DEN PERFEKTE BEIGE KÅPEN

Reklamelink i innlegget

Herregud. Rett etter å ha skrytt på bloggen om hvor frisk, energisk og sporty jeg er blitt, våknet jeg opp med ødelagt rygg, forkjølelse og vond hals. Jeg nyser så mye at jeg måtte google hvor mange ganger kan man nyse på rad. Klar for å slå min egen rekord når som helst. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer dette til å blåse over fort. Men jeg begynner å få en følelse av at det kunne være smart å fjerne mandlene. Vel, jeg er nok ikke alene om å være småsyk akkurat nå. Vi er jo inne i en periode hvor det er umulig å kle seg – det blir enten for varmt eller for kaldt. 

KÅPEN FINNER DU HER 🍂

Okei, følte det ble den perfekte overgangen til å fortelle at jeg har funnet den perfekte beige kåpen. I to år har jeg cravet den, men aldri funnet den. Jeg har endt opp med et par njaa-kåper, men denne er bare helt JA. Se, da!

Den har den perfekte fargen. Alle andre jeg har funnet, har vært for mørke – nesten brune. Denne kåpen har knapper i tillegg til knyting i livet, og kvaliteten virker helt super. Nå skal det jo sies at jeg ikke har tatt den i bruk enda. Burde kanskje gjort det, sånn som jeg hoster og nyser…

Eller så vil jeg si at den er stor i størrelsen. Jeg er en medium til vanlig, men kjøpte i small. Du finner kåpen HER 

Nå skal jeg til tross for formen ta støvsugeren fatt, og få orden på heimen. Så blir det bursdagsforberedelser og kakebaking. Gravlyset har bursdag i morgen, og han slipper selvfølgelig ikke unna frokost, sang og gaver på senga. Det er en tradisjon jeg har hatt hele min oppvekst, og den har jeg tenkt å føre videre for både store og små. Foreløpig bare for han store, da. Og på kvelden kommer både hans og min familie i bursdagsselskap.

Jeg har egentlig stresset noe voldsomt med å finne oppskrifter til kaker jeg kan bake – men når formen nå er som den er, så spøker det for husmoren i meg. Ja takk til enkle løsninger og kaker på pose!

God bedring til alle medsnufsere i dag. Og så håper jeg du likte kåpen 

18 kommentarer

 1. Veldig fin kåpe, du har så fin stil 🙂
  Sikkert ikke dumt å fjerne mandlene, syns det virker som du er påfallende ofte syk. God bedring 🙂

  1. Takk 🙂

 2. Kjempe flott! Har du kjøpt kåpen i butikk? Hvis ikke, vet du om noen sted de har den?

  1. Ja, jeg har kjøpt den hos Neoz 🙂

 3. Kake på pose er genialt! Mitt tips for en god posekake er toros langpannekake. Jeg pleier å dele røra i 2 runde former, fylle med smørkrem i midten når kakene er nesten kalde og en glasur med mye kaffe i på toppen. 😍Garantert godt og ingen(som jeg kjenner) har trodd det var posekake 😁

 4. Små? 😍

  1. Små hva? 🙂

 5. God bedring 🙂 Samma om det posekake eller fra bunnen av, det viktigste er tanken bak 😉

  1. Ikke sant 😀 Tusen takk <3

 6. Har heldigvis sluppet unna vond hals og forkjølelse så langt, men har hatt vond rygg.. vet ikke om det ble bedre av å være på treningsstudioet, kom meg nesten ikke opp av treningsbenken etter å ha løftet ferdig der haha. Ja er mye stress før bursdagsselskap. Skal snart ha et jeg også.. Mye som må gjøres, har fått en plagsom flekk på teppet mitt.. så den må vekk så fort som mulig hehe. Håper du blir frisk til bursdagen!

  1. Uff da, god bedring med ryggen din <3

 7. Hei! Kåpen så superfin ut, kunne du lagt ut et bilde av deg med den på? Ellers masse god bedring<3

  1. Det gjør jeg nok snart. Tusen takk <3

 8. Suuperfin! Men hvor høy er du? og hvor langt rekker den ned på leggene dine? Jeg er veldig lav, så sykt vanskelig å finne kåper som passer meg :((

  1. Jeg er 167 cm <3

 9. Den var fin!! Men den ser lang ut, er den? Jeg er 1.59 og ser bare rar ut i slike lange kåper 🤔

  1. Hvis du er 1.59 ville jeg droppet den, ja :/ Jeg er 1.67, og syns ikke den kunne vært så mye lengre uten å se for stor ut <3

 10. Ser den er 50 prosent bomull og 50 prosent polyester… Tror du den er varm likevel? 😎 Drømmejakke, men kjedelig å betale 3 tusen for en jakke som ikke varmer 😕
  Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.