FORDI JEG BLE SÅ LEI

i☕️🧡

Nå var jeg så lei av min egen bloggheader at jeg ble kvalm av å se på den. Så jeg måtte bare ha noe nytt, og det kvikt. Den er nok litt midlertidig, vi får se om jeg ikke får fiksa meg en proffere plakat i nærmeste fremtid. Eller, hvor proft vil vi egentlig ha det? Den evige drakampen inni meg, mellom blogg anno 2009 og Fotballfrue-perfeksjon. Ordner seg et sted på midten, tenker jeg.

Ellers har jeg bestemt meg for å gjøre endringer hva angår bilderedigering også. Jeg er tydeligvis lei av alt, for jeg orker ikke mer av de iskalde bildene mine. Har pleid å gjøre dem så kalde og lyse at jeg får akutt behov for en varm kopp te når jeg er ferdig med et blogginnlegg, så fra nå av prøver jeg meg på litt varmere bilder. Hva tror du om det?

Nok om livet på internett, i det virkelige liv kom jeg hjem fra trening for tre timer siden. Jeg hadde en deadline som gjorde at jeg løp rett fra trening til Mac’en, og nå sitter jeg her og kjenner plutselig at jeg hakker tenner fordi jeg er så kald. På tide å åle seg ut av tightsen og inn i dusjen, men først vil jeg (åpenbart) blogge.

Jeg sitter med en sånn god følelse, som jeg ikke har noen logisk forklaring på. Jeg har mensen, store byllekviser på haka, og babyhårene mine står til alle kanter. Men jeg er bare glad, fornøyd og har masse energi. Kanskje B12-sprøyta spiller inn, kanskje er det treningen som booster meg. Kanskje er det litt av alt. Jeg har det i hvertfall bedre enn på lenge. Ikke at jeg har hatt det dårlig, men det er lenge siden jeg har kjent meg sprudlende. Og det igjen gjør meg jo bare veldig glad – den gode sirkelen, hehe. 

Nei, nå skal jeg ta med meg det gode humøret mitt og ta den dusjen. Jeg ser en legg som trenger litt selvbruning også, selv om den egentlig ikke er så hvit i virkeligheten.

Resten av dagen har jeg tjue ting jeg har lyst til å gjøre: Blant annet gjøre ferdig kontoret, ut og prøve senger – og spille shuffleboard, av alle ting.

Håper du har en fin dag 

37 kommentarer

 1. Så fin du er Ida! Håper du får en fin uke. <3

  1. Tusen takk, og takk det samme <3

 2. Hvor er skoene dine fra?<3

  1. Vagabond 🙂 <3

 3. Tips til kjærestehelg: BUDAPEST!! Sjekk det ut, det er dritfint og dritbillig ❤️

  1. Takk for tips <3 <3

 4. Du er så god på enkle og fine basis plagg! Ønske: kunne du lagd et innlegg med dine favoritter? En slags «dress like me».
  *krysser fingrene*

  1. Ønsket er notert <3

 5. Jeg tror header og fargenyanser på bilder er sånt man trenger «Blogger»-briller for å i det hele tatt legge merke til, jeg tenker aldri over sånt 😂 Hvor er skoene fra forresten? Fiine.

  1. Hehe, du sier noe der… :p Skoene er fra Vagabond!

 6. Fin header! Og godt å høre at humøret er på topp selv om sommeren er over.

  Hva med å beskjære for å få vekk forstyrrende elementer (sikringsskap, kumlokk) til høyre i bildene..?

  1. Takk 😀 I vanlige innlegg er det ikke så viktig for meg om det er et komlokk og en strømboks med, hehe.

 7. Nydelig bilde, Ida! Hvor er buksene fra? De så veldig pene ut rundt ankelen, klem.

  1. Hei 🙂 Jeg har kjøpt dem hos Neoz her i Tønsberg. Klem tilbake!

 8. Så utrolig flott du er, Ida! Du stråler virkelig om dagen 🙂 Kan jeg få spørre hvilken klinikk og behandler du tar botox hos?

  1. Tusen takk, så hyggelig! 🙂 Jeg har tatt et standpunkt om å ikke skrive om/svare på ting som har med kosmetiske behandlinger å gjøre her på bloggen. Klem

 9. Hvor er buksen din fra?😄

  1. Kjøpt på Neoz, husker dessverre ikke merket i farten! <3

 10. Så fin 😍 Hvor er jakken i fra?

  1. Veromoda 🙂

 11. Du stråler virkelig!!😍

  ..og jeg må bare spørre: hvor er jakken og buksen fra?😅

  1. Takk, så hyggelig <3 Jakken er fra Veromoda, buksen er kjøpt på en butikk i Tønsberg som heter Neoz.

 12. Hvor er jakken fra? 🙂

  1. Veromoda 🙂

 13. Syns varmere bilder ble kjempefint! Tommel opp 🙂

  1. 😀 <3

 14. Syns bildet ble veldig fint! Veldig deg, hvis du skjønner hva jeg mener. Naturlig og nydelig 🙂 Så hyggelig å lese at du har det bra, det vises på deg også. Hvis jeg skal tippe, så er det nok en kombinasjon av at du har fått deg en flott kjæreste, dere har fremtidsplaner i boks tipper jeg og du har begynt på master. Det siste tror jeg er veldig viktig for deg, ikke master i seg selv men det å gjøre noe fornuftig og ikke «bare være blogger». Nå høres jeg ut som jeg kjenner deg, nei jeg gjør ikke det, men har fulgt deg i mange år via bloggen, og jeg har en liten følelse av at vi er skrudd sammen på litt lik måte, 🙂 Ønsker deg en fin dag <3

 15. Kjempefin header, og var fint med varmere bilder og 😊
  Angående seng, jeg kjøpte Jensen nova plus for 3 mnd siden. Altså! Har ikke ord for hvor god den er, den må bare prøves. Jensen senger er absolutt verdt pengene!

  1. Takk for tips! <3 Når det kommer til seng skal det ikke spares på noe :O Vi har faktisk Jensen nå, så får se om det ikke blir det igjen. Klem

 16. Elsker å lese bloggen din, du er den beste!
  Synes det er så hyggelig at du skal poste litt mer vanlige bilder, jeg _orker ikke_ å se Instagram freeder som kun har samme preset fra vsco, det gjør vondt i øya av at Lene Orvik sine bilder fra Italia og stua begge har nøyaktig samme farger.

 17. Så utrolig flott du er!

  1. Takk snille du <3

 18. Elisabeth L

  Syns absolutt bildene er kjempefine med litt varmere toner 🙂 Syns huden din gløder mer da, også blir stemningen her inne litt mer koselig, hihi <3 hvilke program bruker du på å redigere bildene?

  1. Takk, så hyggelig at du syns det 😀 Jeg har akkurat lastet ned Lightroom, frem til nå har jeg brukt VSCO-appen. Klem!

 19. Hvor er skjerfet fra? 😊

  1. Ida Wulff

   Beck Søndergaard 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.