KJÆRLIGHET OG EN UKE HJEMME

10 MÅNEDER SAMMEN ❤️

I går «feiret» jeg 10 måneder sammen med denne mannen. Han syns jeg er helt håpløs som skal feire hver gang vi har vært sammen enda en måned, som om det er noe spesielt. Så for å være helt ærlig up in here: Han ble irritert for at jeg kjøpte fotballsko til ham i gave, og vippset meg for skoene. Romanse på høyt nivå! Som straff for hans rebelske oppførsel, droppet jeg å sminke meg og rapet høyt flere ganger i løpet av 10-måneders dagen vår.

Leste forresten på Jodel at noen syns det var himla irriterende at jeg skriver så mye om «kjærestekliss». Tror hun at hun er den eneste i verden som har kjæreste eller. Mitt svar til det er suck my balls, jeg fikk den samme kritikken da jeg studerte og baaare skrev om studier. Kjedelig. Noen har ikke skjønt det enda: At jeg alltid kommer til å skrive om livet, akkurat slik det er. Det som opptar meg, det jeg tenker på, det jeg opplever. Og hvis livet mitt ikke er interessant, inspirerende eller underholdende for deg, så finnes det nok av bloggere som baker creepy kaker og hopper i strikk for at du skal ha noe gøy å se på. Selv forbeholder jeg meg retten til å bare skrive en dagbok.

Flott, da fikk vi luftet dét. 

Ellers har jeg kommet hjem fra Rhodos, og skal ha en liten uke hjemme før ferden går videre til Kroatia. Jeg kunne gjerne vært på Rhodos i flere uker, og gleder meg til å oppleve nok et nydelig sted. Takk for alle Rovinsj-tips, forresten! Jeg hadde ikke forventet å få noen, ettersom jeg aldri har hørt om stedet tidligere.

Dagen i dag startet på trening, og det føles fantastisk. Selv om ansiktet mitt har fått en intens rødfarge som ikke ser ut til å forsvinne… Sporty Spice! Nå skal jeg komme meg ut og handle, for vi har invitert venner på middag i kveld.

Gleder meg til å drikke vin og le 

49 kommentarer

 1. Synes det er herlig å lese om, jeg. Du stråler og er lykkelig forelsket – det finnes ikke mye annet som er bedre enn det 🙂

  1. Hurraaa, så koselig <3

 2. Hei, Ida!
  Jeg kommenterer aldri på bloggen din, selv om jeg har vært fast leser siden rundt 2008 – beklager for det.
  Vil bare skyte inn at jeg elsker å lese om livet med gravlyset. Du er rå og skriver ufattelig bra! Takk for at du fortsatt blottlegger deg for meg og flere tusen andre.

  1. Tusen takk for fine ord <3 Og så hyggelig at du har fulgt meg så lenge :O <3

 3. Dagbokstilen din er hovedgrunnen til at jeg leser bloggen din! Digger deg Ida 😀 Og gratulerer så mye med 10 måneder <3

  1. Tuuusen takk! <3

 4. Fortsett som du gjør! Liker å lese bloggen din <3

  1. <3

 5. Et godt tips: Ikke bruk tid på jodel. Fult av missunnelige snørrunger. Du er fantastisk god på det du gjør, elsker hvert et innlegg! 😉 Dere er super pene begge to, matcher hverandre godt. digger «klissklass» snakk

  1. <3 <3 <3 Så hyggelig, tusen takk!

 6. Dere er utrolig flotte sammen, og jeg blir veldig glad av å lese disse «klissete» innleggene 😍

  Helt tilfeldig inne på Instagram, inne på det forstørrelsesglasset hvor du kan se bilder som andre har lagt ut…. så så jeg et bilde av gravlyset. Jeg hadde altså kommet inn på hans profil.
  Det som var så vittig er jo at der står navnet hans. Men jeg kunne ikke få navnet til å stemme til personen på bildene, fordi han HETER jo gravlyset 😂 synes det er litt morsomt 🙂

  1. Haha, stemmer, han heter Gravlyset! Skjønner ikke hvorfor han innbiller seg noe annet :p <3

 7. Ida Bilet Hamsund

  Feire 10 mnd er jo noe alle gjør med sin første ordentlige kjæreste!

 8. Har du en link til kjolen? 🙂

  1. Ser ikke ut til at den selges lengre 🙁

 9. Elsker at du tar kritikken på kornet, og svarer! Livet ditt, og ikke minst måten du skriver på er en fantastisk hverdagsunderholdning!

  1. <3 <3 <3

 10. Elsker at du skriver om kjærleiken<3

  1. <3

 11. Hei Ida! Kunne du kommet med en liten Rhodos guide med restauranter?😍 Ha en fin sommer videre! Klem

  1. Har dessverre ikke så mange restauranttips, noterte meg ikke noen navn :O

 12. Så ikke greit med kritikk? 🤷🏽‍♀️

  1. Kjør på!

 13. Rovinj tips: spis middag på hotel argentina, anbefaler «handrolled pasta».

  1. Tusen takk for tips <3 Det skal vi sjekke ut! Handrolled pasta hørtes AMAZING UT!

   1. Ops mente hotel Adriatic og restauranten heter Brasserie Adriatic… vet ikke hvor Argentina kom fra, beklager.

 14. Gratulerer❤️ Selvfølgelig skal kjærligheten feires, pleies og gis oppmerksomhet, det er jo slik den får liv😊
  Aner et snev av misunnelse fra de som mener noe annet😂 jeg liker godt å lese dagboken din så fortsett med det👍

  1. <3 <3 <3

 15. Ikke bry deg om kritikken, Ida. Det er en grunn til at din blogg er den eneste jeg leser, (og har lest helt fra caffelatte tiden) og det er nemlig fordi du ikke gjør ting kun for å kunne skrive om det på bloggen 😝 Jeg liker dagbok stilen jeg ♥️

  1. Så hyggelig å høre, takk Henriette <3

 16. Hei Ida! Jeg vil bare si at jeg synes det er superkoselig å lese om livet ditt med kjæreste, så bare fortsett som før du <3

  1. <3<3<3

 17. Dere er så fine, og det er så hyggelig å lese om deres hverdag og feirer sammen. Jeg er helt enig, hvis folk ikke tåler å lese om happy people så kan de lese en annen blogg! Jeg digger deg!

  1. Yeees, high five <3 <3 <3

 18. Ikke juster på noe av det du publiserer. Dette er en av de få bloggene i dag det går ann å kjenne seg igjen i, og lese ukritisk. (Hender jeg faktisk må lese enkelte strofer fra bloggen din til kjæresten, hvor han blir engasjert og latteren sitter løst – skjer ikke med noen andre bloggere) Hurra for kjærligheten, la det bugne av følelser og kliss – haha 😎

  1. Haha, så morsomt! <3 <3

 19. Frida Isachsen

  Jeg digger bloggen din, men har du vurdert at det kan ligge en verdi i å faktisk lytte litt på kritikerne dine i stedet for å bare feie dem bort? Useriøs og unødvendig kritikk burde du selvfølgelig ikke kaste bort tid på, men dette føler jeg blir noe annet.
  Personlig ville jeg fått helt hetta dersom tilværelsen min tilsynelatende kun dreide seg om én ting. Greit nok at du blogger om det som faktisk opptar deg, men hvis det «baaare» er èn eneste ting som opptar livet ditt såpass lenge – enten det nå måtte være kjæresteri, ,studier, eller whatever – så burde det kanskje bekymre deg..?

 20. Altså, etter å ha vært ihuga bloggleser i over ti år, er din faktisk den eneste jeg fortsatt leser etter å ha blitt en gammel dame på 35 år. Det er utrolig koselig å lese om deg og kjæresten din, så det må du ikke bruke en kalori på å tenke over engang. Du skriver fantastisk bra, og jeg håper du aldri hører på idiotene på Jodel som skriver noe annet. 🙂 Jodel er en rævplass, på godt bergensk.

  1. Takk Ella <3 <3 <3

 21. ELSKER å høre om kjærestelivet! Plis fortsett <3

  1. 😀 <3

 22. Jeg er ikke den som kommenterer. Men ELSKER innlegget her♥️♥️♥️kjærleik for life🙈

  1. <3 <3 <3

 23. Kommenterer aldri, men denne gangen blir et unntak: Aldri gi slipp på din skrivestil og ditt unike, hverdagslige, gjenkjennbare, humoristiske, ujålete, ekte og ærlige bloggpreg. Du er den eneste jeg leser – og nettopp det overnevnte er grunnen! Ida, du viser at bursdager kan feires uten hjemmelagde, glutenfrie cookies i kjole fra Chanel. At kjærestepar ikke skåler i Moet hver kveld i hotellbadekåper med initialer i gull. Og viktigst- at livet ikke kun er en evigvarende dans på rosa skyer og at damer også fiser. TAKK!

  1. Herregud, du er fantastisk!

  1. God sommer til deg også <3

 24. Vil bare si som V sa lenger oppe her, jeg og har fulgt deg helt siden caffelatte dagene og går aldri lei! Gikk faktisk litt blogglei for ca halvt år siden, men bloggen din er faktisk den eneste bloggen jeg titter innom nesten hver dag fremdeles 🙂

  Uansett, du skriver så utrolig bra, og det har vært kjempegøy å følge deg opp gjennom årene.! Du og kjæresten er så fine sammen og jeg synes det er kjempekoselig å lese om forholdet deres. Nå er jeg i et veldig nytt forhold selv og da er det jo ekstra kos å lese om dere, men jeg likte like mye å lese om deg og kjæresten når jeg var singel og. Så om folk må klage på at du skriver om kjæresten og lykke, så kan de da vel bare la være og lese, og droppe disse hånlige kommentarene på jodel 🙂
  Stå på Ida <3

  1. Du er meg vel god! Så utrolig hyggelig, tusen takk for alle fine ord <3 <3 <3 Og ikke minst for at du holder ut med meg, gjennom alle disse årene 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.