DEN TYPE HELG

Denne helgen har vi besøk av barndomskompisene til Gravlyset – og de har med seg kjærestene sine. Så siden torsdag har livet handlet om: Rosévin. Mat. Spill. Konsert. Danse. Alle må ta en shot! Nattmat. Våkne med hodepine. Se på serie. Makeover på badet. Og så samme om igjen. Det passer helt utmerket med en rølpete langhelg før jeg trer inn i hverdagslivet med rutiner og forpliktelser. Trikset er å makse den skikkelig, sånn at ingenting frister mer enn det kjedelige hverdagslivet. Life hack from me to you.

En ting som overrasker meg, er at jeg drikker så mye mer på byen nå som jeg har kjæreste. Men det har en logisk forklaring. Da jeg var singel (jeg har alltid nektet å ta i mot drinker fra fremmede for da føler jeg at jeg binder meg til å prate med dem hele kvelden), gadd jeg maks to turer i baren, for jeg syns det er så kleint å stå og hoppe etter bartenderens oppmerksomhet. Men nå har jeg fått meg en gentleman som driver shuttle express til baren, og sørger for at jeg aldri er tomhendt. Selv om det er luksus: God damn, fyllesyken min varer jo helt til kvelden dagen etterpå. 

I kveld skal vi utpå en siste tur. På menyen står hjemmelaget pizza, vorspiel og konsert med Klovner i Kamp. I’m a survivor!

37 kommentarer

 1. Sykt fint smil du har! 🙂 Har du bleket tennene med noe hjemme eller vært hos tannlege? 🙂

  1. Hei 🙂 Jeg bruker Spotlight Whitening en gang i blant <3

 2. Hvor er kjolen fra? 😍

  1. Nelly 🙂

 3. Kan jeg spørre hvilken strl du har i kjolen?:) Vil kjøpe den selv nemlig. God helg!

  1. Finnes den fortsatt? Jeg har M 🙂

   1. Jepp, både i svart, rød, lilla og hvit!:)

 4. Hvor er kjolen fra? Skal i bryllup med white party tema kvelden før og trenger en kjole. Orker ikke noe åletrangt siden det også er matservering 😅

  1. Den er fra Nelly, men usikker på om de fortsatt har den. Kos deg masse i bryllup, spis som en hest <3

 5. Hei Ida, kan du please tipse meg om leker/spill/aktivitet jeg kan ha på min bursdag? Vi blir ca 10 damer og de fleste kjenner hverandre ikke. Jeg blir 40(!), men vi føler oss som 30. Og har du også tips om bra velkomstdrink? Klem

 6. Hahaha, har det AKKURAT likt ang drikking på byen og kjæreste! Drakk aldri på byen før jeg ble sammen med typen fordi det var mer økonomisk, orket ikke henge rundt baren hele tiden og kom alltid hjem nesten edru – weeeell, not anymore! Haha.

  Ble forresten såååå glad da jeg leste at du skal studere igjen! Skal det samme selv til høsten, og blir alltid veldig motivert når du har skrevet om studier. Håper du skriver MASSE om det nå når du starter igjen 🙂

  Klem!

  1. Hei Guro 😀 Haha! Siden det er deres feil, så syns jeg hvertfall det er på sin plass at de pleier oss dagen derpå.
   Så gøy da! Hva skal du studere fornoe? Det blir nok ikke liike mye som sist jeg studerte, ettersom jeg nå skal studere deltid.
   Men litt må det selvfølgelig bli 😀 Klem til deg

   1. Markedsføringsledelse på BI! Og som du skrev i siste innlegget, gleder meg også til å føle på litt ubehag, være slitsom og lei. Sommeren er lang nok 🙆🏽‍♀️

   2. Ida Wulff

    Hehe ja, det har den virkelig 😀 Lykke til på BI!

 7. Takk for at du tipsa meg om «Marcella»-serien. Allerede søvnløs takket være insomnia-kids, og nå har jeg brukt dyrebar sovetid på å binge den beste serien jeg har sett på lenge😉🤦🏻‍♀️ Har som deg «sett alt», så trengte noe nytt nå. Kom gjerne med flere tips. Eller kanskje ikke…. zzzz
  Hilsen fast leser som kommenterer for første gang. Vil også slenge på at du er kul✌🏻Oooooog ett godt forbilde. Hilsen hu som har bikka 35 👵🏼

  1. Hehe, BEKLAGER så mye 😀 :O Har du sett The Fall på Netflix? Holder på med den nå, og eeelsker den! Trengte bare et par episoder for å komme i gang :*

 8. Hvor er kjolen fra?😍

  1. Nelly 🙂

 9. Har du tips til noen gode roséviner? 🙂

  1. Montrosé! 🙂

 10. Hei Ida! Dette har absolutt ingen ting med innlegget å gjøre, men tenkte jeg måtte spørre likevel. Vet du om noen bra salong for voksing i Tønsberg? Heh, er her på ferie og tenkte det er på tide å gjøre noe med skogen på beina 🧟‍♀️

  1. Hei 😀 Null erfaring med det i Tønsberg, beklager!

  2. Kan tipse om Aurorasenteret:)

 11. Hva er planene for høsten? 🙂 Skal du begynne å studere? Evt. hva/hvor?

  1. Ja, jeg skal studere videre. Skal skrive eget innlegg om det 🙂

 12. Hei! Hvor er den sorte blomsterpotten til den grønne planten bak deg fra?

  1. HAY 🙂

 13. Hei. Når kommer rabattkoden på lamper? 😀 Hilsen desperat nyinnflyttet par uten lys..

  1. I midten av august cirka! 🙂

 14. Hvilken størrelse har du på HAY-potta som du har akasiepalme i? <3

  1. Hei! 🙂 Vet ikke hvilken størrelse det er, men tror det er den aller største!

 15. Evnt. arekapalme 😂

 16. Hei! Har dere solgt spisebordet fra slettvoll? Hvis ikke: jeg er interessert!!

 17. Hei! <3 hvor er stolene til spisestua fra? <3

  1. De er fra IKEA <3

 18. Du ER så pen 😍

  1. Så hyggelig at du syns det <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.