser så søt ut og ja, det er litt styr med å ha hund men det er så verdt det. De lyser opp dagene

   1. Ida Wulff

    Jaaa, det er så koselig! <3

 8. Har ett liite ønske om blogginnlegg! Hadde vært veldig gøy å se litt mer «detaljer» av interiøret ditt. Eks hva du har på nattbordet, hvilken pynt du har på bordene, hyller etc. Trenger sårt inspirasjon, og du har det så utrolig fint i leiligheten din!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.