JEG SKAL BLI STORESØSTER

Reklame: inneholder reklamelink

Håper folk leser lengre enn til overskriften, så det ikke blir satt ut rykter om at jeg har to gærne 50 pluss-åringer til foreldre. For jeg skal jo bli storesøster. Til en hund! En søt, liten hund som heter Penny. Jeg satte meg ned utenfor en hundefrisør i formiddag, og kom på at jeg helt har glemt å dele de gode nyhetene på bloggen.

Jeg skrev for noen uker siden at jeg hadde vært med mamma og pappa for å se på hund, men jeg hadde egentlig ikke troen på at det kom til å bli noe av. Men så ble det! Og jeg er så glad.

Som jeg har nevnt et par ganger: Jeg har innsett at jeg ikke er i stand til å eie min egen hund. Jeg er alt for ung og egoistisk til det akkurat nå – jeg vil ikke ha det ansvaret på fulltid. For ikke å snakke om den dårlige samvittigheten. Jeg adopterte jo bort katten min Bella fordi hun ble ulykkelig av å sitte hjemme alene hele tiden. Hun var mer hos barnevakt og på kattehotell enn hun var hos meg. Stakkars katt. Det var uansvarlig av meg som 19-åring å bestille en dritsøt innekatt med et morsomt ansikt. Heldigvis lærer man med årene, og Bella var heldig som fikk seg et godt hjem hvor hun er i fokus. 

reklamelink: kjole på 40% rabatt HER 

Men nå er jeg altså så heldig at mamma og pappa har bestemt seg for hund. Penny, som kommer til oss i løpet av sommeren, er et adopt don’t shop-tilfelle. Jeg syns det er helt topp at mamma og pappa tar til seg en «voksen» hund, til tross for at det er gøy og stas med en søt liten valp. Penny har vært uheldig å bli bitt av en annen hund, og trives derfor ikke i sitt nåværende hjem. Så nå håper jeg hun vil trives hos Wulffene, som eneste hund i kåken. Her skal hun få så mye kjærlighet, at hun sikkert blir helt matt. Hehe! Siden jeg er mye hjemme på dagtid, skal hun få sitt andre hjem hos meg. Når hun er blitt vant til å være hos mamma og pappa, så klart.

Jeg ble så glad i den hunden da vi var og besøkte henne. Hun var så kontaktsøkende og kosete, og på et tidspunkt satt hun på fanget mitt, med snuten inntil nesen min og så meg inn i øynene. Smelt!! Jeg er helt sikker på at vi kommer til å bli bestevenner 

Nå skal jeg pakke sammen sakene, og gjøre meg klar til fotballkamp. Samboeren min har funnet seg et fotballag her i Tønsberg, og de mente visst at han var klar til å spille kamp allerede. Jeg er muligens verdens minst fotballinteresserte menneske, men jeg får ta på meg smilet og prøve å følge med. Heie på riktig lag, og så videre 😀

Hei så lenge!

17 kommentarer

 1. Jasså.. du har startet med click bait du også? Haha! 😅

 2. Ida, hvor er hårbåndet fra? 😀

  1. Ida Wulff

   Det er kjøpt hos Daisy på Vinderen 😀 Trooor merket heter Suzanna G eller noe

 3. Åååh, heldig! Hva slags rase??

  1. Ida Wulff

   Norfolk terrier <3

   1. Åå så herlig!! Fikk selv en noffe (Norfolk) for nøyaktig 6 måneder siden i går, og det er bare en helt fantastisk rase! Familien din og du har så mange fine måneder vente🤗 Nyt valpetiden!!

   2. Ida Wulff

    Herregud så koselig!!!! <3

   3. Bortsett fra at jeg ser nå de adopterer en voksen hund, da omformulerer jeg 90% av kommentaren min😅 Nyyt tiden med med ny hund, det er en nydelig rase med fantastisk personlighet 😍 Kunne ikke valgt bedre rase!!😀

 4. Gratulerer 😅 nydelig kjole! ❤️ Hvor er den fra?

  1. Ida Wulff

   Link til den i innlegget 😀

 5. Så gøy med hund! Har også funnet ut at det er mer enn nok å være hundepasser enn så lenge 😀 Hvilken rase er det?
  Forresten, kjempesøt kjole! Men jeg finner den ikke på linken? Kan du si hva den heter evt linke på nytt? Klem

 6. Hvilken rase? 🙂 Jeg fikk bare en liten mistanke om at jeg kanskje vet hvilken hund det er :p

  1. Ida Wulff

   Penny er en Norfolk Terrier, kjenner du henne? 😀

   1. De er så fine! 🙂 Nei, da er det nok en annen Penny 🙂

   2. Ida Wulff

    Jaa, supersøte 🙂 Mest av alt personligheten!

 7. Hei. Ville bare si at, hvis du er interessert å selge vesken du har her fra Gucci. 🌞🌞 så er jeg interessert. 🙏Ellers så kan jeg si at jeg digger å følge deg og gleder meg til mere bilder av leilighet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.