GOODBYE SEPTEMBER

Jeg føler helt seriøst at det var i går jeg skrev «Goodbye August». Og nå er september plutselig over også, det er til å bli gal av! Men det har vært en fin måned all over, her er oppsummeringen 😀 

 STØRSTE OPPTUR: At det i det hele tatt har vært september, jeg elsker den måneden! At det blir kaldere i lufta og mørkere om kveldene. Det er som om jeg blir klarere i hodet og ser livet bedre. Og så har jeg jo blitt et år eldre. Tenk at jeg har levd i 28 år! Det er ikke alle som er så heldige, skal jeg si deg!

 STØRSTE NEDTUR: Tror jeg må si uken i Oslo. Misforstå meg rett: Jeg gjorde masse hyggelig, fikk sett venninnene mine igjen og så videre. Men jeg ble bare så redd for at jeg må flytte tilbake, akkurat nå har jeg veldig lite lyst til det. Som du kanskje skjønner så er det blitt en reell diskusjon hjemme hos oss, om vi skal legge inn noen Oslo-år før hus og stasjonsvogn. Kanskje dramatisk av meg, men jeg har grått meg i søvn flere kvelder. Too much information, men det er vel det blogging handler om. Til syvende og sist, så er det vel ingen som skal «vinne» denne diskusjonen, vi skal bli enige og finne ut av noe som funker for begge to.

 BESTE KJØP: Den beige kåpen min. Og herregud: En beige Chanel-veske! Har tydeligvis beige på hjernen for tiden. Selv om det skal sies at jeg har hatt beige Chanel på hjernen i flere år. 

 BESTE MINNER: Bursdagsfeiringen til Gravlyset, hvor vi fikk besøk av hans foreldre og besteforeldre, sammen med mine foreldre. Sånt gjør meg så glad. Og så fikk familiehundene våre endelig møtt hverandre, haha! Jeg var litt redd for at dét ikke skulle funke, siden Simba er en surpomp/diva, og Penny er en dum, ivrig gladlaks. Men de hang sammen hele kvelden, og jeg vil gå så langt som å kalle dem kompiser. Et annet minne som topper i september, er selvfølgelig også å dra til Kristiansand og feire Kristina sin bursdag. Jeg ble så glad av at hun ble så glad!

 MÅNEDENS MATRETT: Njie sin ProPud Protein Milkshake med sjokoladesmak, I DIE, den er så god. La oss heller kalle det månedens mellommåltid, og takke universet for at den er laktosefri.

 MÅNEDENS SIRI: Altså, jeg hater Siri! Og da snakker jeg om iPhone-Siri, ikke venninnen min som heter Siri. For et par uker siden var jeg ute og kjørte bil med samboeren min, og vi var midt i en prat hvor jeg kanskje var litt for ærlig om hva jeg mener om et menneske jeg kjenner. Jeg vil ikke kalle det baksnakking, men uansett. Jeg ville ikke sagt det jeg sa utenfor husets fire vegger, eller utenfor bilens fire dører. Plutselig hører vi en høy stemme si: Det var det jeg visste. Og stemmen tilhørte Siri, fra min telefon som var koblet til bilen via Bluetooth. Jeg har aldri hørt Siri si den setningen før, og resten av bilturen var jeg overbevist om at noen hadde hacket telefonen min og hørte på samtalen. Det er ikke første gang Siri tuller med meg, for å si det sånn. Livredd!

 MÅNEDENS SERIE: Ny sesong av Ozark har kommet på Netflix, og jeg har selvfølgelig sett hele! Nå har vi akkurat begynt å se på Sharp Objects her hjemme, gleder meg til å se mer.

 MEST SPILTE SANGER:
Club Aso – Palmistry
Dream Team – Niykee Heaton
Fuel To The Fire – Rationale
Ony Love Can Hurt Like This – Paloma Faith

(Er det bare meg, eller slippes det ikke så mye bra musikk for tiden? Jeg kjører gjenbruk av gamle spillelister om dagen i hvertfall)

 PLANER FOR OKTOBER: I oktober skal jeg trene masse, være en myyye flinkere student enn jeg har vært i september – og så skal jeg høstkose meg med samboer, familie og venner. I tillegg skal jeg jobbe en del, både med bloggen og andre ting. Jeg gleder meg skikkelig!

Nå skal jeg endelig ta kvelden, jeg er så trøtt. Har egentlig lovet å se en dokumentar på senga, men må helt ærlig si at jeg vurderer å bare late som jeg ser på, og heller sove. Ehe.

Goood natt fra meg 

25 kommentarer

 1. Camilla

  Nedtur delen, følern. Vi har samme diskusjon her i heimen om dagen. Bare at vi fremdeles bor i Oslo og jeg vil hjem til Nøtterøy og familien min😭

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 2. Okey, vi trenger faktisk et lite innlegg om denne vakre chanelen! hjertøyne!!!

  1. Ida Wulff

   Herligheten dukker sikkert opp snart, hehe 😀 <3

 3. Anbefaler dere å se Condor, en CIA serie på Sumo 🙂 Jeg ble faktisk veldig overrasket, og syns det er rimelig kjipt å vente på sesong 2.

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tipset 😀 Håper du har en fin mandag <3

   1. Amalie

    Hei Ida!
    Kunne du tenkt deg å skrevet et innlegg om forelskelse, og når det går over til ekte kjærlighet, følelser, og når man mister følelsene for noen? Hadde vært gøy å bare lest et innlegg om dine erfaringer rundt dette 😄 litt vanskelig å forklare, men som en «veiledning», om du forstår?

 4. Anbefaler bodyguard, skal visst være tidenes serie i følge Aftenposten. Jeg klarte ikke sitte i ro i første episode. Det var så spennende…;) Hvilken størrelse har du valgt på Chanel vesken?

  1. Ida Wulff

   Takk for tips! <3 Den er medium 🙂

 5. Slå av Siri, mye mer fornøyd med google assistant.

  1. Ida Wulff

   Trodde jeg hadde slått av Siri 😀

 6. Jeg har også hatt en fin september. Jeg bruker egentlig å bli sur og lei når høsten kommer, men ikke (en)nå. Får håpe det varer 🙂 Er også enig i at musikken nå for tida er tam og lite fengende. Og til sist, men ikke minst: var i en nokså høylydt samtale på jobb for en stund siden, der jeg utbrøt et «herregud!». Da kom det tørt og mekanisk fra lomma: «ja, det kan du si».

  1. Ida Wulff

   Så fint å høre <3 Og HAHA, Siri er så gal!!! Kanskje hun føler seg litt oversett og glemt 🙁

 7. Haha Siri ringte min exn da jeg hørte på lydbok med høyttaler fordi hovedpersonen het det samme som han. Kleinere ble det siden typen hørte eksen på høyttaler fra badet! Den dama er ikke til å stole på altså 😂

  1. Ida Wulff

   NEI!! Det er den verste Siri-historien jeg har hørt noensinne!! Hahaha, stakkars <3

 8. Sensurert kommentar

  1. Ida Wulff

   Jeg tillater dessverre ikke sånne private opplysninger i kommentarfeltet.

 9. Kjersti

  Hei,

  Hvilken leppestift/lipgloss/leopomade har du på bildet. Du ser veldig fresh ut!

  1. Ida Wulff

   Lipgloss fra Clarins, hvis det er det øverste bildet du mener! 🙂

 10. Elisabeth L

  Er enig med at det er noe spesielt ved høsten, jeg trives mye bedre med kåpe og skjerf <3 har dere vurdert å flytte nærmere Oslo, men fortsatt utenfor? Eks. Sandvika, Asker eller Drammen? Er jo betydelig kortere togtur. Jeg bor selv utenfor og har aldri slått meg riktig å flytte til storbyen – den roen man får når man kommer hjem til et roligere sted er verdt hele pendlingen 😊

 11. Anniken

  Jeg vet ikke helt hvordan det blir riktig å si det her, men, fargen på «etterveksten» din var virkelig fin på disse bildene! 🙂

  1. Ida Wulff

   Åå, takk, hehe 😀 Det er min egen farge med litt striper!

 12. Hvor er det smykket fra? 🙂 er det i ekte gull?

  1. Ida Wulff

   Jeg vet ikke, det er en gave 🙂

 13. Hei søte, jeg lurte så inderlig på hvor den fine kåpen din er fra, beklager om jeg har oversett om du har skrevet hvor den er fra☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.