BETAKAROTEN GOLD ÅRET RUNDT

Reklame for Good For Me

i💛💛💛

Hei, og god tirsdag 

Jeg kom meg søren meg på trening i dag også, så nå kan jeg stolt si at jeg har trent hver dag denne uken. I hvertfall hittil, hehe. Men nå prøver jeg jo egentlig å ikke bli så ivrig at jeg trener hver dag – for da sier det plutselig stopp. Mye bedre å trappe opp, og det har jeg holdt på med i noen uker nå. Denne uken satser jeg på fire økter, da skal jeg være fornøyd med egen innsats. Når fire økter i uken begynner å føles greit, er det på tide å ta tak i kostholdet mitt. Ikke at det er helt krise, men jeg trenger rutiner der også.

Nok om trening og kosthold, la oss heller snakke litt om kosttilskudd!

BETAKAROTEN GOLD FRA GOOD FOR ME 

Som du sikkert har fått med deg, har jeg brukt Good For Me sine produkter i evigheter. Betakaroten Gold er den beste betakarotenen jeg har brukt, og den kommer jeg nok aldri til å bytte ut.

Mange forbinder kanskje betakaroten med noe man heller nedpå når sommeren nærmer seg, eller når man har bestilt en spontan ferietur? Jeg har begynt å spise Betakaroten Gold hele året. Det er selvfølgelig ikke et must, men jeg føler jeg har holdt bedre på fargen og hatt finere glød året rundt, de gangene jeg har gjort det. Dessuten inneholder den vitamin A, som er viktig for immunforsvaret og bidrar til å opprettholde normal hud.

Betakaroten Gold er 100% vegansk, utviklet med kokosolje for bedre opptak, og selv har jeg ikke opplevd soleksem eller solbrenthet når jeg har brukt Betakaroten (OG solkrem, viktig viktig). 

Akkurat nå har min kjære samarbeidspartner Good For Me har to veldig bra tilbud nå, som ikke varer i all evighet.

Tilbudet de kjører, er 3 for 2 på min favoritt Betakaroten Gold. Det tilsvarer tre måneders forbruk, og du finner tilbudet HER!

Varer til og med 9. september. You snooze you loose!

Og hvis du aldri har testet Betakaroten Gold før, så får du hele 40% på din første bestilling. Dette tilbudet finner du HER, og det varer også til og med 9. september. 

Før vi fortsetter med livene våre, kan vi bar ta ett minutts stillhet for samboeren min som gjør jobben som blogger hundre ganger vanskeligere?! Her står han i fullt alvor og skyller av tallerkener i bakgrunnen. Som om han er Beyoncé og eier hele kloden. Jaja, han skal i hvertfall ha for at han er flink til å rydde kjøkken.

Klikk deg inn HER hvis du vil benytte deg av 3 for 2-tilbudet 😀 

28 kommentarer

 1. Du er nydelig 😍 Og hvor er den fine buksa fra??

  1. Takk Åshild <3 <3 Buksen er fra Lee 🙂

 2. Har hørt at betakaroten er kreftfremkallende? 😮 så er usikker på om jeg tør å bruke det..

  1. Det har ikke jeg, men jeg har hørt at røykere anbefales å ikke bruke betakaroten 🙂

  2. Betakaroten er ikke kreftfremkallende i et normalt bruk. Det er noe kroppen trenger og som vi spiser hver dag uten problemer. Helt uproblematisk å ta noe tilskudd, da Norge og EU har strenge regler for hva som er lov å selge under deres «tak».

 3. Nina Renolen

  Digger deg som blogger, men hvorfor må du reklamere for sånt shit? 🙁 hadde du anbefalt dette til dine barn?

  1. Hei Nina! 🙂 Så hyggelig at du liker bloggen min. Hva er grunnlaget ditt for å si at dette produktet er shit, har du testet det? Jeg anbefaler det til familien min som også kjøper det (og noen ganger får det av meg), så svaret er vel ja. Hvis det ikke bokstavelig talt er barn du mener. Jeg verken skriver til eller anbefaler ting til barn.

 4. Altså, hva har skjedd med bildene? Er det masse solpudder eller har du redigert deg brunere? :s

  1. Ingen av delene. Som jeg skriver i ett innlegg lengre ned, har jeg begynt å gjøre bildene mine varmere i stedet for å gjøre dem kaldere 🙂

  2. Det er slik man blir av å ta betakaroten! Alle bloggerne som reklamerer for betakaroten har samme oransje hudtone, bare å google så ser du det. Andrea B, Kristina A, Marthe B osv. At produktet virker er altså helt åpenbart, men personlig er jeg ikke fan av å være oransje. Synes det ser veldig unaturlig ut, som selvbruning fra 80-tallet. :p
   Hadde en periode for mange år siden da jeg var helt hekta på gulrøtter, spiste 1 kg om dagen. Da fikk jeg også oransje hud. Eller gyllen glød som dere kaller det. Hver sin smak. 😉

 5. Vær litt forsiktig med A-vitamin da 🙂 Veldig sjelden behov for tilskudd utover det man får i seg i kosten, og kanskje ikke anbefalt hver dag. A-vitamin blir igjen veldig lenge i kroppen fordi det er fettløselig og overskudd ikke blir skilt ut med urinen. Spesielt gravide bør ikke ta tilskudd med A-vitamin.

  http://www.nettdoktor.no/ernaering/vitaminer/artikler/vitamina.php

 6. Mer om vitamin a: https://sml.snl.no/retinol

  og om betakaroten (som omdannes til vitamin a i kroppen): https://snl.no/betakaroten

 7. Å blir så lei av de reklamene der…skjønner du tjener penger, liker det selv osv, men jeg kjeder meg så innmari med sånne lange selgerinnlegg – som appåtil kommer kjedelig jevnlig i tillegg. Hilsen fast leser 😉

 8. Hei! Kan du ordne et innlegg der du viser hvordan du får de bølgene i håret?😻

  1. Ønsket er notert, men de er bare laget med glattetang :-))

   1. Det ønsker jeg meg også! Du ser SÅ fresh ut😍😍😍

 9. Kan du gi ut rabattkode på Hair luxurious også snart?:)

  1. Hei 🙂 Det ligger ikke i planen i aller nærmeste fremtid, men hvis du går inn her: https://www.goodforme.no/hair-luxious-forside
   Så popper det en boks opp nederst i venstre hjørne, som gjør at du får 10% rabatt.
   Klem <3

 10. Hei Ida😊 Først vil jeg bare takke for bloggere som deg, direkte, uredd og ærlig, helt fantastisk😁 Hvilken sortfarge har du forresten brukt på veggene, er det dempet sort eller helt sort?

  1. Jeg fant det forresten ut ved å bla meg tilbake i hjem kategorien din 😁 Det ser jo så utrolig lekkert ut! Jeg har selv prøvd å male med dempet sort, men ved siden av sorte detaljer så ser fargen mer mørkebrun ut 😳

   1. Ida Wulff

    Åja 😀 Hmm, har selv mange sorte møbler, men syns aldri den har sett brun ut :O så merkelig!

  2. Så hyggelig, Nina <3 det er dempet sort 🙂

 11. Har du gjort noe med håret? Utrolig fint <3

  1. Takk <3 men nei, jeg har bare ikke farget det på mange måneder :O

 12. Hvor er den fine blusen fra? 😍

  1. Second Female. Men tror aldri den ble produsert, kjøpt på vareprøvesalg :O

 13. Så utrolig vakker du er! <3 Fast bruker av betakaroten selv!

  1. <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.