MIN HELT ÆRLIGE MENING OM BIO-OIL

Reklame for Bio-Oil

KVELDSRUTINE PÅ SENGEKANTEN ✨

Når jeg er ferdig på badet om kvelden, med hudpleie, tannpuss og det som er, er kveldsrutinen min på ingen måte over. Når jeg ankommer soverommet, er det fremdeles noe som gjenstår: vitaminer, bodylotion og Bio-Oil.

Tidligere har jeg brukt Bio-Oil på to arr (etter føflekkfjerning), og opplevde magi. Neida, så selgete skal jeg ikke være. Jeg opplevde ikke magi, arrene ble ikke borte. Men det som faktisk skjedde, var at rødfargen på de to utstående arrene ble borte. De blendet penere inn, og fikk samme farge som den friske huden.

Bio-Oil er verdenskjent kjent for å reparere strekkmerker. Men jeg har ingenting i mot strekkmerkene mine, og kommer ikke til å bruke krefter på å bekjempe dem. Derimot så har jeg mange arr, og dem er jeg ikke ikke spesielt glad i. Hvis du også vil teste ut Bio-Oil, kan du nå få 20% hos Vita HER.

Denne gangen er det leggene mine generelt som skal få gleden av å bli healet av Bio-Oil. Jeg har så mye arr og merker på beina – jeg får jo arr bare jeg dunker inn i en skapdør. Alt dette «rotet» på huden, har gjort at jeg ofte bruker kroppssminke/leg bronzer når jeg skal ut og være fin i skjørt. Bare for å føle meg fin og clean – verden kaller…. Jeg liker leggene mine, og nå skal de repareres. Easy as that!

Bio-Oil er det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i hele 20 land. Hudpleieoljen inneholder planteekstrakter og vitaminer, og er kjent for å hjelpe mot flere ting:

Arr
Ujevn hudtone
Strekkmerker

Personlig har jeg veldig god erfaring med Bio-Oil på arr – men jeg vil understreke at oljen ikke fjerner arr. Og så har jeg hørt veldig mye bra om Bio-Oil på strekkmerker, det er det produktet virkelig ble kjent for. Men som sagt så har jeg ikke orket å gjøre den innsatsen foreløpig, men skal tross alt smøre seg i noen måneder for å se resultater (to ganger om dagen i minst 3 måneder). Men én ting er sikkert: den dagen jeg blir gravid, skal jeg begynne å bruke Bio-Oil for å slippe unna flere strekkmerker. 

Bio-Oil kommer i to størrelser, 125 ml og 60 ml.

Du får kjøpt produktet hos Vita, og hvis du klikker det hjem fra nett skal du få en rabattkode du kan bruke. Rabattkoden BIOIDA gir deg 20% rabatt, og varer frem til 24. juni.

Du finner Bio-Oil HER 


45 kommentarer

 1. Jeg får ikke opp linken jeg! Hvordan får jeg kjøpt Bio-Oil da?

  1. Hmm, den funker her? 🙂 Men du får i hvertfall kjøpt hos Vita.

 2. Har forsøkt Bio-Oil på strekkmerkene på magen min. Har brukt opp ca halvannen flaske og tørr å påstå at dette hadde null effekt – dessverre.

  1. Hei Heidi! 🙂 Bio-Oil sier at man bør bruke produktet to ganger om dagen i cirka 3 måneder for å få effekt – men at det selvfølgelig varierer hva slags resultater forskjellige mennesker/hudtyper får.

   1. Ja – jeg vet at man må gi det tid, og det gjorde jeg også. Holdt på i flere måneder men det har dessverre ikke noe for seg. 😉

 3. Jeg begynte faktisk å bruke Bio-Oil i går, på arrene jeg har i ansiktet etter akne, krysser fingrene for at de i det minste blir litt mindre synlige!

  1. Krysser fingrene for deg <3

 4. Jeg venter fremdeles veldig i spenning på hvordan det gikk med deres salat-uke? Jeg og samboeren trenger litt inspo, men siden du ikke har postet noe om det så gikk det kanskje ikke så bra? haha!

  1. Haha, fy fader! Det GÅR jo ikke, når man plutselig skal to dager til Oslo… Men jeg lagde den salaten jeg la ut bilde av, en asiatisk salat og en søtpotetsalat (med granateple og bacon) som var veldig god. Ellers – nja. Tror ikke sånne temauker er noe for meg, haha 😀

 5. Er gravid, hadde trua på BioOil. Men nei. Man kan smøre så mye man vil på magen, strekkmerker kommer om man har de «rette» genene uansett dessverre.

 6. Hei! Litt random spørsmål her. :-p Men hvilken størrelse har du i den vite dongerikjolen fra Urban? 😀

  1. Medium 🙂 <3

 7. Hjelpes. *hvite

 8. Fornøyd med nattbord ene? Og tenkt på bordlampe å ha på dem? #påjaktettterinspirasjon

  1. Veldig fornøyd med nattbordene – men vær klar for å tørke støv av dem hver dag, alt synes 😀 Og det ser ut til at det blir vegglampe over, ikke heelt bestemt enda!

 9. Rabattkoden funker ikke🙈 må man ha store bokstaver?

  1. Store bokstaver ja 🙂 Jeg testet her, og det funker!

 10. Jeg bruker bio oil i ansiktet om natta, og jeg har fått en mye jevnere hudtone og finere hud 🤗 Bruker den også på leggene etter shaving 😁 Elsker den!

  1. Så bra 😀 Har du vippeextensions? Jeg er litt skeptisk til å ta den i ansiktet pga vippene. Klem

   1. Trodde du ikke hadde vippeextensions lenger? :/

   2. Ida Wulff

    Å joooda 🙂

   3. Nei jeg har ikke vippeextensions 😊 Passer på å ikke ta det på for nærme øynene, så det går greit 👍

   4. Ida Wulff

    Alrighty, takk for at du svarte! 🙂

 11. Utrolig fin farge på veggen! Hva heter den fargen? 🙂

  1. Dempet sort 🙂

 12. Ikke for å drepe gleden helt, men jeg smurte meg som en vill apekatt med Bio oil hver dag gjennom nesten hele graviditeten og jeg sprakk overalt! Til og med på leggene.. det har nok mye å si at jeg gikk opp mange kilo (kroppen fylte seg med vann) og gener, tror jeg. strekkmerkene var helt lilla! Nå er det 6 mnd siden fødsel og de har roet seg betraktelig, plager meg stort sett ikke så mye lenger 🙂
  Men var krise der og da……

  1. Å nei, så kjedelig! :O Så bra det er blitt bedre <3

 13. Jeg brukte Bio-Oil gjennom hele graviditeten og har faktisk ikke fått et eneste strekkmerke! (!!!) Er nok noe genetisk, men dersom jeg blir gravid en gang til tør jeg ikke ta sjansen på og ikke bruke den i hvert fall :))

  1. Herlig! 😀 <3

 14. Hvilken leg bronzer bruker du?😊

  1. Vita Liberata 🙂

 15. Vita har to 125ML flasker med Bio oil på tilbud til 299,-, da får man ikke brukt koden 😩 om man skulle ha lyst å kjøpe flere da..

 16. Du får jo mene hva du vil og kanskje syns du virkelig at den er bra, men Bio Oil er et svindelprodukt som dessuten er testet på dyr. Hovedsakelig inneholder den parafinolje.
  https://www.beautypedia.com/skin-care-reviews/by-brand/bio-oil/_/Bio-Oil

 17. Hvor er sengesettet fra? 🙂

  1. Det er fra Bellas Hus 🙂

 18. Rabattkoden fungerer ikke på meg heller – det står at den er ikke gyldig 🙁

  1. Man må skrive med store bokstaver 🙂

 19. Det funket – var bare jeg som ikke skjønte at koden kun var til den lille flasken 🙂 Blir uansett spennende å prøve!

 20. Jeg smurte meg med bio-oil gjennom hele graviditeten, og fikk ikke et eneste strekkmerke 🙂 regner med det er mye genetisk, men hvem vet 🙂

  1. Det er helt sikkert en god kombo 😀 Jeg kommer i hvertfall ikke til å ta sjansen på å IKKE smøre meg!

 21. Siden den skal hjelpe med å få jevnere hudtone, kan den brukes i ansiktet også?

  1. Ja, det kan man visst. Men jeg har ikke testet det selv 🙂

 22. Hvor er marmorfatet fra? 🙂

  1. Gammelt, Åhlens 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.