ÅTTE PARAPLYER

•••UNDER MY UMBRELLA •••

☔️ Å bo i leilighet. Og det kommer fra meg som alltid har tenkt at jeg kom til å velge leilighet fremfor hus! Men seriøst. Det tar brodden av en opphetet kjærestediskusjon når man må løpe rundt og lukke dører, vinduer og luftventiler før man kan fortsette med argumentene sine. Det er noe dritt å ikke ha lyst til å bruke terrassen sin fordi folk som går forbi ikke skjønner hva privatliv er fornoe, og bestemmer seg for å slå av en prat. Er man på sin egen terrasse, så er man hjemme. Bak en låst dør! Lat som om du ikke ser meg! Jeg sitter med håndkle på huet og nyter en yoghurt, jeg vil IKKE snakke om været. Sånn ellers går det bra.

☔️Jeg prater med glede med alle som fikser, duller og steller med meg. Frisører, negldamer, vippedamer og hele regla. Men når massøren trekker pusten og spør: har du gjort noe hyggelig i sommer, da? Da får jeg lyst til å grine. For da forteller jeg om sommeren min og sender høflige spørsmål i retur. Og vips, så var den tusenlappen av en avslapningstime over.

☔️ Kontanter. Kontanter, altså fysiske penger, er en svært liten del av livet mitt. Men det hender jo at jeg finner en gammel slant i en skuff eller en veske – og her om dagen prøvde jeg å betale med en dansk hundrelapp. Så jeg vet tydeligvis ikke hvordan penger ser ut lengre. Følte jeg ble mistenkt for svindelforsøk, og det ble litt mye for meg å takle.

☔️ HPV-vaksina. Først var jeg snurt fordi jeg er tre måneder for gammel til å få den gratis, og må punge ut 4000 kroner for tre sprøytestikk. Men  lærte jeg at den noen av dere (som er født i 1991 og senere) får gratis, er en rævva vaksine. Så jeg hadde altså valgt å betale for den bedre, selv om jeg ble tilbudt den gratis vaksinen. Hvor er paraplyen her, spør du. Paraplyen er: Skal du gjøre noe, så gjør det ordentlig. Og vårt lille rike Norge kunne vel gjerne spandert på folket en skikkelig vaksine. Edit: Nei, gratisvaksinen er ikke farlig. Det er bedre å ta den enn å ikke ta noe. Men les deg opp, og betal for Gardasil 9 hvis du har mulighet. Takk for meg. 

☔️ Å stå opp tidlig for å dra på skolen. For å være helt ærlig, så tror jeg ikke at jeg er i stand til å lære noe før klokka er ti.

☔️ Når du så vidt har rukket å slenge en tånegl over dørstokken i en klesbutikk, og blir spurt om du trenger hjelp. Sorry, jeg vet det er utakknemlig. Men kan jeg bare få komme inn i butikken først, og se hva dere har i hyllene?

☔️ At jeg har begynt å sette pris på quotes. Hele tre steder i leiligheten har jeg av egen fri vilje, hengt opp ord på veggene. Hvor skal dette ende? Har alltid følt meg bedre enn mennesker som holder på med quotes, så nå merker jeg at jeg er forvirret.

☔️ At kjæresten min alltid får akutt behov for en skikkelig kinn-klem rett etter at jeg har badet trynet i dyre kremer. Det slår liksom aldri feil! Spørs om ikke hudkremene snart må gå fra felleskortet… Og så bruker han shampooen min som kroppssåpe, hvis jeg har glemt å nevne det. 

Tusen takk til Gravlyset som tvang meg til å blogge nå. Jeg rev av meg all shellacen på tærne i et forsøk på å vri ut noen paraplyer.

Hvis du har noen paraplyer å dele med meg, så tar jeg i mot dem med GLEDE 

165 kommentarer

 1. Det er så fint når «influencere» skriver om ting de ikke har peiling på.

  1. Jeg er så enig! Dette er så teit. Ja ok, vaksinen har bivirkninger, men ALT har bivirkninger. Se på Ibuprofen for eksempel, en av bivirkningene til det er forstoppelse, som kan ende i død i det verste tilfellet, men det er ingen som snakker om det.

 2. Denne vaksinen har vi nå tatt på vår snart 18 åring. Diskuterte heftig med helsesøster.. hvorfor? Hvis dere googler vil frese en del bivirkninger og dødsfall. Familiene til de som jobber med den har valgt å IKKE LA DØTRE VAKSINERE SEG MED DEN….DET MÅ BETY AT BIVIRKNIGER ER NOE DE ER REDD FOR. Dette har jeg lest meg til via Google , innlegg og avisinnlegg/ historier fra Britiske medier. Alle vaksiner er ikke trygge. Denne beskytter bare mot et fatal av virus. Bare så det er sagt. Ikke mot alle, og det er viktig å få frem i debatten. Google gjerne. For her er det mye som bør frem i lyset. Takk for meg

  1. Rainbow

   Jeg støtter deg helt, her er det mye som må fram i lyset. Det påstås så mye, at HPV vaksinen er så trygg, at det var solid forskning før den ble sluppet ut på markedet i sin tid. At den er effektiv, med få bivirkninger… menlegemiddelprodusenten har lange lister med alvorlige bivirkninger, og når man har ei jente i nærmiljøet som har vært alvorlig syk i snart 8 år, der det i hennes epikriser nå står : Mistanke om bivirkning etter HPV vaksinen.. da ønsker man å be unge jenter og gutter søke mer info enn det som «øvrigheta» kommer med. Det skader ikke å goggle litt, lete på YouTube, professorer og leger uttaler seg om autoimmune sykdommer, om aluminium i vaksinen. Flere av disse var meget positive til vaksiner før… men etter å ha arbeidet med saken, har de blitt skremt. Christopher Exley, Peter Gøtzsche, Diane Harper., Jesper Mehlsen, Stig Gerdes og journalist/ filmskaper Johan Shenton. Dette var bare noen få.
   Men det er ikke populært å stille kritiske spørsmål, det har noe de jeg har nevnt fått merke. Mange får så «øra flagrer»… men noen MÅ si i fra at hver og en må søke info, følge med om det melder seg bivirkninger… det står i listene at plagene trenger ikke komme med en gang.. de kan komme etter flere måneder. Viktig å si i fra til helsesøster og lege, de er pliktig til å melde fra ved mistanke om bivirkning!!

 3. Jeg får ikke til å svare på din kommentar om at det bør rettes fokus mot gutta. Det er jo nettopp det som er i ferd med å skje. Fra skoleåret 2018/19 vil alle gutter i 7.klasse tilbys HPV-vaksine på lik linje med jenter. Så kanskje du skulle lest deg opp litt også..
  Jeg har lenge vært fan av deg, som en av svært få bloggere, men her må jeg si du er fryktelig svak. Å gjemme seg bak paraplyer, og «sånn skriver du», blir for tynt. Et kort Google-søk om HPV-vaksine fører nå inn hit. Det kan også gjelde folk som sjelden eller aldri leser din blogg. Alle vet at du ikke er helsepersonell, men du er en influencer (hvem faen fant på den utrolig latterlige tittelen forresten??), og du påvirker unge jenter. Noen ganger er det best å holde kjeft, er min erfaring..

 4. Tine Bergli

  Bra du skal begynne på en mastergrad sånn at du lærer litt om forskning. Det er helt greit å være dårlig informert, og lese kommentarer i tidsskriftet for legeforeningen, men du må virkelig skjerpe deg mtp videreformidlingen. Dette hjelper ikke på noe vis, og du bør for en gangs skyld ta selvkritikk.

 5. Er enig med deg. Vaksinen er ræva. Den kan gi kreft og vaksinen er boikottet i Japan med engang dem kom ut. Det sies at sprøyten er dyreste midlene de har på marked. Derfor vil de ikke godta alle de gode forskninger fra utlandet. For å tjene penger på vaksinene. Det er titalls jenter som har bli handikappet etter vaksinene. Jeg har selv tatt to av de og har ingen planer om å ta siste. Jeg angrer fælt at jeg tok. Greia er at forsker bruker aluminium i alle vaksiner utenom influensavaksiner. De lager antistoffer mot dine egne produserte molekyler i kroppen og deretter lages et nytt molekyl som kan angripe kroppen eller gi allergiske reaksjoner. Den dagen Norge godta at de har tatt et feil valg. Skal jeg le høyt. Takk for meg

  1. Charlotte

   Det der er så feil. Kanskje linke til gode forskningsarikler som beviser det du påstår her? Det er nemlig masse forskning som viser at den reduserer muligheten for kreft med 90%. Du burde virkelig snakke med fagpersoner som forhåpentligvis kan endre noen av vrangforestillingene dine rundt vaksiner. Ikke google og andre svada antivaksinesider. Veldig synd at du lar deg påvirke av sånt.

 6. Er det en ting jeg har lite respekt for, er det bloggere som uttaler seg slik som du har gjort her. Skal du gå ut offentlig å kritisere HPV-vaksinen bør du sette deg skikkelig inn i ting, og ikke bare buse ut med påstander basert på ?hva?? Bak anbefalingene som FHI og annet helsepersonell kommer med, ligger det mye forskning, og kravene for å få godkjent legemidler i Norge er strenge.
  Håper virkelig jenter som blir påvirket av bloggen din, leser seg SKIKKELIG opp før de evt dropper vaksinen, og innser at det du kommer med ikke holder mål på noe vis..

 7. Dette var rett og slett forkastelig!
  Der mistet du en følger.

  1. Hvis du er så veldig redd for kjønnsvorter, så bruk kondom.
   Dette må være noe av det dummeste som er skrevet i en blogg. Men slik er det vel med bortskjemte jentunger.

 8. Jeg har fulgt bloggen din i snart et tiår, og mener du er en av de eneste bloggerne i et hav av rosabloggere som generelt alltid har noe oppegående å komme med – og ikke minst, du har en svært god formidlingsevne. Men, i dette tilfellet er jeg litt skuffet over deg. Jeg tror vi alle kan være enig i at om det finnes alternative vaksiner som er av høyere kvalitet, burde denne så klart vært tilgjengelig for alle. Likevel, med en gang du bruker slike ord om noe som er så utrolig mye bedre enn det værste alternativet – nemlig ingen vaksine i det hele tatt – så vil dette være med på å gi disse ‘jeg-vet-bedre-enn-leger-fordi-jeg-leser-nettforum’-folkene argumenter, som ikke har noen grunn i medisinske fakta. All statistikk viser at forekomsten av kreft som resultat av HPV viruset har gått betydelig ned etter at den ble innført. Det er dermed mer viktig å oppfordre jenter til å ta denne vaksinen, enn å være med på å så tvil om dens funksjon.

  Vi som har fulgt deg i lang tid forstår at dette ikke er en sak hvor du har forsøkt å skape ‘drama’, det er i hvert fall ikke min oppfatning av deg som blogger. MEN, du vet selv hvor mange som leser bloggen din, og det er da sånn at dersom man har en slik plattform, så burde man kanskje føle et visst ansvar for å ikke komme med utsagn om noe man ikke har kompetanse rundt. Jeg prøver egentlig ikke å kritisere deg her, men fra flere av oss som har familie eller kjenner noen som kunne unngått kreft dersom de hadde fått denne vaksinen, blir det vanskelig å ikke reagere når man ser kommentarer fra unge jenter over her som begynner å tvile på vaksinens funksjon. Håper du forstår dette 🙂

 9. Oppgitt mamma

  Min paraply☔️
  Når bloggere som deg, som er forbilde til så utrolig mange unge jenter (og gutter) skriver sine egne ufaglærte meninger om vaksiner som redder liv!

 10. Det står lite respekt av mennesker som uttaler seg om ting de ikke har faglig kompetanse til å uttale seg om, og som – ikke overraskende – er helt feil. Fint at du faktisk har tatt HPV-vaksine, men overlat resten til de som faktisk har peiling!!!

 11. Ikke billigversjon

  Hvis FHI er i harnisk over at vaksinen deres kalles «ræva», så vet jeg ikke om de ville likt å høre «vortefitta» noe bedre. Jeg ville ALDRI gått for billigversjonen istedenfor å få full beskyttelse.

 12. Jeg syns det er supert at du kommenterer HPV vaksinen! Hurra, IDA! Viktig å følge med om noen får bivirkninger av den. Mange tåler den helt greit, men jeg kjenner ei jente som var frisk og rask sportsjente som 12 åring. Nå har hun vært syk i over 7 år og i hennes epikriser står det nå tydelig at vaksinen kan være årsaken. Det forskes over hele verden hvorfor noen får alvorlige bivirkninger. Ja, det er ikke farlig å google litt, om Japan og Colombia, om REGRET i Irland, om Peter Gøtschske og Nordiske Cochrane instituttet… jeg kunne bare fortsette og gi tips.. Bivirkningene kan ofte komme etter en infeksjon, plagene kan komme snikende, og hos jenta jeg kjenner er hennes bivirkninger nevnt i Gardasils liste over alvorlige bivirkninger, men disse alvorlige bivirkninger blir ikke tydelig nok informert om i Norge.Dette skremmer meg. Noen jenter er kanskje mer utsatt enn andre, lurer noen på. Kanskje har det med gener å gjøre.. autoimmune sykdommer i familien..noen ganger rammes sportsjenter, dansere..vær obs om du har en infeksjon gående i kroppen… vær obs om du kan ha HPV viruset i deg når du får vaksinen. det har det også blitt forsket på..
  FHI får bivirkningsrapporter, helsesøstre og leger er pliktige til å melde inn ved den minste mistanke . FHI sier at det er få som blir alvorlig syke… og takk og lov for det… men hva med de få som får alvorlige bivirkninger. De blir ofte glemt, de er så syke og ingen skjønner hvorfor… og ungdomstiden blir ødelagt av fæle kroniske smerter, og autoimmune lidelser og kramper.
  Min oppfording er: Sørg for at den informasjon som blir gitt deg er fullstendig nok. Finn gjerne fram til Mercks egen engelske versjon. Bruk gjerne YouTube, hør på Dianne Harper som var med i lanseringen av vaksinen i sin tid. Men merk deg: Det er ikke populært å stille spørsmål, man får skikkelig pepper da.. Jeg regner med å få så øra flagrer.. men det får jeg tåle.
  Jeg er ikke i mot vaksiner, men jeg er skremt av HPV vaksinen.
  … og særlig når jeg har opplevd at flere som jobber innen helsevesenet ikke gir til sine egne barn. De har lest seg opp og funnet ut at forskningen ikke er god nok.
  Følg med, ikke ta alt som kommer fra øvrigheta for god fisk..
  … de sa at svineinfluensavaksinen også var trygg… hva veit vi i dag?

  1. Cervarix

   Det er cervarix som gis i vaksinasjonsprogrammet, og ikke gardasil som du nevner her

 13. Her er en paraply til deg: Rosabloggere som copypaster en standarisert, konfliktsky respons, i stedet for å referere til actual studier og kilder annet enn én nettside 👌👌

  1. Jan Eirik Pedersen

   Da må hun kanskje lese em studie eller artikkel, det blir nok for langt til at hun husker hva det handler om på slutten….

 14. Bollegeit

  Alle jentene i klassen hoppet over HPV-vaksinen etter å ha lest dette innlegget. Nå har alle kreft.

  Snakker om rævva influencing assa!! Takk for meg.

 15. Kjære Ida. Som sykepleier, og med flere kvinner i nær familie som både lever med og noen dessverre har gått bort på grunn av denne krefttypen så ber jeg deg tenke deg om. Jeg kan skrive under på at det å få kreft og å leve med kreft under behandling og ettervirkningene er «noe dritt» som du kaller det. Fortsett heller å oppfordre alle kvinner til å teste seg (noe du uttaler at du har god samvittighet for) enn å bruke tid på å uttale deg om ting du ikke har sjekket skikkelig ut. Det er bra å stulle spørsmål men, en vaksine blir aldri anbefalt til befolkningen h vis den ikke har en synlig nytteverdi! Tenk på det ansvaret du har som blogger med mange unge jenter som sluker rått det du sier uten å tenke kritisk! Jeg har selv vært med i studien og har fått «drittvaksinen» og er stadig frisk til tross for mine dårlige gener. Som du selv sier «Takk for meg»

 16. Du har i flere år vært en av mine favorittbloggere, og derfor blir jeg utrolig lei meg når du buser ut med påstander om at en vaksine er «ræva». Du har ikke medisinsk utdannelse eller grunnlag for å mene noe sånt, og skaper med dette ikke mer enn frykt hos andre som heller ikke har det. Du skuffer meg veldig her, da jeg trodde du hadde mer selvinnsikt enn dette.

 17. Mistet litt respekten for deg nå. Prøv å la vær å uttale deg om medisinske fagspørsmål når du ikke har noen som helst kompetanse innenfor medisin.

 18. Jeg skulle ønske du kunne vært litt mer saklig i vaksine-punktet ditt. Å lese at ei vaksine er «rævva» gjør at mange jenter som kanskje ikke er så kildekritiske heller blir skeptiske til en vaksine som har en mye bedre effekt enn forventet.

  Jeg er selv 6 mnd for gammel for den vaksinen. Har vært gjennom celleforandringer og konisering nettopp på grunn av hpv, så jeg hadde lett tatt denne vaksinen om jeg hadde fått det tilbudet.

  Du er ikke utdannet helsepersonell. At du har hørt og lest ting er vel bare fint, men begrunn det bedre enn du har gjort. Legg frem troverdige kilder og vær gjerne litt mer ydmyk ovenfor NHI selv om du hadde foretrukket den andre vaksinen, for den vaksinen de gir er da på ingen måte «rævva». Om du vil få igang debatt og skape oppmerksomhet rundt en bedre vaksine, så er ikke «rævva» veien å gå.

  Du virker helt blind ovenfor den påvirkningskraften du har, og du kan ikke bare fraskrive deg ansvaret fordi du mener folk bør være i stand til å google og lese seg opp selv.

 19. Hei Ida, jeg lurer på om du har noen tanker om noengang søke en jobb? Er det skremmende mtp at du har alltid vært utenfor arbeidslivet? Syns du det er flaut at du går på master uten jobberfaring? Jeg har selv master, og har fortsatt til gode å møte et utdannet menneske som ser på blogging som en jobb. La oss være ærlige, det er ikke en jobb, men en måte å tjene raske penger på med minimal innsats. Ikke vær redd for å søke jobb, tror du vil oppdage at det er meningsfullt å ha oppegående kolleger og å bruke hodet sitt. Virker utrolig ensomt og fordummende å sitte hjemme å blogge. Men raske penger, så forstår det er vanskelig å gi opp. Regner med denne ikke blir publisert eller får et frekt svar, men jeg er oppriktig nysgjerrig. Du har jo selv sagt mellom linjene flere ganger at blogging ikke er en jobb.

 20. faen for en løk du er da. du har ikke studert medisin, hva vet du? Du skremmer unge barn helt unødvendig nå. Tenk å oppfordre barn til å IKKE ta en vaksine? for en blond dumming du er

 21. Seriøst Ida?? Hva driver du med her?? Ville tror du ble sponset av gardasil etter dette. Leser du hva vg spør deg om ?? : https://www.vg.no/forbruker/helse/i/gPeVB0/blogger-i-vaksinekrangel-mener-hpv-vaksine-er-raeva folkehelsinstituttet er dypt bekymret over den måten du lyver om ting til dine unge lesere ! Slutt å snakk om ting du ikke har greie på. Du skremmer unge jenter til å ikke sjekke seg fordi du har en forskrudd formening om at vaksinen ikke er bra nok?? Du er da ingen lege !! Jeg mistet min mor i kreft og er selv vært veldig kreftsyk så av hensyn til alle oss som har og har hatt dette innpå : hold kjeft !!dere er farlige hele gjengen ! Kun ute etter å tjene penger … trist!!

 22. Oppfordring til alle der ute som leser dette blogginnlegget og har spørsmål vedrørende HPV-vaksinen. Ta kontakt med KVALIFISERT HELSEPERSONELL!!
  Ida: Jeg synes det er svært uheldig at du i den posisjonen du er i kommer med medisinskeråd. Råd du ikke har noen forutsetninger for å gi. Som du leser i kommentarfeltet gir dine uttalelser mer engstelse enn nytte, og svært unødvendig engstelse. Skal du gi råd så er mitt råd til deg; be de om å rådføre seg med kompetent helsepersonell!!

  Mvh
  SYKEPLEIER!!

 23. Nyhetsspeilet

  Slike drittvaksiner gir ungene våre autisme! Vil ikke noen tenke på barna for en gangs skyld!? De grådige politikerne forgifter oss med kjemisk dritt, og media står i ledtog med denne skyggeordenen.

 24. Helsesøster

  Jeg jobber med vaksinasjon hver dag. De to typene HPV som Cervarix beskytter mot, er de to som i 70 % av tilfellene forårsaker kreft. Vil ikke kalle det «rævva».

 25. Vet du hva, leste akkurat VG. Jeg synes det er BRA du er kritisk jeg! Vi kan da ikke gå rundt her og ikke sette spørsmålstegn ved noen ting? Hvis fler hadde satt spørsmålstegn ved grunnen til at vaksinen som er best ikke blir gitt gratis til unge jenter, kunne ikke legemiddel industrien gjort annet enn å gi etter, men slik er det skjeldent. Og jeg har inntrykk av at spesielt når det kommer til jenter er det ikke så farlig. P-piller et er godt eksempel. Nå HPV-vaksinen.

  Stå på Ida! Forsett å være kritisk!

  1. Kritisk er en ting – kommentering om at noe er «ræva» uten direkte henvisninger til statistikk, vitenskapelige artikler, og uttalelser fra medisinsk helsepersonell er noe annet. Hvis Ida Wulff vil komme med et saklig og kritisk bidrag til vaksinedebatten må det hun kommer med faktisk være saklig og kritisk, ikke useriøst og faktafattig.

 26. Dette er en verstingvaksine. Mange jenter verden over har fått sitt liv lagt i ruiner etter å ha tatt for eksempel Gardasil-vaksinen. Dette er lett å finne ut ved å Google «HPV vaccines side effects», «Gardasil side effect» etc.

 27. Jeg kommenterer aldri blogginnlegg, men kjenner at jeg blir irritert når en blogger, som deg, skriver om noe som absolutt ikke er deres felt. Det at du skriver et blogginnlegg om dette, kan gjøre at flere ikke tar vaksinen. Ønsker du virkelig at det skal skje? Skape usikkerhet rundt en vaksine som er bevist at faktisk fungerer. Håper virkelig ikke unge jenter som leser bloggen din blir påvirket av hva du skriver. Studier viser at det har vært en stor nedgang av HPV etter vaksinering. Se det store bildet, sett deg inn i forskning og studier før du uttaler deg om det her. Og sist, la FAGFOLK ta seg av dette teamet. Takk for meg!

 28. Hei

  Jeg leste ditt innlegg om hpv vaksinen. Tidligere har jeg hørt om bivirkninger av denne vaksinen men uten å kjenne til dette. En dag ble jeg fortalt om en ung jente som hadde sterke bivirkninger etter å tatt hpv vaksinen. Jeg ble nysgjerrig på temaet og har sporet opp en rekke artikler på nettet om hvp vaksinen. Som akutthjelper har jeg av min 20 år lange karriere kun vært borti et tilfelle som mest sannsynlig skyldtes bivirkninger av hvp vaksinen. Dette etter inhentet info.
  Jeg skal ikke dømme hvp vaksinen, men etter å ha lest artiklene stiller jeg meg spørsmålet om det opplyses om bivirkninger.

  https://m.nettavisen.no/na24/ystein-stray-spetalen–raser-mot-skolevaksine/8516477.html

  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/wWqq5/tok-hpv-vaksinen-som-12-aaring-maria-18-har-vaert-alvorlig-syk-i-fem-aar

  https://politisksnusk.wordpress.com/2016/10/31/har-noen-fortalt-de-norske-jentene-hvem-som-skremmer-dem-til-a-ta-hpv-vaksinen/

  https://politisksnusk.wordpress.com/2016/11/04/folkehelseinstituttet-har-glemt-a-opplyse-om-at-hpv-vaksinen-gardasil-gir-kreft/

 29. Her bør du rydde opp raskt, Ida. Ingen god grunn å argumentere for at et paraply-innlegg setter ting på spissen. Du henvender deg til de som er født fra -91 og senere, altså en god del som allerede er usikre og som har lite kunnskap på temaet. I tillegg oppfordrer du til vaksineskepsis. Et debattinnlegg er ikke god nok kilde, ikke på langt nær! Nå syns jeg du skal svare med et skikkelig godt faglig innlegg om hvorfor vaksinen har gitt oss en stor nedgang i livmorhalskreft. Klarer ikke du å skrive det, må du be om hjelp.

 30. En jente som snakker om ting hun ikke kan… Godt du tapte 4000 kr på en vaksine som er LIKE GOD som den som tilbys gratis. (Samme innhold i begge vaksinene).

 31. Når du har så stor innflytelse på unge jenter som du har, må du skaffe deg kompetanse i det medisinke fagfelt for du utalar deg om viktige medisinske emner som vaksinering av HPV!

  https://m.youtube.com/watch?=PAbx4yZRm4w

 32. Annonym

  «Edit: Nei, gratisvaksinen er ikke farlig. Det er bedre å ta den enn å ikke ta noe. Men les deg opp, og betal for Gardasil 9 hvis du har mulighet. Takk for meg.»

  Google: «Vaksine 1» bedre enn «Vaksine 2»
  Resultat: 1000 sider. Her kan jeg lese meg opp på at vaksine 1 er mye bedre enn vaksine 2.
  :::MEN:::
  Gjør et nytt søk.
  Google: «Vaksine 2» bedre enn «Vaksine 1».
  Resultat: 1000 sider. Nå er brått Vaksine 2 mye bedre enn vaksine 1.

  IKKE les deg opp slik ting men snakk med fagpersoner som virkelig kan faget sitt.!!

 33. Hvorfor er du ikke lege, istedenfor blogger……

  #sarkasme

 34. Lifehack: Be kjærsten handle shampoo, han ser prisen og skjønner.
  Lifehack 2: Handle en egen shampoo til han. Does the trick!

  1. Ida Wulff

   SMART! 😀

 35. Du er en av få bloggere jeg leser, da jeg føler du er en av få som faktisk skriver spennende og har unngåt dumme uttalelser. Men lavmål som å snakke ned HPV-vaksinen som kommer til å redde liv, så spar deg for det. Husk at du har stor innflytelse på unge jenter, og at du skriver at den er rævva kan faktisk påvirke unge jenter til å droppe å ta den.

 36. Det er dumt når personer uten peiling prøver seg på å gi medisinske råd.

 37. Nå tenker jeg sosionom A W er fryktelig stolt.

  1. Ida Wulff

   Hei du! Jeg skulle hilse fra sosionom A W og si at hun er veldig stolt. Derimot så er hun flau over å kjenne mennesker som skriver anonyme kommentarer på datteren sin blogg. Hun har forresten en liten mistanke om hvem du er 😉

 38. Paraply 1 – sååå enig! Vi har hus med veranda ekstremt nærme veien. Jeg sitter på verandaen og hører på podcast, leser, what ever.. Og folk som går forbi bare «nei å nei, no kose du dæ sjer æ». Ja, helt til du begynte å prate til meg! Gå vekk. Når jeg ikke ser på deg, så ikke snakk til meg når jeg er på min private eiendom! Blir så leeei. Elsker paraplyene dine! 🙂 Fortsett med det og drit i de hårsåre folka som syter 😉

  1. Ida Wulff

   Haha, uff, jeg følte meg faktisk litt slem da jeg skrev det punktet. Men det er jo sånn jeg føler, så :O Godt å høre vi er flere. KLEM <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.