GOODBYE JULY

Nørden i meg elsker hvordan overskriften rimer. Nok om det. Det er på tide å bringe månedsoppdateringene tilbake, så la oss oppsummeri juli måned!

 STØRSTE OPPTUR: Jeg har vært på to fine ferier, og leiligheten begynner virkelig å ta form. Begynner å se ut som et hjem, liksom! Og så har jeg hatt mange hyggelige kvelder med familie og venner, så juli har vært en helt topp måned. Må forresten også legge til: At familien fikk seg hund.

 STØRSTE NEDTUR: At kameraet mitt ble stjålet i Kroatia, og at jeg ikke har hørt et pip fra reiseforsikringen selv om jeg brukte en hel feriedag på politistasjonen. GOALS. Og så har ikke bloggmotivasjonen vært helt på topp, noe som gjør meg i overfladisk dårlig humør. Men jeg kjenner at den kommer snikende tilbake, sakte men sikkert.

 BESTE KJØP: Nytt kamera? Ehe. Det var egentlig ikke noen god følelse å kjøpe det på nytt, men. Kanskje jeg heller skal si en 3-liter med livets rosévin: Montrosé.

 BESTE MINNER: Alt for mange! Men sånn blir det vel om sommeren. Jeg har kost meg på Rhodos med svigerfamilien, og på kjæresteferie i Kroatia. Og så har jeg ledd meg skakk på parkvelder, og danset så mye på byen at selvbruningen lagde mønster på den hvite kjolen min. Lekker dame. 

5 TING JEG HAR GOOGLET: 
Når kommer Marcella sesong 3 (ja, når kommer den egentlig? Fant ikke noe godt svar.)
→ Kald fingermat tannpirker (gjester nok en gang, vi endte med å bestille inn sushi.)
→ Gonoré mann (de snakket om det på TV-programmet Singel, så ville bare se hvordan det så ut. Angrer!)
→ Ida Wulff bio oil (skulle sjekke om min egen rabattkode fortsatt var gyldig, yes da.)
→ Midt i smørøyet mann katt (noen som husker den episoden jeg prøver å finne frem til her? Jeg så den som barn, og det var den som formet meg til å ikke like skumle ting på skjermen. En mannlig lærer som forvandles til en katt, og så står han og stirrer inn et vindu mens det lyner på himmelen. Eller noe.)

MÅNEDENS MATRETT: Uten tvil den italienske pizzaen i Rovinj. Stedet heter Da Sergio, hvis du noen gang skal dit!

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Vel, jeg har ikke brukt hjernen min så mye i juli. Men jeg har lært at jeg syns bordtennis er dritgøy, at det er sløsing å kjøpe dyre høye hæler – og at man ikke trenger å kjøpe billett når man skal ta buss for tog fra Tønsberg til Oslo. Bare å sette seg på bussen folkens, det er ingen som sjekker!

 MÅNEDENS MENSEN-CONVO: 
Meg: Jeg må ha noe å spise nå, ellers hopper jeg ut av bilen i fart.
Gravlyset: Skal vi stoppe på Kiwi og kjøpe en proteinbar?
Meg: Jeg mister alle følelser for deg når du snakker til meg på den måten.

Her kan du se en liten snutt som viser hvordan det endte:

♥ MÅNEDENS SERIE: Åh, det må bli Marcella. Og Psykiateren. Og Singel!

BESTE BLOGGINNLEGG: Ikke så mye å skryte av i juli, så jeg sier dette.

 MEST SPILTE SANGER: 
Slim’s Night Out – PillowTalk
Nevermind – Dennis Lloyd
Fisher – Camel Power Club
Elastic State Of Mind – Highasakite

 PLANER FOR AUGUST: Holy fuck! Jeg innså nettopp at det faktisk blir august nå, og at jeg om knappe to uker er STUDENT IGJEN!!! Du kan gange de utropstegnene der med fire tusen. Dette har jeg helt glemt å oppdatere om på bloggen, men det får jeg gjøre i et eget innlegg. Ellers blir det fremdeles litt sommeraktiviteter i august. Konserter, besøk i leiligheten – og trening. Føler sistnevnte er det som får livet mitt på rett kjøl når sommeren er på hell. 

Nei, nå må jeg ta meg en orienteringsrunde på det store internettet. Ble helt stresset av at jeg nå minnet meg selv på at jeg skal studere.

Takk for meg!

31 kommentarer

 1. Viste kjæresten mensen-samtalen, fordi jeg syntes det var morsomt og kjente meg greit igjen i det. Han så litt rart på meg og sa bare «skjønte ikke helt greia? Han sa jo de kunne kjøpe noe å spise?» Hahaha. He has much to learn ❤️

  1. Hahahah 😀 <3 ja, det har både din og min tydeligvis.

 2. Herlig innlegg! Blir spennende å lese om studiet. Ønsker ang. innlegg fremover: paraplyer og spørsmålsrunde – gjerne med en del der kjæresten din svarer 🙂

  1. Såå kjekt med ønsker, de er notert 😀 <3

 3. ÅÅh, nå minnet du meg på at om nøyaktig to uker så er jeg student igjen også! Hvordan har du tenkt det med pendling som masterstudent? Vil tro man hvert fall siste året kan skrive hvor man vil hvis man har en oppgave uten mange eksperimenter? Selv studerer jeg på Blindern, bor midt i Oslo sentrum, men drømmer om å bo i Moss av alle steder (eventuelt Tønsberg om sommeren hehe). Men så er det den der pendlinga som aldri fungerer som gjør at jeg drøyer det i et par år til i hvert fall 😉

  1. Jeg skal ikke pendle særlig langt for oppmøte 😀 vi har universitet her i Tøns, hurra <3

 4. Amalie Halse

  Ida, altså… Vi ble ferdig med bachelor samtidig og jeg har brukt dette friåret(8-16 jobb) på å hente meg inn igjen med alle serietipsene du har postet de siste årene. Nå har det seg sann at vi begge skal begynne å studere igjen om ja, 2-3 uker(!!!!!), så jeg hadde satt pris på om du ikke delte fullt så mange tips de neste årene. På forhånd takk <3

  1. Uff, jeg skal prøve å slutte!!! Haha 😀 hva skal du studere videre? <3

   1. Amalie Halse

    Hahahah Idaaaaa!!! Såg akkurat det siste innlegget ditt og bare SHIT, nytt serietips. I går kveld måtte jeg kjøpe meg netflix igjen og har satt av HELE neste uke for å se på serie og tømme behovet før jeg begynner på master i økonomi og ledelse om 11 dager(11 dager..?! plutselig var det veldig nære). Pendler til Rena fra Bergen av alle steder for å kunne ta det på deltid ved siden av jobb og leilighetsplanlegging(nybygg). Siden du minner meg ganske så mye om meg selv så håper jeg virkelig ikke at jeg møter mitt gravlys før jeg er ferdig med alt, men med min flaks så skjer vel det et sted mellom kontrollbefaring og masteroppgave og plutselig sitter jeg i A4-livet.

   2. Ida Wulff

    Hahahah, jeg ler <3 Spår at du møter gravlyset ditt på skolebenken om nøyaktig 11 dager!! Men det er jo lov å håpe at man slipper :* LYKKE TIL!

 5. DU MÅ JO IKKE RØPE AT MAN IKKE TRENGER KJØPE BILLETT. Nå kommer de garantert til å sette opp kontrollører.

  1. Buss for tog er vel over nå om et par dager? :O

   1. Ny runde igjen i september😅

 6. Hvor er den hvite kjolen på det nederste bildet fra? Veldig fin! 🙂

  1. Nelly! 🙂

 7. Hei på deg Ida😊 Jeg leste for en tid tilbake at du hadde celleforandring. Synes det var flott at du skrev om dette for hadde akkurat opplevd det selv. Lurer på hvordan dette har gått for deg og om du eventuelt må ha behandling? Jeg måtte selv ha behandling og valgte varmebehandling istedenfor kirurgi. Nå krysser jeg bare fingrene for fine celleprøver neste gang🤞🏻 Håper det går greit med deg også når det gjelder overnevnte😊 God klem fra meg.

 8. Husker den læreren som ble katt!! Sykt skummelt

  1. Ja, HJELP altså!

 9. 🤣 Herregud, som jeg digger deg!

  1. <3 <3 <3

 10. Hvor er kjolen på det nederste bildet fra? <3

  1. Nelly 🙂

 11. Lo godt av mensensamtalen. Minner meg litt om dette gullkornet fra Kardashians. https://i.pinimg.com/originals/86/48/27/86482780f8fd70e947bdbc200ef2c68b.jpg

  1. Haha, spot on 😀

 12. Haha!😂 Læreren som ble en katt er seriøst det skumleste ever!! Jeg holder til dags dato på å tisse på meg hvis jeg møter en katt når jeg går alene ute i mørket! Er livredd og overbevist om at neste gang jeg snur meg er det en mann som står der! Hadde faktisk foretrukket å møtt en mann der jeg går alene i mørket (En snill en vell og merke)!😅 Ps. Jeg digger serietipsene dine!! Gleder meg til å starte på Marcella i morgen!! 😀

  1. Hahaha, jeg ler <3

 13. MARCELLA!! Love it. Men Du? Siste episode?? Omg. 🙈
  Venter spent på meste sesong jeg og.
  Har du andre lignende serier å anbefale?

  1. Ææææ, jeg vet, de må seriøst slippe den snart :O
   Og vi hoppet rett over på The Fall – gi den en sjanse, den blir fantaaastisk etterhvert! Ligger på Netflix <3

 14. Du får søke opp midt i smørøyet på tv.nrk.no og se om du finner episoden der.

  1. Det lå så mange der :O

 15. Å herregud!!! Jeg husker den skumle scenen der mannen ble til en katt og hoppet ut vinduet!?! Tror det er det skumleste TV øyeblikket ever 🙈😅😂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.