FOR ETT ÅR SIDEN

HAPPY BIRTHDAY ✨

I dag har Gravlyset bursdag, hipp hurra!

Det tar meg tilbake til denne dagen for ett år siden, da vi holdt på/datet/kall det hva du vil, og jeg fikk helt panikk av at han skulle sove hos meg. Han hadde vel så å si flyttet inn, men hadde han ikke andre steder å være på bursdagen sin?! For bursdager er viktig, og jeg har jo så strenge regler hva angår bursdagsfrokost og sånt.

Jeg slo litt ekstra på stortromma kan du si. Livredd for at han ikke skulle syns at jeg var verdens kuleste menneske, stod jeg opp klokka syv om morgenen. Drasset med meg heliumtanken ut av leiligheten, og stod i gangen og pumpet hvite ballonger for harde livet. I truse og pysjamas-skjorte, mens Tjuvholmen-naboene mine stresset tidlig på jobb med sine høye ambisjoner og dyre dresser. Jeg har aldri brydd meg mindre om at naboer ser meg i pysjen, denne morgenen skulle bli så jævla vellykket!

Hva angikk selve frokosten, hadde jeg lagt livet mitt i hendene på nabokafeen som skulle åpne klokka syv. Jeg slang en jakke over morgenantrekket, og løp ned mens jeg tenkte at nå klaffer alt. Men så hadde kafeen bestemt seg for å utsette åpningstiden en time, fordi de hadde så mange bestillinger. Som det beskjedne mennesket jeg egentlig er, ville jeg til vanlig tatt et nei for et nei og gått min vei. Men akkurat denne dagen stod det om liv og død, og det var med tårer i øynene jeg fikk overtalt dem til å lage frokost til en fyr som ligger i sengen min og han har BURSDAG! HELP ME! 

Så løp jeg hjem med frokost og kaker i posene, lagde kaffe, skjenket opp champagne – og sang en veldig kort versjon av bursdagssangen. Og så ga jeg ham flybilletter i gave, så han kunne bli med familien og meg på ferie. Hvem pokker gjør det, når man ikke er kjærester. Men det virket som om han ble glad, og dagen etter var vi sammen. Kanskje var det hevnen hans, å mase seg til det. Hehe.

I år stresset jeg langt mindre. Merkelig hvor komfortabel man blir på et år! Han fikk rundstykker med pålegg, kaffe og  appelsinjuice – jeg gadd ikke å kjøpe en champagne når ingen av oss egentlig orker å drikke til frokost. Nå vet jeg jo at han syns jeg er verdens kuleste menneske, så da roer jeg meg helt ned… Ingen vits i å være storkar da, nei. 

Jeg blir egentlig litt kvalm av at dette er et helt år siden. Det var jo nå nettopp. Jaja. Nå skal Toro-kaken ut av ovnen, og resten av leiligheten skal pyntes med ballonger 

8 kommentarer

 1. Haha, er heliumballongtilfellet allerede et år siden?! Wow, tiden flyr! Fortsatt en veldig gøy historie. Gratulerer med dagen til din kjære, han er heldig som har deg 🙂

 2. Hei! syns jeg kan huske at du ville ha svart kjøkken en periode. Jeg vurderer det i nytt hus. Men klarer ikke bestemme meg. Angrer du på hvitt kjøkken eller er du fornøyd ? Og hvordan syns du det er med hvit benkeplate? det er så lekkert, men redd det ikke er så praktisk ? 🙂 Kjøkkenet ser veldig fint ut sånn du har det nå 🙂

 3. Åååh! 😃😃
  Hva har du gitt han i gave?

  Hilsen en som aldri vet hva man skal gi kjæresten ..

 4. Kristin Haugen Granli

  Utrolig hvor «gal» man er i starten av et forhold, haha, men utrolig deilig når man kan senke skuldrene og bare være sammen <3

  1. Hehe, jaaa <3

 5. Hei!
  Husker at du tipset om disse superfine nattbordene fra ikea og vurdere og kjøpe de selv nå som jeg skal flytte. Har bestilt seng i 180 men er redd den kan bli litt lav ved siden av dette nattbordet! Er du fornøyd med dine og har du veldig høy seng? 🙂

 6. Hvordan farge har dere på sengegavlen? 🙂

  1. Æææ, jeg husker ikke, mulig den heter Diamond 100, hvis ikke det bare er stoffet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.