EN AV GRUNNENE TIL AT JEG ELSKER HØSTEN

Reklame for Floyd By Smith

LEAVES ARE FALLING, AUTUMN IS CALLING 🍂

Du føler kanskje at du har sett meg i dette antrekket før?! Vel, det er splitter nytt. Men da jeg fikk velge meg ut noen høstfavoritter fra Floyd By Smith, klarte jeg selvfølgelig ikke å velge noe annet enn dette som er veldig typisk meg. Svart fuskepels, svarte boots, en enkel svart bluse og svarte jeans. Det er høst-uniformen min! Eller: Jeg mangler et skjerf i fine farger, så er vi der 😀

En av tingene jeg liker på høsten er å kle meg. Jeg elsker fine kåper, store skjerf og gode sko. Etter flere måneder i Birkenstocks og fargerike sommerkjoler, føles det så godt å pakke seg inn. 

KÅPE HER • BLUSE HER • JEANS HER • BOOTS HER 

Kåpen er min store favoritt her! Den er fuskepels, uten å se billig og stusselig ut. Og så har den perfekt lengde, og knapper hele veien. Nå liker jo jeg best å gå med åpen kåpe, men det er greit å ha muligheten til å lukke igjen. Passer like godt til hverdag og fest, spør du meg. Helt sikker på at denne kommer til å bli godt brukt gjennom hele høsten – og ikke minst når julebordsesongen starter!

Og sjekk ut blusen jeg linker til, forresten. Den synes ikke så godt på bildene, men er av typen jeg gjerne har syv stykker av i garderoben, fordi det gjør det så lett å kle seg. Om jeg skal på forelesning i jeans, eller på fest i skjørt.

Floyd har fylt opp nettbutikken sin med masse deilige høstnyheter som holder deg varm i høst. Dunjakker, strikkegensere, fuskepelser, forede sko og så videre. Og hvis du ikke er like svart i høststilen som meg, så er det selvfølgelig masse fine farger og mønstre å finne også.

Du finner kåpen min HER, blusen min HER, jeansen min HER og bootsene HER 

Her i hjemmet har vi hjemmelaget pizza i ovnen, og den skal spises foran TV’en i dag. Vi har vært så opptatt av å prate, lese og jobbe om kveldene denne uken, at  har det hopet seg opp med ting vi «må» se. Og det er helt greit med en pause fra å prate, lese og jobbe, hehe.

Håper du har en fin kveld 

15 kommentarer

 1. Hvilken størrelse har du i kåpen?:-) Den var veldig fin!

  1. Jeg har M! 🙂 <3

 2. Du er så vakker og for noen fiiine sko!

  1. Tusen takk Nina, så hyggelig <3 <3

 3. Hvordan er buksen i størrelsen?

  1. Det varierer. Men jeg går ned i størrelse fordi det er så mye stretch 🙂

 4. De beige/kremhvite slip-on skoene du bruker, hvor er de fra? De er så fine!!

  1. De er fra Vagabond 🙂

 5. Har du fortsatt Ravn-jakka di? Er du fornøyd? 🙂 fuskepelsen var og veldig fin!

  1. Ja, jeg har den fremdeles men alle hektene har falt av. Så den må en tur til skredderen 😀

 6. Ida, kunne du tipset om noen gode hudpleieprodukter? På jakt etter en ny hudpleieserie som funker, men ikke så kjent med gode merker.

 7. De klærne var bare helt nydelige, får lydt til og kjøpe de selv😍😍

  1. <3 <3

 8. Hva synes du om at Kristina har kopiert antrekket ditt? Hahah
  Se her: http://www.kristinaandersen.no/2018/09/19/jeg-elsker-denne-tiden/

  1. Hun har nok bestilt det før hun så mitt 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.