DEN SISTE DAGEN I MÅNEDEN

Reklame: inneholder rabattkode fra Desenio

Siste dagen i juli, og jeg skjønner ikke hva som skjedde med tiden! På den ene siden er jeg glad sommeren går mot slutten, jeg elsker jo høsten og egentlig på mitt lykkeligste da. På den andre siden liker jeg ikke når tiden flyr fra meg – ett skritt nærmere døden for oss alle. Eller noe sånt.

Jeg kom plutselig på at jeg har mistet helt grepet på månedsoppdateringene mine, som jeg egentlig alltid poster i slutten av måneden. Syns det var så gøy å lage dem, så jeg lurer på om jeg skal bringe det tilbake.

Ellers har jeg tidenes tregeste dag. Tusler rundt i hjemmet, drikker kaffe og kjenner litt på rastløshet. Lyst å trene, lyst på litt alenetid – men samtidig ikke lyst på noen av delene. Og gjett hva: Jeg har spydd sånn 6 ganger i dag. Det verste er at jeg ikke føler meg særlig syk, men jeg tror jeg har noe i halsen som gjør at jeg brekker meg. En hårball?! Gårsdagens sushi? Gravid er jeg hvertfall ikke. Hvem vet, ekkelt er det uansett. Så trening blir det ikke i dag, blir nok heller alle putene i senga i en haug, og en av seriene jeg fikk anbefalt i kommentarfeltet i går. 

RABATTKODE HOS DESENIO: IDAWULFF25 💕

Grunnen til at jeg står og blomstrer foran bildeveggen i stua, er at jeg har fått lov av Desenio.no å dele ut en rabattkode til deres nettbutikk. Hurra!!

Det er flere år siden jeg bestilte posters fra Desenio sist, og så ble jeg så overrasket da jeg returnerte til nettbutikken nå for en måned siden. Hadde ikke trodd at det skulle være så mye av min smak der. Var liksom så mye mer enn Kate Moss som biter seg i fingern, eller hva nå hun enn driver med.

Desenio selger både posters og rammer – jeg har valgt svarte rammer til stua, og gullrammer til kjøkken og soverom.

Med rabattkoden IDAWULFF25, får du 25% hos Desenio, og dette tilbudet varer fra 31. juli til 2. august. Koden funker på alt i nettbutikken, bortsett fra rammer og handpicked/collaboration posters. 

Hadde ikke sett for meg at jeg skulle ha noen quotes på veggene her, men dette måtte jeg ha på kjøkkenet.

Og ja, rammene er helt rette i virkeligheten. Det er bare vidvinkel-linsen min som tuller litt 😀

Shop hos Desenio HER 

24 kommentarer

 1. Hei.Når skal du begynne å selge på tise igjen?

  1. Det vet jeg dessverre ikke enda 🙂

 2. Ble selv overrasket over utvalget da jeg var innom siden her forleden, passet jo perfekt med rabattkode nå!

  Lurer på en ting, hvordan var det å slutte på vippeextensions? Brukte du noe vippeserum, hvordan var vippene når du tok de av – og hvor lang tid tok det før du følte vippene var fine? Hehe mange spørsmål, men har sett meg lei av å se sminket ut hele tiden og vil ble litt mer naturlig. Har hatt de i over et år, og vet ikke helt hva jeg kan forvente.

  På forhånd takk for svar, digger at du alltid svarer i kommentarfeltet <3

 3. Hvor er skjenken fra??

  1. Fra Slettvoll, modellen heter Zander med dører 🙂 veldig fint å ha to inntil hverandre!

 4. Du får si fra om du vil bli med på en treningsøkt en dag! I fix program and the whole texas mexas B-)

 5. Savner paraply-innleggene dine

  1. Notert 😀

 6. Hvor er den fine toppen/blusen din fra? 🙂

 7. Lurer på om du har muligheten til å linke bilde øverst til høyre med palmer? Finner det ikke på desenio, veldig fin kombinasjon av alle bilder 🙂 Du inspirerer!

 8. Lurer på om du har muligheten til å linke bilde øverst til høyre med palmene? Du inspirerer veldig iforhold til interiør 😀

 9. Hvilken str. har du i det store bildet av danseren (til venstre) og det med puppene? Kjempekule!

  1. Det største er 70 x 100, og det med puppene er 50 x 70 🙂

 10. Nina Brandtzæg

  Hei! Kan du skrive link til taco-speilet? 😀 Finner ikke på nettsiden. 🙂 Mvh Nina

 11. Hva heter gulvet? Ser helt perfekt ut, ikke for gult og ikke for grått..

  1. Vanilla 1-stavs 🙂

 12. Hvor er den store vasen fra og den svarte potta på gulvet? 🙂

  1. Den er fra Hay 🙂

 13. Hvor er blomstervasen fra? 😍

  1. IKEA 🙂

 14. Tror jeg kommenterte på feil innlegg, haha. Men jeg elsker plakatene, spesielt den med taco quote😂 Hvilken størrelse har du den i?

  1. Det er 30×40 ja! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.