5 FANTASTISKE STRENDER PÅ RHODOS

LETS GO TO THE BEACH ☀️💦

Et av høydepunktene her på Rhodos, har vært alle de fine strendene vi har besøkt. Jeg hadde som nevnt ingen forventninger, og ble tatt fullstendig på senga av hvor vakkert det er her. Hvis man oppsøker riktig sted, så klart.

I dette innlegget tenkte jeg derfor å oppsummere hvilke strender jeg syns var best, sånn at du som skal til Rhodos i nær eller fjern fremtid, kan ha like fine opplevelser som jeg har hatt 

ST. PAULS BAY 👙

St. Pauls Bay er nok min favoritt om jeg bare kan nevne én. Som en eneste stor beach club, bare uten alt snobberiet og Möet-logoene. Skikkelig avslappet stemning, og selvfølgelig: det fineste, turkise vannet du kan tenke deg. Finere i virkeligheten enn på bilder! Møt opp tidlig for å kapre en plass, og spis noen småretter i restauranten når du trenger en pause fra sola. St. Pauls Bay ligger i Lindos. 

KALLITHEA SPA 👙

Kallithea Spa ligger 8 km fra Rhodos by, og er også litt beach club-aktig. Her var vi for sent ute til å få solsenger, så vi spiste lunsj og plasket litt rundt i det turkise vannet. Vil du kapre en solseng, må du stå opp tidlig her også. Kallithea kan fint kombineres med neste tips, det tar sånn cirka ett minutt å kjøre. 

OASIS BEACH 👙

Oasis Beach! Da vi ikke fikk soleplass på Kallithea Spa, kjørte vi videre hit. Og der var det helt fantastisk! Solsenger og parasoller strødd utover et stort område med klipper. Gravlyset og jeg fant oss to solsenger helt ytterst, hvor vi hadde vår egen badestige. Vannet var så fint at jeg badet hvert femte minutt, er dette ekte liksom. I fjellveggen er det bygget en hyggelig bar/lounge, og litt lengre opp i bakken ligger det en restaurant. For et paradis!!

PALLAS BEACH 👙

Pallas Beach ligger også i Lindos, og ligger tvers ovenfor hovedstranda. Hovedstranda er ikke så verst den heller, but it did not make the list. Har jeg allerede kåret en favoritt?! Synd, for Pallas fortjener egentlig også den tittelen. Her lå vi en hel dag, og jeg koste meg så mye at smilet gikk rundt. Se vannet! Hvis du er av den rastløse typen, kan du kaste på deg tunikaen og rusle samme vei som eslene: Opp i gamlebyen for å kikke i butikker. 

PEFKOS BEACH 👙

Pefkos Beach ligger i Pefkos (så klart..) og er også en av de beste strendene. Mer som en vanlig strand med sand og solsenger – og selvfølgelig helt nydelig vann. Veien er kort til restauranter og barer, men ta heller trappa opp til Philosophia og spis lunsj med den fineste utsikten du kan tenke deg.

Det var mine 5 favoritter på Rhodos! Rart jeg har vært lite aktiv på bloggen, eller. Bare plasket rundt jeg, som et overivrig badedyr.

Vel, nå skal dette badedyret ta kvelden. Håper du får bruk for strandtipsene en vakker dag. Nattinatt 😀

20 kommentarer

 1. Du er så fin Ida! Blir alltid i bedre humør av å besøke bloggen din.

  1. Så hyggelig å høre <3

 2. Ah, her ser det helt fantastisk ut! <3 Jeg bare lurer på hvordan prisene er her? Er det dyrere for mat og slikt, siden dette virker som en litt finere del av Rhodos?
  Kos deg masse videre! <3

  1. Hei! 🙂 Jeg har ikke noe å sammenligne med, men syns ikke det var skyhøye priser noen av stedene. Klem

 3. Vil du vise hvordan du redigerer bildene? 🙂 <3

  1. Bruker VSCO-appen 🙂

 4. Nå fikk i allefall jeg lyst til å ta turen tilbake til Rhodos! Skjønner jo at vi gikk glipp av mye sist da vi bodde rett ved barstreet og bare lå på den offentlige stranda hver dag. Er riktignok 10 år siden, så prioriteringene på ferie har naturlig nok endret seg (til det bedre) nå😅 Takk for tips💕

  1. 😀 <3

 5. Oi! Visste ikke at det var så fint der, tror jaggu jeg må reise dit neste sommer! Elsker bildene dine<3 håper det kommer flere tips om ting å gjøre, og eventuelt restauranttips? Hvor leide dere huset? 🙂 håper dere koser dere masse resten av ferien

  1. Hei <3 Det kommer desserre ikke flere Rhodos-tips, rett og slett fordi jeg ikke har flere. Noterte meg navn på strendene, og så tok jeg meg ferie for resten. Klem <3

 6. Har sendt deg en melding på Instagram med noen restaurant-tips, dersom du trenger det😍🙌🏻

  1. Tusen takk! <3

 7. Hvor har dere booket sted å bo? :=)

 8. Har du en link til huset dere leier?

 9. Du har blitt så utrolig sløv med bloggingen… Savner å komme til nye innlegg hver dag.

 10. Hei Ida.
  Bare lurte på om du kunne gi meg tips på gode body scrub eller om du kan lage et innlegg om det? 😊 😊

  1. Ole Henriksen sin er veldig god! 🙂

   1. Takk 😍

 11. Åååh dette var akkurat det jeg trengte, reiser litt tilfeldig på kjærstetur til Rhodos om to uker. Men vi skal bo i faliraki, rett ved Kallithea, var du noe rundt oasis beach? Var det hyggelige restauranter der? Vil du anbefale å ta turen inn til lindos på middag isåfall? Vil gjerne gå i trange romantiske gater på kveldene, spise god mat og drikke rødvin og tusle hjem…hvor kan man gjøre dette? Var dere i gamlebyen i rhodos? Ser ut som dere har hatt det helt fantastisk!! Stor kos fra fast leser som synes du virker helt utrolig kul!!!

  1. Hei 😀 <3 Ååååh herlig! Jeg var ikke noe rundt disse områdene, så har ingen flere tips der. Men hvis dere har bil ville jeg ABSOLUTT hatt en kveld i Lindos. Det er veldig romantisk <3 Var ikke inne i Rhodos by, nei. Kos dere masse på tur <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.