OVERSHARING PÅ HØYT NIVÅ

I dag har jeg tissa én gang. Og det er virkelig alt jeg har gjort i dag, utenfor soverommets fire vegger.

Det var rett og slett alt jeg rakk, før det røsket i dørhåndtaket og leiligheten uten forvarsel ble tatt over av de fremmede. Arbeidslamper og plast. Minnet meg om TV-serien Dexter, så jeg gikk og satte meg på soverommet hvor jeg tydeligvis hører hjemme for tiden.

Min egen skyld. At jeg ikke sprader rundt i leiligheten og gjør mitt. Men jeg klandrer ikke meg selv for det. Ligger ikke i min natur å be en fremmed på stige om å flytte seg, så jeg kan hente en Skyr i kjøleskapet. Og nå har det liksom gått så lang tid, at det blir helt unaturlig å komme ut fra soverommet i morgenkåpe og med sovesveis. Hva vil folk tro. Har hun sovet helt til nå. 

Nei, jeg har ikke sovet helt til nå. Jeg har ligget her i mange timer, og levd på de to tingene jeg har tilgjengelig: en snusboks og kaffemaskinen på nattbordet. Som mange sikkert kan kjenne seg igjen i: Snus + kaffe i store mengder = holder på å drite på meg. Veldig lite strategisk av meg, for det toalettbesøket kan jeg se langt etter.

Beklager så mye for oversharingen. Jeg føler meg bare så lost her jeg ligger, og egentlig har masse å gjøre. 

Okei, nå ble det faktisk pakket sammen her, så jeg kan begynne å leve livet mitt. Bedre sent enn aldri?

Om et par timer skal jeg på aller første sameie-møte. Det er jeg litt spent på. Mon tro om det er flere enn oss som har åpent hus om dagen, eller om vi bare er maks uheldig.

Nå skal jeg endelig ta meg en velfortjent tur på toalettet, hadet på badet!

44 kommentarer

 1. Bloggleser93

  Fin kjole! Hvor er den fra?

  1. Neo Noir 😀 <3

 2. Hvor er kjolen fra?😊

  1. Den er fra Neo Noir :*

 3. Hvor er vesken fra?

  1. Kremmerhuset 😀

 4. HVOR får man kjøpt kjolen? Innbiller meg jo at jeg ser like smashing ut som deg bare jeg får tak i den

  1. Den er fra Neo Noir! Utsolgt på Nelly så jeg, men Floyd har den også 🙂

 5. Hva er det som behøves å fikses på der om dagen? Ting som ikke var som det skulle ved overtagelse?
  Også håper jeg snart du viser oss lott mer, så spent!!🙈

  1. Mesteparten av besøkene dreier seg rundt feil på kjøleanlegg og vannlekkasje som følger av det. Nærmer seg heldigvis ferdig nå, så vi kan fortsette å purre på alle de andre småtingene :O

   1. Æsj så kjedelig! Lykke til💕

   2. Ida Wulff

    Taakk<3

 6. hahaha! Du e verdens kuleste menneske

  1. Haha, TAKK 😀

 7. Haha, herregud! Der leste jeg at du skulle på første «samleie-møte» og tenkte: jaha, ja spennende møter du går på da. Oversharing på høyt nivå si. Haha 😅

  1. Hahah, du er tydeligvis ikke den eneste! Kanskje det var overskriften som satte standarden her :p

   1. Ingebjørg

    Hahah tydligvis ikke bare jeg som leste «samleie-møte» 😂

   2. Ida Wulff

    Uff, hva er det folk tror om meg!! Hehe <3

  2. Haha, jeg leste det også😂

 8. Hvor er den fine kjolen fra? 😍

  1. Neo Noir <3

 9. Hvor er strandveska fra?😍

  1. Kremmerhuset <3

 10. Jeg leste «samleie-møte», haha! Tenkte at dere virkelig har orden på forholdet :p

  1. HAHA! Kanskje det er sånn det blir med tiden :p

 11. Haha, må le!! 😀 Hvilket kamera(er) bruker du forresten? Bruker du noen gang mobilkamera?

  1. Jeg bruker for det meste Canon 6D 😀

 12. Hahah du må aldri slutte å overshare😂 Så glad du oppdaterer så ofte nå, får en latter hver dag

  1. Ååå så kos <3

 13. Haha! Kjenner meg så igjen i den følelsen av å ha fremmede som skal fikse ett eller annet i heimen. Føle at en må «holde seg borte» sjølv om det er de som tramper inn i ditt område. Apropos oversharing – en gang var det to arbeidere som blant annet skulle sjekke baderomsdøren. Til min store skrekk kom jeg på at jeg hadde glemt å trekke ned doen i det sekundet de gikk inn på badet (De ringte nemlig på før jeg kom så langt). Kastet meg inn og rev nærmest ned dolokket for å dekke over den fadesen. Skal si det var lett å spille kul og late som ingenting etter det. Til opplysning hadde jeg vasket hendene, altså.

  1. Hahahaha, takk for en god latter. Kjenner meg VELDIG igjen i dette 😀 😀 😀

 14. Kjenner meg så sykt igjen fra da vi overtok vår splitter nye leilighet i 2015. Vegger som var skjev, stygge riper i fliser på baderommet og ødelagt kjøkkeninnredning + mye annet småting😵 ikke bare bare å kjøpe nytt helle! Men, det blir bra 😅🙌🏻

  1. Æsj, så kjedelig!! Men ja, det er godt man har garanti 😀

 15. Hei,

  For en god stund tilbake skrev du noe om at du hadde bestilt fly til Mexico med Norwegian? Er det sånn at de skal åpne direkterute fra Oslo? Finner ikke noe info om det noe sted? Mulig jeg har misforstått noe

  1. Hei! 🙂 det var med TUI, ikke Norwegian.

 16. Hei. Hvilken farge endte du opp med på soverommet? Drømmer om mørkt soverom selv, st.pauls Blue, byge, ol. Vanskelige valg😅

  1. Hei 😀 vi kjørte på med dempet sort på soverom, stue og kjøkken. Og vi er sååå fornøyd! Midt på lyse dagen virker den mer grå. Lykke til med valget!

 17. DIGGER deg Ida!! 😀 En bedre blogg skal man lete lenge etter!
  Haha, kan tenke meg den doturen var etterlengtet 😉

  1. Ååå så hyggelig! 😀 Og ja, det var den virkelig, hehe <3

 18. Hvor er de fine skoene fra?:-)

  1. De er fra Vagabond 🙂

 19. Hahahahahahahhhh! Jeg døøør 😂 hadde klikka litt selv. Verste jeg vet er å ikke ha tilgang på toalettet.

  1. Ja fytti! Haha 😀

 20. Helene Viktoria

  Synes ikke det var oversharing, og jeg gruer meg faktisk til de skal koble ut strømmen halvannen time her for å bytte måleren vår, at et fremmed menneske er i huset mitt, er jeg ikke så veldig glad i…. 🙁 Men som de andre, jeg leste også «samleie-møte», tror kanskje brillene mine trenger en vask 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.