HEI FRA GARDERMOEN

Reklame: inneholder sponset produkt fra DeoDoc

REISEKLAR ✈️

HEI fra Gardermoen<3

Ah, jeg blir så fornøyd når jeg får blogget fra Gardermoen, vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi OCD’en min syns det er rart at bloggen ”plutselig” er i et annet land.

På grunn av buss for tog, beregnet vi litt ekstra tid i dag, og har hele tre timer til rådighet på flyplassen. Det passer meg egentlig utmerket. Merkelig nok så liker jeg å dulle rundt her. Shoppe på TaxFree, jakte på gode bøker, løpe på do 14 ganger, og spise et måltid i fred og ro. 

Dette er boka jeg har kjøpt for denne turen. Jeg har en rastløs og utålmodig kjæreste som helst vil prate med meg når jeg leser, så jeg har gått fra å kjøpe 3-4 bøker til å kjøpe 1. Skulle jeg få ”tid” til mer, har jeg alltids app på telefonen. På forrige ferie leste jeg Tørst av Jo Nesbø (som forresten var dritbra), og jeg tror jeg fikk dette spørsmålet for hver tiende side jeg leste: hvordan går det med Harry? Altså. Noen ganger føler jeg meg som en småbarnsmor, men det kan vi snakke mer om senere. 

Intimservietter fra DeoDoc er med over alt, og jeg elsker dem ekstra mye når jeg skal ut og fly. Alt fra å deale med mensen på et lite flytoalett, til å vaske sjokoladefingre og klappbordet på flyet. This years love, for å si det mildt.

Du får kjøpt produktene til DeoDoc hos Apotek1 her og VITA her 

De har fått Apotek1 på Gardermoen!! Det reddet livet mitt i dag, for jeg glemte intimsåpen fra DeoDoc hjemme. Var lei meg hele bussturen til Gardermoen, fordi jeg så for meg en uke med billig pæresåpe (eller noe) i underlivet. Jaja, nå er alt bra.

Okei, nå tramper vi om bord på flyet, og satser på at det går bra. Luksus å bare skulle fly i to og en halv time.

Vi blogges fra Kroatia 😀

44 kommentarer

 1. Kan anbefale å høre på lydbok sammen, så kan man ta pauser innimellom og snakke om boken eller andre ting. Sosialt, men også avslappende- pass på at ingen sovner underveis 😉 God tur

  1. Ida Wulff

   Det var et godt tips <3

 2. Caroline

  En av de beste og mest intense bøkene jeg har lest. Gled deg!!!
  Og kos deg på tur<3

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 <3 <3

 3. Madeleine

  Boka der er helt rå!!! Du kommer til å sluke den! Nyt ferien😃

  1. Ida Wulff

   Taaakk 😀 <3 Gleder meg til boka!

 4. Elsker den boka! Kos deg med den, og kos deg masse på ferie 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3

 5. Kamilla

  Den boka der leste jeg på ferie i fjor! 😮 veldig spennende! 🙂

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 6. Ah, godt valg av bok – den er superspennende! Reiser til Rhodos i morgen, jeg har med meg de nyeste bøkene til Jørn Lier Horst og Hanne Kristin Rohde ✌️

  1. Ida Wulff

   Åh, kos deg masse på Rhodos 😀 Jeg savner øya allerede! <3

 7. Bak lukkede dører er sinnsykt spennende. Klarte ikke å legge den fra meg så ble lest ferdig dag 1 på ferie😅Du inspirerer og skriver bra. At du er forelsket og skriver om kjærligheten er herlig💜Ikke bry deg om de som sier noe annet. Du er awesome💖

  1. Ida Wulff

   Takk for fine ord <3 <3 <3 Stor klem

 8. Hvor er kjolen din fra?

  1. Ida Wulff

   ByTimo! 🙂

 9. Altså den boka er helt j****g og bra på en gang!! Stoor klump i magen når jeg leste den. Vil tro den fjerner litt flyskrekk i hvertfall💀
  Gooood tur uansett🧡

  1. Ida Wulff

   Weee, gleder meg til å begynne på den 😀 Takk <3

 10. Hege Søiland

  Leste den boken selv for bare et par uker siden – veldig bra bok!! God tur☀️🌸

  1. Ida Wulff

   Hurra, gleder meg 😀 Tusen takk <3

 11. Veldig bra bok, og du bør absolutt lese « Det store sviket» av samme forfatter! Slutten på den er virkelig bra! God tur<3

  1. Ida Wulff

   Takk for tips <3 <3

 12. Charlotte

  Den boka er vanvittig bra -klarte ikke å legge den fra meg 🙂

  1. Ida Wulff

   Jippi 😀 😀 <3

 13. Hvis du er glad i lese bøker, krim og psykologiske thrillere, kommer du til å ELSKE Bak lukkede dører! Den satt en skikkelig støkk i meg og er en bok jeg tenker på ofte, og lurer på om jeg har truffet noen som har det sånn. God lesing og god ferie 🙂

  1. Ida Wulff

   Elsker krim!! Og gleder meg veldig til å lese den nå 😀 Klem til deg <3

 14. Haha! Det med å lese bøker på ferie med kjæresten har jeg nesten slutta med. Får aldri fred! 😛

  1. Ida Wulff

   Haha, håååpløst! Skulle ønske han også likte å lese :p

 15. Den boka er såååå spennende! Leste ut på 1-2-3. Kos dere på ferie 😀

  1. Ida Wulff

   Hipp hurra 😀 <3 Og tusen takk! Håper du nyter sommeren <3

 16. Den boka er sååååå spennende! Leste ut på 1-2-3. Kos dere på ferie 😀

 17. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo <3

 18. Henriette

  Herregud så vakker du her 😍
  God tur! Kos dere masse!
  Hvor er det fine skjerfet du har på vesken fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Tuuusen takk, skjerfet er fra Beck Søndergaard 😀 <3 <3

 19. Har du også OCD? Det visste jeg ikke! Kunne du ha skrevet et innlegg om hvordan du takler det i hverdagen? Har delvis kontroll over den (hehe), men det er alltid fint med tips dersom du har noen:)

  Håper dere har det kjempefint i Kroatia, og at de tar seieren hjem i kveld! Da er det nok ekstra gøy å være der.

  Klem fra meg

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Jeg var ekstrem som barn, men har vokst av meg det meste. Klem <3

 20. Leste den boken selv på forrige sydentur! Veldig spennende… Klarte ikke legge den fra meg😅

  1. Ida Wulff

   Gleder meg 😀

 21. Leste den boken selv på forrige sydentur! Veldig spennende… slet med å legge den fra meg😅

 22. Den boka der er virkelig bra. Leste den ut på ett par timer i solsengen i fjor. Gled deg!

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 23. Så fint skjerf på veska:) Hvor er det fra?

  1. Ida Wulff

   Det er fra Beck Søndergaard! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.