JEG HAR EN DAGEN DERPÅ

SØNDAG PÅ EN TIRSDAG 🍕

Er du flink til å utnytte sommeren? Det har jeg aldri vært. Med årene har jeg funnet ut at det er fordi jeg egentlig ikke er så fan. Jeg elsker sommer og sol når jeg kan ligge på en solseng, plaske i vannet, gi blaffen i hva klokka viser og bare kose meg. Men i hverdagslivet, har jeg ikke behov for denne årstiden. Så nå ligger jeg her med Macen på fanget, mens sola skinner ute. Med min nye t-shirt som ironisk nok sier offline. Jeg er overhodt ikke offline. Jeg skal kaste meg over 170 kommentarer som verken er blitt godkjent eller besvart – det gnager på samvittigheten min.

Ellers er jeg litt fyllesyk i dag. Vi hadde parmiddag her i går, med blåskjell, ferske reker, vin og whiskey sour. Whiskey sour er en av mine favorittdrinker, det er bare så synd at den inneholder whiskey. For det blir jeg jammen tung i hodet av, dagen derpå. Men det var en hyggelig kveld, og totally worth litt klyping i tinningen. Gleder meg til å arrangere flere middager i sommer, det er jo hudre ganger hyggeligere enn å trave rundt på utesteder.

Speilreflekskameraet får det til å se ut som jeg sitter i en enkeltseng, men det gjør jeg altså ikke.

Uansett, nå skal jeg vaske av meg ansiktsmasken, og komme meg avgårde for litt mer egenpleie og noen ærender. Luksus at alt er åpent, når man grunnet gårsdagen føler at det er søndag.

Hiv og hoi! 

22 kommentarer

 1. Hvem maske er det?? Haha den hadde sykt kul farge

  1. Den er fra Ole Henriksen, husker ikke hva den heter men tuben er lysegrønn. Veldig god 😀

 2. Hei <3 Hvor er sengegavlen fra? Den så veldig fin ut!

  1. Hei 🙂 Den er fra Six Bond Street – men verdt å nevne at den ikke kom i god stand…

 3. Ble det ikke 180 cm seng på dere likevel? 😂

  1. Haha! Vi har 150 cm, jeg er den eneste som er fornøyd :p

   1. 150 cm?😂 Spørs om ikke det blir ny seng etterhvert da ja. Er ikke det bare 30 cm større enn bingen? 😂

   2. Ida Wulff

    Stemmer det 😀 haha

 4. Kan jeg få lov å spørre om noe som ikke har med innlegget å gjøre? Vi vurderer også om vi er tøffe nok til å male med dempet sort. Men blir det mye varmere i en sort leilighet enn i en lys? Vet du det?

  1. Hei 😀 Jeg troor ikke det skal ha noe å si, men jeg vet faktisk ikke!

 5. Største enkeltsengen jeg har sett i hvert fall, haha.

  1. Haha, true!

 6. Elisabeth L

  Huff, ikke få dårlig samvittighet for det! De fleste har jo sommerferie og koser seg med været nå før høsten tar over igjen, så du må bare nyte sommeren som du vil du også 🙂 bladde gjennom arkivet ditt og så du hadde vært i Kroatia – vi skal til Dubrovnik snart og lurer på om du har noen gode restaurant tips eller ting vi burde få med oss? <3

  1. Hei 😀 Jeg var kun på dagstur til Dubrovnik, så der har jeg dessverre ingen tips <3

 7. Hei Ida!
  Vi (jeg) vil også male soverommet i en mørk farge. Ser mange også maler taket, så lurer på om taket også er sort hos dere, eller om dere lot det være hvitt?
  Mulig du har vist eller skrevet om det tidligere, og at jeg ikke har fått det med meg🙈

  1. Hei du 😀 Vi har beholdt taket hvitt i hele leiligheten, og syns det funker fint <3

 8. Rekk opp hånda om du har 220×220 dobbeltseng som du har heeelt alene(pluss en liten rakker på snart tre år fra tid til annen), og som faktisk er helt umulig å finne laken til *rekker opp hånda* 👋🏻

 9. Hei Ida. Jeg lurer på om du fornøyd med nattbordene? Etter som du gikk for en rimeligere variant:-) Vurderer å kjøpe like skjønner du. Gleder meg til enda flere poster om interiør, hehe
  Klem

 10. Hei Ida. Jeg lurer på om du fornøyd med nattbordene? Etter som du gikk for en rimeligere variant:-) Vurderer å kjøpe like skjønner du.

  Ps! Gleder meg til flere innlegg med interiør, hehe
  God sommer til deg!

  1. JA, jeg elsker dem 😀 <3 Håper du har en fin sommer også!

 11. Hvor er nattbordene fra?

  1. IKEA 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.