JEG HAR SLUTTET Å GRUE MEG

i💛💛💛

Siste nytt innen selvutvikling à la Wulff: Jeg har sluttet å grue meg. Eller, jeg prøver i hvertfall.

Hele livet har jeg gruet meg til både stort og smått. Alt fra å holde foredrag foran klassen, til å ringe en eller annen kundeservice. Til å legge meg, til å stå opp. Til å fly, til å regne ut tipsen når regningen kommer.

Og nå burde jeg egentlig gruet meg til i morgen. For jeg skal «endelig» til gynekologen og ta en vevsprøve. Det har jeg ventet lenge på. Ble litt surr på grunn av flytting, journaler hit og dit. Men , skal jeg få legge meg i satans stol og krysse tærne hardt for at jeg er frisk som en fisk. Siden jeg har ventet lenge, har det vært lang tid til å grue seg. For den egentlige meg, gruer seg med stor G. Men jeg har lært meg en teknikk som funker. Brukte den før skolestart også. Hver gang jeg begynner å grue meg, roper jeg BLABLABLA (inni meg), rister litt løs på kroppen og setter i gang med å gjøre noe. Om det så bare er å sette på en klesvask eller tømme oppvaskmaskinen. Verdens enkleste triks, men det har funket som bare det.

Så kan man heller våkne opp på selve dagen, og kaldsvette som en gris. Gråte, til og med. Men da bruker man i hvertfall bare én dag på gruing, og ikke en måned.

Som bildene tilsier, har jeg tilbragt dagen med lillesøster Penny. Hun er så snill at jeg er sikker på at enhver hundeeier ville vært enig i at det er Penny som er verdens beste hund. Hehe. I dag oppdaget jeg at hun liker å sitte i sykkelkurven også, så nå skal jeg gå til innkjøp av en pute hun kan sitte på. Sykkelbanden på tur!

Nå skal jeg tilbringe litt tid med samboeren min før han fyker avgårde for å spille fotballkamp. Selv skal jeg jobbe. Jeg liker aller best å jobbe på kvelden – fordelene med å være selvstendig næringsdrivende altså 😀

Hei så lenge 

22 kommentarer

 1. Skulle ønske jeg leste dette innlegget _før_ jobbintervju i dag så kunne jeg ropt BLABLABLA (høyt) i «venterommet», haha 🙂

  1. Ida Wulff

   Åh, håper det gikk bra på jobbintervju 😀 😀

 2. Isabell

  Jeg mannet meg skikkelig opp og dro meg til gynekolog for en måneds tid siden. Det var helt fantastisk! Tok alle prøver og det var overhode ikke vondt. Bare rart at noe var «oppi der». Jeg dro på Volvat da, jeg sverger til de når det gjelder sånne ting🙈 Masse lykke til, er så godt når det er overstått. Også er det flott at du snakker om det, da blir kanskje flere minnet på at man skal sjekke seg jevnlig.

  Dåner av hunden forresten, den ligner sånn på min som dessverre er borte nå. Med en terrier i familien blir det aldri kjedelig<3 Jeg pleide også å ha min i sykkelkurven, det var så koselig 😀

  1. Ida Wulff

   Så bra at du fikk gjort det 😀 Nå er det overstått, og det var virkelig null stress. Måtte le av meg selv etterpå, for at jeg var så redd. Hund i sykkelkurven er <3!

 3. Oi oi oi… vi får håpe kommentarfeltmafian ikke ser innlegget og begynner mase «hvor er sykkelhjelmen din»….

  1. Ida Wulff

   Uff, jeg er faktisk ganske ivrig på å påpeke at andre må bruke hjelm!

 4. Those who worry suffer twice <3
  Lykke til med vævsprøven!

  1. Ida Wulff

   SÅ sant! Takk <3

 5. Hilde Marie

  HEHE, bra teknikk for å slippe å grue seg! BLA-BLA-BLA

  1. Ida Wulff

   Hehe 😀

 6. Har ikke noe med dette inlegget å gjøre, men hvordan lager du deg til slik på håret? 🙂 Jeg har også mye krøller naturlig, men glatter det hver dag. Nå er jeg hjemme i mammapermisjon og skulle gjerne hatt en lett men fin «tut» på hodet. Glatter du det først? Er det en vanlig knyte eller bruker du en slik tjukk «smultring»? Du ser så fin ut i den frisyren, men tipper den egentlig er enkel? 🙂 ❤️

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Her har jeg brukt en donut ja. Men et tips til å få det øverste håret glatt uten for mye jobb, er å gre det stramt i en hestehale og føne det slik. Ikke helt tørt så klart, men sånn passe. Da legger i hvertfall mitt seg pent i hestehale/dott uten at jeg må styre for mye med det <3

 7. HVA SLAGS HUND ER PENNY? 😭

  1. Ida Wulff

   Norfolk terrier <3

 8. Nathalie

  Hei Ida! Hvor er buksen og genseren fra? 🙂 Klem

  1. Ida Wulff

   Bukse fra Floyd og genser fra Arnie Says 🙂 Klem tilbake!

 9. Hvor er de fine øredobbene fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Farmhouse Design 🙂

 10. Ingeborg

  Godt å høre at du skal ta vevsprøven. Har nettopp gjort det selv for første gang, jeg har utsatt uten egentlig å ha en god grunn.

  1. Ida Wulff

   Det var jo NULL STRESS! Herregud, så deilig 😀

 11. Skal du ikke egentlig ta vevsprøve ikke lenge etter celleprøven som viste høygradige forandringer ? Eller tar jeg feil ? Lykke til ❤️

  1. Ida Wulff

   Det kan godt være, jeg har ikke høygradige :-)) <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.