SI HEI TIL PENNY

PENNY THE DOG 🐶 💛

Som jeg allerede har klart å nevne et par-fire-fem ganger, har mamma og pappa adoptert en hund. Penny er en fire og et halvt år gammel Norfolk Terrier, og nå er hun endelig i hus.

Verdens mest kosete hund, så tillitsfull, snill og enkel å ha med å gjøre. Sist familien hadde hund, hadde vi en jævel som bare likte å løpe om kapp med seg selv rundt i huset – han skulle ikke kose om han så fikk betalt for det. Sånne hunder er så kjedelig, for hundekos er på topp 10 over det beste jeg vet!

Penny kan ingen triks, hun kan ikke engang sitte på kommando. Så å knipse bilder av henne var ingen lett oppgave. Vi får håpe hun tar seg sammen, og lærer etterhvert…

Man må liksom bare tilgi, når hun slenger seg ned på ryggen for å bli klappet på magen. Og så blir hun helt fra seg av glede når man legger seg ned på gulvet. Da blotter hun alle tennene i et smil, løper mot deg i rekordfart, og vasker ansiktet ditt som om det aldri var blitt vasket før. Litt problematisk med tanke på vippeextensions og sminke, men det får jeg tåle. 

Såå glad jeg blir, av å ha en kosete liten hund i livet mitt. Gleder meg til å ha masse besøk av Penny ♥

Måtte bare vise henne! Nå skal jeg hive meg rundt og rengjøre leiligheten. I dag får vi to vennepar på besøk. Det blir sushi og vorspiel her, før vi skal ut og feire sommeren på brygga i Tønsberg. Wish me luck!

11 kommentarer

 1. Ååå, for en søt liten jente! Vi har selv en Golden Retriever valp, er så koselig med hund. Et lite tips til å lære henne sitt på ett døgn eller to: Når hun setter seg ned selv, sier du kommandoen «sitt» og belønner med godbit. Er superenkelt å lære dem ting når de er så små 😍

  1. Så koslig, golden retrievere er bare for søte <3 <3 <3

 2. Å så nydelig hun er!!!!!!!!!!Se på de vakre øynene da😍
  Lykke lykke til med skjønne Penny

  1. 😀 😀 😀 <3 <3 <3

 3. for en fin hund og elsker navnet Penny 🙂

  1. Enig 😀 <3

 4. Åååh har hatt Norfolk terriere selv! De har så utrolig søt personlighet. Elsker «brummingen» når de leker 😊De er ekstremt smarte (som terriere flest) så med litt tålmodighet i starten så er det nok enkelt å lære henne masse triks. Gleder meg til å se mer av Penny på bloggen!

  1. Så gøy 😀 Ja, hun virker bare helt herlig <3

 5. Som å høre beskrivelsen av min norfolk 😍 (bortsett fra at han sitter, ligger og blir på kommando enn så lenge, men det lærer de SÅ fort). Penny er nydelig, de må melde seg inn i Norfolk-gruppen på Facebook og vise henne til resten av Norge og Nord-Europa 😍 Norfolkene er den mest herlige hunderasen som finnes!!
  Hilsen Ludvik 10 mnd (norfolk, Bergen)🤗

 6. Åååå så fiiin! 😍 SMELT!! Lærer seg nok det grunnleggende fort kan jeg tenke meg . Adopterte en labrador på 6 år som ikke kunne noenting, etter noen mnd kunne hun det meste ☺️

  1. 😀 😀 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.