LAMPETOUR I LEILIGHETEN

Reklame: 20% rabatt hos Desigbelysning.no ved bruk av rabattkode wulff20

Endelig på tide å vise frem alle lampene vi har fått opp i leiligheten! Og jeg tuller ikke når jeg sier at livet mitt er blitt bedre etter at det ble fylt med lamper, lys og dimmere. Som om jeg gikk fra å bo i en boks, til at det faktisk ble lunt og komfortabelt.

For det er jo nettopp det det skal være. Lunt og komfortabelt – det er et hjem, ikke et museum. Og det trengte jeg en mann for å innse. Hadde jeg vært alene, hadde jeg nok innredet leiligheten kun for at den skulle se fin ut på bilder. Det er vel en sånn ting hvor pappa hadde sagt at: Sånt sier man ikke høyt. Men la meg leve!

Det gjenstår fremdeles en del småting før hele leiligheten er komplett – og gjestetoalett + kontor er ikke engang påbegynt. Men de har i hvertfall fått lamper, så får jeg heller vise frem rommene i sin helhet når det har skjedd noe der. Gjestetoalettet skal bli awesome (hallo, det har fått fjærlampe i taket). Sånne kjipe rom må man bare blåse opp og gjøre til små prikker over i’en. Kontoret skal også bli veldig fint – der inne skal jeg sitte og fylle mitt lille hode med kunnskap. Det får bli et høstprosjekt!

Gjett om jeg hoppet i taket da jeg fikk muligheten til å gjøre et samarbeid med Designbelysning.no! Ikke bare har de alle de fineste lampene som er helt min stil – de tilbyr også rådgivning på mail/telefon. Selv sendte jeg plantegning over min leilighet, og en haug av tanker/preferanser jeg hadde. Så kom de tilbake med sine tips, råd og forslag til løsninger. Veldig nyttig for meg som bare ser en fin lampe, og ikke nødvendigvis tenker på hvordan det vil funke i rommet og så videre.

Men okei, la oss se på lampene som er hengt opp hjemme hos meg. 

SOVEROMMET ✨

La oss starte med soverommet, for der henger min bokstavelig talt store favoritt: VITA Eos XL fjærlampe. Til nattbordslamper valgte vi to House Doctor Swing vegglamper.

Jeg elsker soverommet vårt. Det har aircondition, kan gjøres helt lystett, TV på veggen – og nå den store fjælampen som kan dimmes ned slik at du får det perfekte movie night/naken-lyset. Tuller ikke, haha. Nattbordslampene kunne jeg faktisk tenkt meg én av ute ved sofaen også, de er så kule. Men jeg må innrømme at de er blitt mindre brukt på soverommet, etter at den fantastisk fjærlampen kom opp i taket. Et tips er forresten å bruke hårføner på fjærlampene når de er nye, så blir de enda finere.

Nå venter jeg bare på skyvedører til garderobeskapet, og et par bilder til, så er soverommet helt ferdig. Det skal ikke være så mye krimskrams der inne, slapper mer av med mindre rot. 

SPISEPLASSEN 🍷🍕

Til spiseplassen hadde jeg egentlig tenkt meg noe helt annet, men alle Instagram-følgerne mine insisterte på denne lampen. Så da ble det den. Og herregud, så glad jeg er for det! Instagram har peiling, hehe. Taklampen heter Herstal Manola 12 Lysekrone, og er en moderne tolkning av lysekronen. Perfekt over spisebordet! I hyllen ved siden av står det en MS Marble Bordlampe. Enkel, fin og passer like godt i en hylle som på en skjenk. Eneste som er kjedelig med den, er at den har hvit ledning. Passer vel godt for de fleste, men ikke for oss med sorte vegger 😀

Spiseplassen skal være et lunt, hyggelig sted for date nights, spillkveld med venner og familiemiddager. Litt mer veggpryd og litt mindre Chanel i bokhylla, så føler jeg at vi er der 

SOFAHJØRNET 🍂 💕

Til sofakroken gikk jeg for Globen Lightning Pallas Pendel Klar i taket, og en Belid Regal justerbar gulvlampe bak sofaen. Ikke bare er de superfine hver for seg, de passer godt sammen også. Pallas Pendel er svær, så den var jeg ganske nervøs for. Men den ble helt perfekt da vi valgte å henge den i hjørnet fremfor midt over sofaen. Alt trenger visst ikke å være symmetrisk, gitt! Vi har forresten 2,60 meter (tror 2,40 er standard) under taket, og måtte korte ned ledningene ganske mye. Men det var enkelt – bare å dra dem inn og gjemme dem i boksen.

TERRASSEN 🌴 🐒

Til terrassen var jeg sikker på én ting: Jeg må ha lyspærer i taket! Det har jeg alltid hatt, og det kommer jeg sikkert til å ha på gamlehjemmet også. Jeg gikk for Star Trading System Expo Extra Partyslenge, for med den kan man veldig enkelt koble flere sammen. Èn slynge består av 10 pærer, så jeg har koblet sammen to stykker til min lille terrasse som er nøyaktig 12,3 kvm.

Lysballene som står på bakken ser jeg over alt for tiden, og de gjør det så lunt og koselig. Jeg har Rotoball Floor 25 og Rotoball Floor 40, du finner dem her.

Ute på terrassen mangler vi nå bare et sofabord og varmelamper, sånn at vi kan kose oss her på høsten også. 

DET SOM GJENSTÅR… 🔜

Her ser du litt av gjestetoalettet, og lampen som henger i taket er en VITA Eos Medium fjærlampe i grå. Jeg gleder meg så til å få tapet på veggene her inne, det skal bli et helt fab gjestetoalett.

På kontoret har jeg valgt en ganske enkel taklampe som ikke tar så mye fokus. Merkelig nok, hehe. Den heter Northern Over Me, og er helt perfekt til rom hvor man ikke ønsker en lampe som henger ned i rommet. Det er jo ikke over alt det lar seg gjøre! Som skrivebordslampe har jeg bestilt en Globen Lighting Sarah bordlampe i sort, den er bare helt nydelig.

Shit, så mange bilder tror jeg aldri at jeg har hatt i ett innlegg før. Men jeg er veldig spent på å høre hva DU syns? 

Og husk at du får 20% rabatt hos DesignBelysning.no, ved bruk av rabattkoden wulff20 ♥ 

PS. Rabattkoden gjelder ikke lamper fra Northern, Astro Lighting og Seletti. Hvis du er interessert i å lese om rådgivning og hjelp til belysning, så kan du gjøre det her

95 kommentarer

 1. Flotte bilder!:-) men syns du ikke en fjærlampe er ganske uhygienisk inne på et toalett? Google og les på hvor langt bakterier fra et toalett sprer seg når man eksempel trekker ned :-O er vel ganske vanskelig å vaske de lampene..

  1. Satser på at lite bruk og ekstra takhøyde gjør susen 😉

  2. det er jo lov å lukke dolokket før en trekker ned 😛

   1. Ida Wulff

    Smart 😀 hehe

 2. Tusen takk for supert innlegg. Ble skikkelig inspirert. Vi flyttet inn i helt ny leilighet nå i juni og har fremdeles null lamper i leiligheten. Nå har jeg vist samboeren alle bildene i dette innlegget og han svarte bare «jah…» til hver lampe. Hihihi

  1. Menn og lamper…. Hehe. Gratulerer med nytt hjem! <3

 3. For en drøm av et hjem du har!!😃<3 Elsker alt det sorte. Og lampene ser så elegant ut sammen med fargene på veggen.
  Jeg har 2 spørsmål😅 Hvor har du kjøpt pæra til f.eks stålampa instua? Finner ingen sånne fine pærer noen steder..
  Ooog hvor er den svarte bokhylla i spisestua fra? 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig! 🙂 Den pæren fant jeg faktisk ved en tilfeldighet på Clas Ohlsson – den er smokey, altså litt sort. Hyllen er fra Woood :*

 4. Hærregud så fint du har fått det!!!
  Hvor er det sorte åpne skapet fra? 😍

  1. Tuuusen takk 😀 <3 Det er fra Woood!

 5. kan vi faa video house-tour ?? fint !!

  1. Kanskje, ønsket er notert 😀 Klem

 6. Fint. 😍 Og såå koselig på verandaen din! Gleder meg til å se gjestetoalettet når det blir ferdig.

  Likte veldig godt hyllen stuen deres, hvor er den fra? 🙂

  1. Jaa, koselig på terrassen <3 Hyllen heter Teun og er fra Woood.

 7. Så utrolig fint du har det! <3 Kan jeg spørre hvor den sorte hylla i stua er fra?

  1. Takk <3 Den er fra Woood 🙂

 8. Så utrolig fint det er blitt og så gøy det har vært å følge deg på ferden! Gleder meg til mer interiør på bloggen, for det håper jeg det blir 🙂 Hvor er den sorte hyllen i stuen fra?

  1. Ja, det blir det helt sikkert mer av 😀 Hyllen heter Teun og er fra et merke som heter Woood. Klem

 9. Hva med å spraylakkere hvite ledninger sorte? det burde vel kunne funke? 🙂 Leiligheten ser utrolig fin ut btw!

  1. JA, smart! 😀 Og takk <3

   1. Det går og ann å skifte ledning, og stikkontakt( er det eller støpsel det heter?) Ikkje så vanskeleg heller, og ein har lov å ordne det elektriske som ikkje er inne i veggen sjølv 🙂 men sprylakk er jo veldig greit om ein finn rette farge då!

 10. Thea Henriksen

  Så utrolig fint det ble! Spesielt terrassen ser veldig fin ut😍Lite tips til den hvite ledningen er å spraymale den, eller rett og slett male den i samme farge som veggene! Blir kanskje ikke superpent, men da ser man den uansett ikke så godt. Eller så vet jeg at elektrikere kan bytte ledning ganske enkelt! Gleder meg til flere oppdateringer på leiligheten!

  1. Det var lurt! Vil tro det ikke synes så godt når lampen står inne i en hylle uansett. Takk for tipset <3

 11. Kjempe lekkert😍😍 hvor er den svarte hylla fra? 😁

  1. Det er en Teun-hylle fra Woood 🙂

 12. Hvor er teppet fra? Veldig fint og enkelt. 😀

  1. Det er fra Lune Hjem 🙂

 13. Elsker!!!

  1. 😀 <3

 14. ELSKER leiligheten deres!!! Svarte vegger, svarte møbler, pærer på balkongen og skylamper❤️❤️❤️ skal ta såå mye info fra dere når jeg skal innrede selv engang ass, HELT min stil selvom mange mener det blir for mørkt og svart.

  1. Så hyggelig å høre 😀 <3 <3 <3 Takk!

 15. Dette er første gang jeg ser mørke vegger (spesielt stuen), og faktisk liker det! Dere har gjort noen veldig bra valg. Og – terrassen… hadde nesten droppa en sydentur for en kveld der ute 😍

  1. Hurra 😀 😀 <3

 16. du har det så fint<3 hvor er spisebordet ditt fra?

  1. Sixbondstreet 🙂

 17. fine lamper <3 er fjærne på noen av lampene forresten dyre vennlige evt at dyrene ikke blir pukket fjær av når dem lever?

  1. Det vet jeg ikke 🙂

  2. Hei Ida og Veronica! Vi ville bare si at alle fjærene på lampene til Umage (Vita har akkurat byttet navn) er biprodukter fra næringsmiddelindustrien. Gåsefjær som ellers ville bli brent blir i stedet renset og gjenbrukt og er dermed med på å redusere miljøpåvirkningen. Ingen av gåsefjærene kommer fra levende eller mishandlede gjess.

   1. Ida Wulff

    Tusen takk for info <3

 18. Veldig fine lamper, er foresten lampene med de ekte fjærene dyre vennlige ved at dem ikke plukker fjær av fuglene mens dem lever vet du noe om det fra produsenten?

  1. Nei, det vet jeg ikke 🙂

 19. Hei:) Hva heter svartfargen du har på veggene i stuen? Superfin:) Marit

  1. Dempet sort 🙂 <3

 20. Hei! Hva slags bok har du på sofabordet ditt?

  1. Veggie Hotels heter den 🙂

 21. Jeg kunne flyttet rett inn, SÅ sinnsykt fint dere har fått det.😍
  Hvor er den fine hyllen fra?
  Ja takk til flere interiør-innlegg!
  Klem

  1. Taaakk for det 😀 Hyllen heter Teun og er fra Woood, selges mange steder! Klem tilbake <3

   1. Vet du om hylla selges i butikk noen steder? Eller finnes den bare på nett? 🙂

   2. Ida Wulff

    Jeg trooor kanskje Fagmøbler fører dem 🙂

 22. Hvor er lysestaken med gloriaen rundt fra? 😍

  1. Lunehjem.no 🙂

 23. ******* som har valgt bildene på soverommet? «Breathe» og «Live Colorfully»? Mener å huske du har nevnt du ikke liker interiørskilt som «Home» og kleine sitater/uttrykk, så ble litt overrasket over at du har gått med på dette haha

  1. Haha nei, dem er det faktisk jeg som har valgt 😉

 24. Hva gjør du med terrassen når det regner? Haha, terrassen deres så helt nydelig ut, men alle de putene blir jo ødelagt av regn?

  1. Terrassen vår har tak, som du ser på bildene. Så det regner aldri inn der 🙂

 25. Flotte lamper. Hvor er sofaen i stuen fra :)?

  1. Enig! 😀 Sofaen er fra Ygg&Lyng!

 26. Suuuperfint 😍😍😍

  1. Takk 😀 <3

 27. Fiiiint😭
  Hva med et kuskinn i lysegrått under spisestuen? Hadde sikkert blitt utrolig lekkert 😍

  1. Det hadde helt sikkert vært fint 😀 Men hmmm, føler det kan bli litt trangt her med flere tepper :O

 28. Asså for en flott leilighet dere har fått, gleder meg alltid til nytt interiørinnlegg fra deg 🙂 Jeg var skeptisk til så mange mørke farger, men det er jo ingen tvil om hvor bra det gjør seg!!
  Den Herstal Manola har vi også (var med å stemte på den på insta 😉 ), men i 20 som henger i trappa i vårt nybygde hus, den er et skikkelig smykke og vi har fått såå masse positive kommentarer på den 🙂

  1. Tusen takk, så koselig 😀 Litt skummelt med så mye mørkt, men trives veldig og spesielt etter at vi fikk lamper. Kan se for meg at den er fin i en trappeoppgang ja 😀

 29. Hvilke lyspærer kjøpte du til lysekrona over spisebordet? 😄 Har akkurat fått samme lysekrone selv, men glemte helt bort å kjøpe lyspærer 🙈 Var veldig fint å ha den over spisebordet! Hos meg blir den nok plassert over salongbordet i stua ☺️

 30. Veldig kult:) Synes fjærlampene er superfine, men trist at de er laget av ekte fjær…

  1. Ja, de er fine! 🙂

 31. Med hva eller hvordan hengte du opp bildene i leiligheta? Er det gipsvegger?

  1. Ja, det er gips. Brukte slike gipskroker: https://www.clasohlson.com/no/Herkules-gipskrok/31-4620

 32. Hvor er utesofaen fra?

  1. Ygg&Lyng! 🙂

 33. Kjempefine nattbordslamper! Gir pærene fra seg nok lys for å lese på senga?

  1. Ja, absolutt. Nesten så jeg skulle hatt dimmer på dem også 🙂

 34. Hvilket gulvteppe er det i stua? Skikkelig fint og nøytralt uten å være kjipt 😀

  1. Det er fra Lunehjem.no, den største størrelsen 🙂

 35. Hei! Elsker leiligheten deres 😍 Så gjennomført! Må bare spørre om hvor sengegavlen er fra og hvilke størrelse sengen deres er på☺️😄

  1. Tusen takk, så hyggelig 😀 Sengegavlen er fra Sixbondstreet, men har bedt om å få en ny fordi den var herpet og i dårlig kvalitet.

 36. Så lunt og koselig dere har fått det! Lamper, fargevalg, møbler – skikkelig inspirerende. Og jaggu tok det seg bra ut på bilder og 😉

  1. Tusen takk, så hyggelig at du syns det 😀 <3

 37. Er det mye lys i den lenken du har på terrassen? Er det sånn at du kan lese en bok fra lyset eller bare stemningslys? 🙂

  1. Mye lys ja, men har ikke prøvd å lese bok der 🙂

 38. Du kan jo få bytta ledninga på lampa i hylla til en mørk en. Ikke så vanskelig 🙂

 39. Hei! Leiligheten deres har blitt superfin, gjorde seg veldig med litt lamper. Jeg og samboeren bestilte herstal lampen for en god stund siden i sort, og gleder meg til å få den over spisebordet. Sikler litt på den fjærlampa på soverommet også, men har hørt at den gir lite lys. Hva synes du etter dere har fått den på soverommet?😊

  1. Hei 😀 Wooop, gled deg til å få Herstal på plass! Fjærlampen gir masse lys når den er dimmet opp for fullt, kommer vel an på hvilken pære man velger.

 40. Hvor er bordet deres fra? Altså det runde spisebordet!

  1. Six Bond Street 🙂

 41. Så fint dere har fått det 🙂 Er teppet fra Lune Hjem av merket Hay eller Massimo?

  1. Pleddet? Det er fra Jonathan Adler 🙂

   1. Nei, hehe mente egentlig gulvteppet 🙂

   2. Ida Wulff

    Åja, det er fra Lune Hjem 😀

 42. Vilde Volle

  Hvor lenge varer rabattkoden? 🙂

  1. Ut august 🙂

 43. Hvilken farge har dere i sengegavlen? 🙂 Elsker forresten leiligheten deres! Har brukt den som inspo i egen leilighet <3

 44. kan trådene på lampa i stua justeres hver for seg? 😊

  1. Ida Wulff

   Ja, det kan de! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.