EN MØRBANKET KROPP

Reklame: inneholder to reklamelinker

Eneste grunn til at jeg ikke sensurerer Joe & The Juice’n, er at jeg de to siste gangene er blitt ekspedert av jenter. Det liker jeg svært godt. Selv om det egentlig burde vært en selvfølge, at man like gjerne kan møte på en jente bak disken.

Nå er jeg så sliten. På den gode måten, altså. Jeg trente i går, og jeg trente i dag. Bare fordi jeg hadde lyst, ikke fordi jeg følte at jeg måtte.

Det er snart tre uker siden jeg begynte å trene igjen, etter å ha slumret i over ett år. Jeg har vært så støl at jeg har vært svimmel, og gjett hvem som elsker å klype meg i lårmuskelen slik at jeg skriker litt ekstra. Ikke snilt. Men jeg føler i hvertfall at jeg har angrepet trening på helt riktig måte denne gangen. Målet er å komme meg dit to ganger i uka – alt over er en bonus. Jeg føler meg ikke som noen superwoman når jeg kjemper med knebøy med en 10 kilos kettlebell i nevene. Heller ikke når jeg så vidt får 10 kilo opp i lufta under skulderpress. Men igjen, da kan det bare bli bedre. 

Jeg nettshopper mye om dagen, blant annet nytt treningstøy. Disse treningsskoene fra Nike (reklamelink) viste seg å være helt fantastiske. Som å ha på seg en sokk, men samtidig gir den utrolig god støtte på foten. Fordi de er så lyse og fine, kommer de nok til å være forbeholdt innetrening. Og er det bare meg, eller er Nike litt små i størrelsen? Jeg bestiller alltid en halv eller hel størrelse større, og da passer de perfekt. 

Treningsgenseren du så vidt ser litt av, finner du på salg her (reklamelink). Jeg elsker den – og trener forresten kun i langermet. Tror jeg eier tre t-shirts til å trene i, syns det er så mye mer komfortabelt å dekke til armene.

ELLERS DA. Jeg har nettopp spist sushi til middag, og sitter og furter litt fordi jeg ikke er i Oslo og deltar på surprise bursdagsmiddag for en av mine beste venninner. Men siden jeg er alene hjemme, var det liksom bare jeg som kunne ta i mot dagens møbelleveranse. For å tenke positivt: Flere møbler er nå i hus.

Jaja, life goes on – nå vurderer jeg å sette meg i dusjen og bare la kroppen være sliten 😀

16 kommentarer

 1. Hva av møbler kom i dag?:-) Kan du legge ut video av leiligheten når den er klar?:D

  1. Det kan jeg! 🙂

 2. Hvor er skjenken(??) fra? Dritfin!

  1. Fra Slettvoll <3

 3. Anbefaler på det varmeste Starting Strength. Fikk meg i aktivitet ganske så fort. Den følger en lineær-progresjon. Veldig effektiv etter 1 år med inaktivitet.
  Litt lurt å Google, lese boka og se på YouTube 😅

  1. Det skal jeg google, takk for tipset 😀

 4. Åh, jeg trodde jeg var den eneste i verden som trente i langermet! Syns alle bruker t-skjorter eller topper. Føler meg også mer komfortabel når armene er dekt til. Godt å høre vi er flere! 😀

  1. Oh yes 😀 Team langermet, hehe!

 5. Jeg tror alle nike-sko er små i størrelsen. Jeg har i hvertfall alltid måttet gå opp en størrelse. Lykke til videre med treningen, godt når man føler man er i gang igjen 🙂

  1. Ja, ikke sant! Det gjør det jo litt skummelt å bestille på nett, men går alltid bra når jeg trapper opp størrelsen 😀 Og tusen takk, det er veldig deilig <3

 6. Kristine Lexander

  Linkene til skoene og til genseren funket ikke. Fra hvilke nettside var de ? <3

 7. Er du fornøyd med sjenken/kommoden fra slettvoll? 🙂

  vurderer samme selv.

  1. Hei 🙂 vi har to Zander med dører stående inntil hverandre – troor jeg er veldig fornøyd, men har liksom ikke fått opp tv-en og begynt å bruke dem enda. Fine er de i hvertfall, det er helt sikkert!

 8. Nike er små i størrelsen ja, må alltid opp en halv til en hel størrelse. Et lite tips er å se på cm fremfor størrelsen da dette gjør det lettere å bestille på nett og på tvers av merker☺️ Og langermet treningsgensere er uten tvil best!!

 9. Ja, faens nike! Kjøpte meg 2 par på salg idag, hadde med meg en 3-åring, så null sjangse for å få prøvd de på, tar min vanlige størrelse, kommer hjem, så er de for små…

  1. Nei, så kjedeliig! 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.