9 MÅNEDER & PYNTEPUTER

Leilighetens første blomsterkvast ankom raskere enn forventet. I går hadde vi nemlig 9 måneders dag, og min kjære kom hjem med roser. Den fine rumpevasen min stod tom, så det passet jo fint… Hehe.

Men tenk at vi har vært sammen i 9 måneder allerede, det er et helt svangerskap! Jeg er sikker på at tiden ikke går like fort når man går rundt og føler seg som en tung, svett hval – men tiden med Gravlyset har virkelig flydd avsted.

I kveld får vi gjester. Gravlys-familien kommer på grilling og for å se leiligheten, og etterhvert stikker Wulffene innom også. Det er på tide å introdusere alle sammen. Og hvem vet, kanskje vi havner på brygga hele gjengen. Tønsberg står på hodet om dagen, det er festivaler og seilbåter så langt øyet kan se. Men det er kos! Jeg elsker jo å høre på støy når jeg er hjemme 😀

Men hallo. Jeg handlet inn pynteputer i går, og har så lyst å vise dem frem. Derfor sitter jeg her og blogger, en time før jeg får gjester. Prioriteringer! Den nydelige sofaen vår fortjener nydelige puter, så jeg kjøpte en fin liten hær.

Hvor fine?! Eller. Jeg føler disse putene er sånne man enten elsker eller hater. Og jeg elsker dem. Samboeren også, helt til han hørte prisen. Men vi kommer oss vel gjennom det óg.

Sofamodulene er forresten ikke festet sammen enda, så derfor ser det litt skeivt ut i hjørnet. Rom ble ikke bygget på en dag, og det ble jaggu ikke denne leiligheten heller.

Men åh, foreløpig er jeg så fornøyd. Med veggene, med sofaen, med putene og generelt alt som er på plass. Det kommer til å bli akkurat så mørkt, lunt og deilig som jeg har ønsket meg.

Nå skal det handles, vi snakkes i morgen 

58 kommentarer

 1. Så fint du får det! Nydelig sofa og nydelige puter, hvor har du kjøpt dem?

  Klem fra Marie

  1. Takk 😀 <3 Sofaen er fra Ygg&Lyng, og putene er fra House of Hackney. Begge deler fåes hos W22 i Oslo og Palma i Tønsberg. Klem!

 2. Putene…ja, de passet jo inn der og når dere begge liker dem er jo det bra;) elsker bordene. Regner med det er Gubi?

  1. Ja, de er Gubi! 🙂

 3. Hei, hvor er teppet i stuen deres fra?

  1. Det er fra Lune Hjem 😀

 4. Superlekre puter!
  du kommer sikkert til å få mange spørsmål om hvor de er fra, men lurer fælt på nettopp det hvor de er fra? og stuebordet også?
  Så lekkert!

  1. Putene er fra House of Hackney og stuebordene fra Gubi <3

 5. Jeg må være helt ærlig og si jeg har et «hat-forhold» til de putene, men det er bare min mening:-) Men resten av det du har vist av leiligheten elsker jeg, utrolig fint med de mørke veggene! Må ellers bare si at jeg ELSKER ærligheten i bloggen din!!! Eneste dumme med bloggen din, er at du ikke blogger oftere. Men det er jo bedre med kvalitet enn kvantitet;-)

  1. Hei Cecilie 😀 Det må være lov å si! Men så hyggelig at du liker resten, begynner å bli skikkelig bra her nå. Og jeg prøøver å bli flinkere på kvantiteten også, men det er jeg visst ikke skapt for :O Klem til deg <33

 6. Nå ble jeg veldig nyskjerrig på hvor mye de putene kostet..hehe!

  1. Mye for en som ikke bryr seg om puter, haha! De varierer fra 1500 – 2200 tror jeg.

 7. Så fint 😍😍 Elsker stuebordene! Hvor er de fra?

  1. Takk 😀 <3 De er fra Gubi! Kjøpt hos Lune Hjem.

 8. Hvor er bordene fra? 🙂

  1. Gubi, kjøpt hos Lune Hjem 🙂

 9. Hei😁 Synes det har blitt kjempe fint!! Lurer på en ting.. Putene.. gikk de av felleskortet?😉 Til nå har jeg alltid handlet «unødvendig» dyre merke ting selv, men lurer egentlig på hvordan andre gjør det?😏😅 Når det kommer til eksempelvis Kid pute vs. Missonipute, IKEA håndkle vs. Missonihåndkle osv. 😂👌🏻

  1. Hei 😀 Tusen takk, så hyggelig at du syns det <3 Putene gikk på fellesen gitt. Jeg har kjøpt en del dyrt nips på egenhånd, og sa at nå var det på tide å bidra hvis han faktisk vil ha det fint rundt seg….

 10. Har dere malt taket på soverommet sort også? Evt noen andre tak?

  1. Vi har ikke malt noen tak 🙂

 11. Så fiint!! Den sofaen likte jeg såå godt!
  Hvor kjøpte dere teppet under salongen fra?
  Håper kvelden dere ble fin <3

  1. Yey, jeg også 😀 <3 Teppet er fra Lune Hjem. Fin søndagskveld til deg <3

 12. Så fint du får det!
  Hvor er teppet fra?😊

  1. Takk 😀 <3 Det er fra Lune Hjem.

 13. Blir i godt humør av å lese bloggen din, du er bare så artig og søt. Jeg har på en måte lyst å bare plukke deg opp og putte deg i veska mi (dette hørtes helt sykt ut forresten). Men det var den første beskrivelsen som dukket opp i hodet mitt. Uansett, super trivelig å lese bloggen din:) klem

  1. Haha!! <3 <3 Count me in hvis veska er fin 😀 Takk for koselige ord, stor klem <3

 14. Herregud så fint det ser ut at det er hjemme til dere 😭
  Kan jeg spørre deg hva dere betalte for sofaen? Prøvde å se i den katalogen fra siden deres, men sto ingen priser…
  I need

  1. Hei Vilde 😀 Det koster per modul. Altså ut i fra modul, størrelse, modell, stoff, farge osv. Så det beste du kan gjøre for å få pris på sofaen du ønsker deg, er å kontakte en forhandler av Ygg&Lyng <3

 15. Omg! Du kommer til å se tilbake på bilder av de putene om 10 år og lure på hva i helvete dere dro inn i leiligheten! Hahaha. Ble hater for min del, såårri.

  1. Haha 😀 Er det ikke sånn det skal være da?

 16. Hvor er putene fra?

  1. House of Hackney 🙂

  2. House of Hackney! 🙂

 17. De putene var fine! Hvor er de kjøpt og hva er prisen?:)

  1. De er kjøpt hos Palma i Tønsberg. De store koster litt over 2000 og de små koster cirka 1500 🙂

 18. Syyykt fine puter!😍 hvor har du kjøpt de? Sykt fint alt egentlig. Liker stilen! Skal dere ha gulvlampe i stuen?

  1. Jaa, ikke sant 😀 De er fra House of Hackney. Jeg kjøpte dem hos Palma i Tønsberg, vet at de har dem hos W22 i Oslo også. Og ja, vi skal ha både taklamper og stålampe i stuen tenker jeg. Klem <3

 19. Så fint! hvor er stuebordene fra? 🙂

  1. Takk 😀 De er fra Gubi, kjøpt hos Lune Hjem <3

 20. Wooow!betyr det at du brukte 10.000,- på puter? Jeg dømmer ingen, men fyyytttiii det var over mitt putebudsjett:p Synes HAY putene er dyre, og føler meg helt gaaal de gangene jeg har investert i en:p
  Det ble no go for min del på putene, MEN jeg synes alt annet du har er døds lekkert, og om alle hadde likt det samme, hadde det jo blitt litt kjedelig:)

  1. Neida, ikke fullt så mye 😀 Men likevel for mye, haha. Og takk for det <3

 21. Elsker de putene!! 😍 har vært på Palma og siklet på de (og sofaen) selv! Så gøy å følge med på hvor fint dere får det i leiligheten, håper dere vil trives når leiligheten endelig blir ferdig! ❤️

  1. Jaa, er de ikke fine 😀 Finstygge, egentlig. Hehe. Det håper jeg også, koselig at du følger <3

 22. Likte de grønne, de gule var fæle.. så tenker jeg på hvor mye gøy jeg kunne gjort for putepengene dine 😄 folk er forskjellige gitt:P leiligheten blir skikkelig lekker totalt sett, digger stilen deres 😍

  1. Hehe 😀 Sånn kan jeg ikke tenke!! Uff. Men ja, det skal nok bli bra :-))

 23. Hvilken farge er det på veggen?

  1. Dempet sort, den er mye mørkere enn det ser ut til her 🙂

 24. Altså, eg må berre seie at eg ELSKAR korleis dei putene bryt med den nokså stramme stilen du ser ut til å ha i resten av leilegheita! Spesielt når dei kan oppfattast som litt sære, og du veit at mange kanskje ikkje vil like dei. Eg elskar folk som køyrer sin eigen stil! Sjølv har eg òg ein stil som skil seg litt ut, og eg kunne nok ikkje hatt akkurat dei putene der, men dei passa skikkeleg godt inn hos deg! Synest dei stod spesielt fint til den svarte veggen 🙂 Dette er grunnen til at du er den einaste av bloggarane eg følgde for hundre (evt. 8-10) år sidan, som eg framleis føljer med på. Det verkar ikkje som du prøver å vere som alle andre, men er tru mot deg sjølv og din stil. Heia deg!

  1. Guro <3 <3 <3 Jeg eelsker ting som er litt sære, og som folk flest kanskje ikke liker sånn veldig godt. Familien sin kommentar til putene: …. Så tøff du var som valgte dem. Hehe. Det syns jeg er gøy! Bare synd jeg så sjelden tør å kjøpe "finstygge" ting. Men nå skal jeg snart i gang med litt kunst på veggene, så får vi se om jeg tør litt der og. Stor klem og fin dag til deg 😀

 25. Hva heter modellen, stoff og farge på sofaen deres? 🙂

  1. Modellen heter Hvile, og stoffet er velour i fargen antrasitt 🙂

 26. Wow😍 hvor mye betalte dere hvor denne modulsofaen? I følge siden ser det ut som de ikke er så gale på pris.

 27. 8 TUSEN for noen få puter? Sykt fine da! Og jeg som synes mine til 600,- pr. stk. er dyre :—-p Knis

  1. Uff la oss ikke snakke om det! Haha

 28. Hvor er vasen fra? Sykt kul!

  1. Jonathan Adler! 🙂

 29. Hva heter fargen dere har brukt på veggen bak sofaen? 😍
  Jeg elsket forresten putene! De passet utrolig godt med sofaen 😍

  1. Den heter dempet sort 😀 Og jaaa, elsk på putene!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.