TERRASSE IN THE MAKING

VELKOMMEN TIL TERRASSEN🌱🌻

God kveld i stua! Jeg har endelig kommet litt i gang med å innrede terrassen. Sofaen er på plass, vi har skrudd opp noen hyller, kjøpt grill, handlet inn planter (kunstige, så klart) og fått teppe på gulvet. Faktisk så er to nye gulvtepper på vei – jeg fant ut at jeg ikke har lyst på lysegult gulvteppe likevel. De nye er helt like som dette, bare lysegrå.

Ellers er lykter og lyslenker på vei. Når det er på plass, tenker jeg vi får en skikkelig lun og cozy stemning her ute på kvelden. Sofabord, puter og tepper har jeg ikke rukket å tenke på – så hvis noen har tanker om hva som kan passe sammen med alt dette mørke: rop ut i kommentarfeltet!  

Bildene du ser i dette innlegget er kosekrok-delen av terrassen. Den andre halvdelen består foreløpig en svær jævel av en grill, masse verktøy og bøtter med søppel. Ikke spesielt bildevennlig, med andre ord.

Flere enn meg som sverger til kunstige planter, forresten? Terrassen vår har ekstreme solforhold, jeg har allerede klart å ta livet av én plante. Så jeg tenker at jeg kommer til å spare penger (og ikke minst noen stakkars planter) hvis jeg holder meg til kunstige. Men hvem vet – kanskje jeg unner meg en ordentlig palmelignende sak her ute etterhvert.

Èn ting er sikkert: Her ute skal det bli koselig, det skal være vår stue nummer to. Gleder meg til å vise det ferdige resultatet – og ikke minst kveldshimmelen vi ser fra terrassen. For den er m-a-g-i-s-k!

Ble visst mest bilder av meg, dette. Men jeg lover at det kommer masse interiør-bilder snart. For nå er vi virkelig i sving her.

I morgen kommer sofaen. Herregud, sofaen!  Og nå i kveld har vi hatt besøk av paps, som har hjulpet til med veggfeste til TV og montering av skoskap på vegg. Å skru i vegger er en skummel begivenhet som jeg personlig holder meg langt unna…

Men seriøst, jeg blir kjempeglad hvis noen har tips til sofabord, puter og tepper på terrassen 😀

53 kommentarer

 1. Blir kjempe fint!! Hvor er plantene fra?

  1. Takk <3 Kremmerhuset og Palmastore.no <3

 2. Hvor har du kjøpt de falske plantene?

  1. De på hyllene er fra Palmastore.no, og de på bakken er fra Kremmerhuset 🙂

 3. http://www.skeidar.no/produkter/nox-sofabord . Finnes også i kvadratisk form:)

  1. Det var kjempefint – og det samme var prisen 😀 Takk for link <3

 4. Så utrolig fint! Er så missunnelig på den leiligheten deres:-) Hyllene var skikkelig lekre, hvor har du kjøpt de?

  1. Tuusen takk 😀 Hyllene er kjøpt hos Sinnerup, en billigsjappe i Danmark! Troor de sender til Norge via nettbutikken, de sa i hvertfall så.

 5. Fulgt bloggen i mange år og blir litt små bekymret for hvordan bloggingen kommer til å bli denne vinteren. Med alle disse mørke veggene og bloggbilder som skal knipses😂

  1. Hehe 😀 I KNOW! Men det blir belysning herifa til månen, skal jeg si deg! Så det skal nok funke <3

 6. Koselig terrasse! Kremmerhuset har fine puter 🙂
  Hvor Kjøper du falske planter? Terrassen vår har også ekstreme sol forhold, så kanskje jeg burde vurdere falske.. de var jo fine de du hadde..

  1. Jaa, har kikket litt hos Kremmerhuset men litt usikker på putene. Eventuelt de med palmeblader, men blir kanskje mye grønt da. Kunstige planter er kjøpt hos Kremmerhuset og hos Palmastore.no 🙂 Klem

 7. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. Urban 😀

 8. Hvor er kjolen fra?😍😍😍

  1. Kjøpt på Urban 🙂

 9. Utrolig koselig, veldig fine møbler og hyller!

  Synest det er greit med småbord som kan flyttes rundt 🙂

  Europris har dette og et rundt i sort «stål» og tre, og i tillegg er de ganske så rimelige 🙂

  https://www.europris.no/bord-h-47-cm-m-fiberclaytopp-181280.html

  1. Jaaa, de var fine 😀 Og rimelige! Takk for link, de er notert <3

 10. Puter i en rolig,dus rosafarge hadde vært knallfint 🙂 Ha en fin dag!

  1. Tror dessverre ikke jeg får godkjent noe rosa i interiøret, av min kjære samboer 😀 Ha en fin dag du også <3

 11. Det blir kjempefint! Har ingen tips akkurat nå, men lurer på hvor den skjenken i gangen dere ikke var helt fornøyde med er fra?😂 Det lille jeg så av den på vloggen så kjempefint ut. Tar gjerne i mot en link hvis du har! Gleder meg til å se mer interiør fra dere🌞

  1. Taakk, tror det blir veldig bra altså 😀 Skjenken i gangen er fra Fagmøbler, skikkelig skranglemøbel, hehe. Men fin er den da, vi begynner å bli vant til at den rister og at skuffene er skjeve… Klem og fin dag til deg :*

 12. Så fint 😄 hvor er hyllene fra?

  1. Kjøpt hos Sinnerup i Odense (Danmark) <3

 13. Hei! Har akkurat kjøpt leil og leter etter fin uteseksjon! Hvor stor er deres balkong og hvor er den fine utesofaen fra? 🙂

  1. Hei 🙂 Gratulerer så mye med det <3 Terrassen er 12,3 kvm og utesofaen er fra Ygg&Lyng <3

 14. Veldig hyggelig terrasse!:-) jeg derimot hater kunstige blomster, så hos meg er det kun ekte selv om de står i sola hele dagen, så langt bare tatt livet av en på ett par år!!:D kunstige blir fort veldig falmet i sola. Håper dere kommer dere godt tilrette her<3

  1. Hehe 😀 Godt jobba med kun å ha tatt livet av én! Jeg har ikke sjans… Men det kan vel læres :O

 15. siden eg har verdens minste terasse og ikkje bruker den noe særlig da vi har sol fra kl 0330 til 930 så kan eg ikkje hjelpe deg,men vi hadde en utrolig fin terasse før som ble utrolig varm, ca 48 C i solen når solen stekte……eg hadde DØDD om den terassen var sort….enker dere blir rimelig heite med sort terasse uansett hvor lekkert det ser ut 🙂

  Ellers helt enig gult teppe passet ikkje vedig godt til de andre tingene 😀
  Gleder meg til å se resultatet 🙂

  1. Hehe, ja, her blir det koookvarmt! Så jeg ønsker meg noe solskjerming ute også 🙂

 16. Så fint! Eg digga det gule teppet! Kor er det fra?
  Jysk har fleire fine runde bord, blant anna eit sett med 2 stk som heiter Vebbestrup :). Dei har og noen fine i «betong».

  1. Tusen takk 😀 Teppet er fra Kremmerhuset, og det er de to nye jeg har bestilt også. De hadde bare ikke grått inne i butikk. Takk for tips om bord – det ser ut som at Vebbestrup er trebord – men da skal jeg lete etter de du nevner i betong 🙂

 17. Det blir dritfint😍 Elsker den svarte stilen dere har valgt både ute og inne, har sykt lyst til det selv når jeg får eget en gang i fremtiden haha!!

  1. Taakk 😀 <3 Mørke vegger ute har vi jo ikke valgt, men. Syns det er kult fordetom! Jeg ville kanskje ikke anbefalt HELT sort sofa ute, den kommer til å måtte støvsuges ofte. Klem til deg!

 18. Hva med noe sånt? https://www.furniturebox.no/hagemobler/hagebord/sofabord-hagemobler/dominica-bord-113×44-svart-p85570

  Svigerforeldrene mine har også et bord i betong som ser ut som grått tre, jeg fant ikke noe bilde akkurat nå i farta MEN FY FLATE det er fint, og tungt.. Hvis du vil ha noe mer spesielt der. Uansett hva du velger så blir det nok veldig fint 🙂 Kanskje puter og tepper i lys grå da, siden du skal ha grått i gulvteppet? Gleder meg til å ser resten av vindunderet ;D Så koselig dere får det!

 19. Veldig koselig 🙂
  Hvor er de svarte hyllene på veggen fra?

  1. En butikk i Danmark som heter Sinnerup 🙂

 20. Kjære Ida, du er gal! Me likes! Få inn noe grønne puter kanskje ? Aner ikke hvor du kan kjøpe disse men. Hadde vært stilig med en stor lykt kanskje og masse lyys.

  1. Masse lys blir det 😀 <3

 21. Jeg er en forkjemper for ekte blomster, humla trenger dem 🙂
  Hvorfor ikke kjøpe noen hardføre? Sukkulent er planter du kan ha ute på sommeren og inne på vinteren. Søte er de også.

  Ellers så er lavendel, femtunge og surfina enkle sommerplanter.

  Eventuelt kan du gå for noe som krever mer og flere planter, for da må du skaffe deg rutiner med vanning og stell. Det er faktisk veldig beroligende og avslappende. Prøvd deg på urter og andre ting du kan spise.

  1. Ekte blomster blir det nok av inne, men jeg kommer dessverre ikke til å være så mye til hjelp for humla denne sommeren 😉 <3

 22. Jeg elsker jo hm Home! Der hadde de utrolig mye fint nå, ser for meg at noe blått, gjerne lyst hadde blitt fint hos dere, og det er vel litt mer ok for gravlyset også 😂 Masse lekkert i både lin og velur, i duse farger har de hvert fall, samt spreke print for å sprite opp litt 😊

 23. Ville bare tipse deg om at Rusta ser ut til å ha mange fine og billige utetepper! 🙂 sjekk nettsiden.

  1. Har allerede kjøpt nye utetepper, men takk uansett 😀 <3

   1. Oj sorry så det nå!🙈😅 ellers har jeg dette bordet selv og er veldig fornøyd! https://m2.ikea.com/no/no/p/gladom-brettbord-svart-50411990/

   2. Ida Wulff

    Jaa, så dem på ikea her om dagen, veldig fine 😀 men tror jeg må ha sånn 8 bord til den lange sofaen da, Hehe :O

 24. Jeg får ikke nok av bloggen din om dagen!😊🙌🏼 Skulle helst ha sett 5 nye bloggposter hver dag!😅 #avhengig #håperduskjønneratjegtuller #ellergjørjegdet

  1. Haha 😀 <3 <3 #5omdagen

 25. Så fint! House of Hackney har mange fine puter som virkelig spriter opp sofaen! 🙂

  1. House of Hackney skal vi ha innendørs, for dyrt til å ha ute syns jeg 😀

 26. Tror puter i blåtoner ville vært veldig fint, typ azurblå, mint, sjøgrønn:)

  1. Herlig 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.