DET ER SYKT Å TENKE PÅ

Det er sykt å tenke på.

At i morgen, er det ett år siden vi møttes for første gang. Hilste på. 

På under ett år, har vi møttes. Jeg oppfordret en venninne til å legge an på deg, og blir satt ut av å tenke på det den dag i dag. Det var godt hun sto over, tenk om det hadde blitt dere to!

På under ett år, har vi blitt kjent. Ledd og grått, delt hemmeligheter, fortalt om ting som ikke er så stas, men som er like greit å bare legge på bordet. Snakket om det vi har til felles, hvor vi er forskjellige, hva vi vil med livet.

På under ett år har vi kranglet, herregud som vi har lært oss å krangle. Jeg stolte ikke på deg i starten, fordi du aldri ble sur. Tenkte at bare en psycho kunne holde seg så rolig, når jeg testet deg som verst. Men kranglingen kom, og det er kanskje rart å si at det var en lettelse.

På under ett år har vi flyttet sammen. I din lille hybel, senere tildelt kallenavnet bingen. Husker jeg ble litt satt ut første gang jeg var på besøk. Ikke bare fordi du hadde kjøpt gravlys i stedet for kubbelys, men fordi du spurte hvilket terningkast jeg ville gi hjemmet ditt. Jeg la godviljen til, og sa det er en god 3’er. 

På under ett år har vi reist sammen. Du fløy i mange timer for å besøke meg et par dager i Spania, og vi har hatt vår første ordentlige kjæresteferie til Thailand. Vi kommer nok ikke til å dra tilbake til Thailand. Men vi kan dra andre steder, jeg er mindre redd når jeg flyr sammen med deg.

På under ett år, har vi blitt kjent med hverandres familier. Jeg syntes det var litt skummelt i starten, men nå sitter jeg her og gleder meg til Hellas-ferie med din flokk. Og jeg vet at familien min digger deg – jeg tror de var innstilt på at jeg kom til å være evig singel, så i det skjulte er de nok lettet også. Det hadde forresten vært fint hvis familiehunden deres kunne slutte å hate meg nå, jeg er et godt menneske.

På under ett år, har vi kjøpt leilighet sammen. Fått oss felles bankkonto med hvert vårt kort. Vi har bestilt forsikring i familiepakke og tegnet livsforsikring for å sikre hverandre økonomisk. Vi har kjøpt møbler, valgt ut maling, diskutert alt fra sofastoff til hvilken tørkerullholder vi skal ha stående på kjøkkenbenken.

Plutselig «fanget» i alt dette voksne, etablerte – som alle andre også skal gjennom, det er bare så rart når det er oss to. Oss to, som møttes for første gang, for under ett år siden.

Jeg har bestemt meg for deg. Selv om jeg så sent som i går oppdaget noe nytt: At du er en vanskelig kunde. Som krangler med ansatte, selv om det er du som har mistet en kvittering. Og som tramper ut, med et løfte om å aldri handle i butikken igjen.

Og jeg er trygg på at du har bestemt deg for meg. Selv om du så sent som i går så meg kjøre bil for første gang, og jeg var virkelig en kvinne bak rattet.

Når jeg tenker på hvor mye livet mitt har forandret seg på et år, blir jeg spent og redd. Hvordan ser livet ut ett år fra i dag? Forhåpentligvis ikke så veldig annerledes. Jeg tygger p-piller som en prevensjonsnarkoman, og holder meg langt unna hundekategorien på Finn.no. Boligannonsene også.

La oss bare bli her litt.

♥♥♥

57 kommentarer

 1. eg tygger p-piller som en prevensjonsnarkoman xD Altså seriøøøøst! hahaha! Har du noen gang tenkt på hva du skulle ha gjort om du ble gravid med mr. gravlys?

  1. Ida Wulff

   Haha! 😀 Har ikke noe godt svar.

 2. Du er så vilt flink til å skrive, sitter her med tårer i øynene liksom. Wow <3 <3 SÅÅ glad på dine vegne, herregud!

  1. Ida Wulff

   Åå, Kaja!! <3 Tusen takk! Klem til deg

 3. På det siste bildet ser jeg at dere en kjempelike. Dere ligner skikkelig på hverandre faktisk. Pene mennesker 🙂

  1. Ida Wulff

   Haha 😀 Det hender faktisk at vi får høre det! At vi ligner altså.

 4. Så fint skrevet! Dere er herlige!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! <3

 5. Er i eksakt samme posisjon 🙂 Trodde jeg skulle være evig singel. Plutselig møtte jeg min nåværende samboer i desember og vi flyttet sammen i januar.. Trodde aldri at jeg skulle flytte sammen med noen så fort, men nå er vi her og jeg angrer ikke et sekund 🙂 Noen ganger må man bare stole på magefølelsen og jeg vet med sikkerhet at både han og jeg har valgt hverandre og den følelsen kan ingenting slå <3

  1. Ida Wulff

   Gratulerer så mye med det <3 <3 <3

 6. Camilla

  dere er så søte <3 Gratulerer! 🙂

  1. Ida Wulff

   Takk 😀 <3

 7. Koselig innlegg!

  Her i gården flyttet vi sammen etter 1,5 måned, kjøpte hund nr to (første sammen) etter ett år, kjøpte hus og pussa opp alt selv etter 1,5 år, ble gravid (på p-piller, ref nederste innlegg, haha) rett før to år, hadde en sønn på tre måneder på treårsdagen vår, kjøpte hus nr tre og ble gravid med nr to etter fire år. Vi har snart vært sammen i seks år og det føles som et helt liv, samtidig som jeg fortsatt kan føle meg 21 år og nyforelska igjen.

  Blir spennende å «følge reisen» deres som man sier 😊

  1. Ida Wulff

   Haha, OOOO-MG! Dere har stått på 😀 Men så utrolig herlig <3 Så lenge man er happy, hva har vel tid å si!

 8. Dette innlegget fikk meg til å få tårer i øyene og ga håp til en evig singel sjel! Jeg heier på dere <3

  1. Ida Wulff

   Evig singel kan bety gift om et år. Dét har jeg lært! Skrekk og gru, haha 😀 Stor klem til deg <3

 9. Kamilla

  Fint innlegg <3 Men må si jeg ble skuffet når jeg leste at han kjefter på ansatte i butikker. Nå kommer det helt an på sak da, men har jobbet i butikk i snart 10 år, og verste jeg vet er vrange kunder som tror de har rett på alt mulig. Gjør ikke noe at de ikke vil handle hos oss lenger da, altså. Haha.

  1. Ida Wulff

   Ble skuffet jeg også, ble ikke noe på ham den kvelden!

   1. Kamilla

    😂👏

 10. Cathrine

  Åh, dette var fint. <3

  1. Ida Wulff

   <3

 11. Dette var som å lese om kjæresten min og meg, selvom vi ikke har kjøpt leilighet sammen helt enda. Forholdet vårt er også bare et år gammelt, og han har barn fra et tidligere forhold, så vi venter litt med å flytte sammen av den grunn… Men vi er definitivt på vei dit. Det er så DEILIG å være sikker på at man har funnet den rette, jeg har en ro i kroppen nå som jeg ikke har visst at jeg har savnet tidligere. 😀
  Unner deg/dere alt godt, det er fint å lese om hvor bra du har det med ham! Heia gravlyset! 😀

  1. Ida Wulff

   Åh, så koselig å høre <3 Ønsker dere to alt godt 😀

 12. ååå dette var såå tooselig innlegg <3<3<3

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 13. Så vakkert skrevet – og for en kjærlighetserklæring! Aldri kommentert her før men nå ble jeg ordentlig rørt, du er så utrolig flink til å sette ord på de viktige tingene.

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for det! <3 Det var hyggelig å høre!

 14. Så fint skrevet, Ida! Møtte faktisk også min kjæreste for ca. ett år siden, og ting har gått veldig fort dette året for oss også. Jeg ville dog ikke endret på noe! Så herlig å se at du har det så bra 🙂 Nyt det!

  1. Ida Wulff

   Så kooselig <3

 15. Ada Emilie

  Men Ida da, så fantastisk fine observasjoner du har gjort <3

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 16. Så fin tekst♥️

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 17. Charlotte

  Åååå, gi meg en sånn en, jeg har jo bare uflaks 😩 Kos dere videre! 😍

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 18. Margrete

  For et rørende innlegg – dere er et fint par <3

  1. Ida Wulff

   <3 !!!

 19. Gratulerer! 😀 SÅ kos. Fint innlegg! Jeg og typen ble også kjent for akkurat ett år siden nå! 😀

  1. Ida Wulff

   Takk 😀 Og gratulerer til dere <3

 20. Ida Marlene

  For et utrolig koselig innlegg, Ida <3
  Sitter litt med #denfølelsen jeg også, ettersom mannen og jeg har vært kjærester i 10 år i morgen! Herregud, det høres så lenge ut, men det føles som om vi ble sammen i går? Gir det mening? :p haha! På 10 år har vi altså fått oss to barn, en på 9 og en på snart 7, (i fjor innså 9åringen at han bare var ett år eldre enn vårt jubileumsår, fikk et lite forklaringsproblem da man "visstnok" skal være gift og sånt før man får barn ;p), vi har en liten staffehund som fyller 2 år i dag <3
  Det er rart hvordan ting bare faller på plass når man har funnet "den rette" 🙂
  pssst; nevnte jeg at jeg "bare" er 27 og mannen er 30? Herregud, det er jo .egentlig. ungt, er det ikke? Rart hvordan man kan føle seg så eldgammel allikevel ;p

  1. Ida Wulff

   Gratulerer med 10 år!!! <3

 21. Vi traff hverandre på jobb. Nøyaktig på dagen ett år etter vår første date ble sønnen vår født❤️ Nå har vi bil, hus og barn. Jeg hadde aldri hatt kjæreste før, og de fleste(inkl meg selv) trodde at jeg kom til å være evig singel. Er relativt ung(24), så gikk fra å bo hjemme etter endt studie til å nå ha eget hus og barn. Morsomt hvordan livet kan snu så fort! Nyt tiden og hverandre, og gratulerer med bolig👏🏻

  1. Ida Wulff

   Så herlig 😀 😀 <3 <3

 22. Kjære, Ida. Jeg har lest bloggen din jevnt og ujevnt de siste årene. Det siste året har det vært ekstra gøy å følge deg, særlig fordi jeg kjenner meg så igjen i det du skriver. Jeg tror vi må ha møtt kjærestene våre cirka samtidig, og du skriver så godt og rett frem om hvordan den reisen føles. Jeg var, i likhet med deg, også superselvstendig og bestemt på at jeg kom til å være singel lenge – før livet plutselig snudde opp ned. Vi har også kjøpt leilighet sammen og hatt våre krangler, og det er så mye som har skjedd på bare ett lite år. Skummelt, men også skikkelig fint. Selv om jeg kun «kjenner» deg gjennom bloggen, virker det som vi har mange like tanker og holdninger. Tusen takk for at du deler, og lykke til videre med kjærligheten! <3

  1. Ida Wulff

   <3<3<3<3<3

 23. Ååh, så koselig å lese det her! Du er virkelig flink til å skrive, Ida. Dyktig er du! ☀️ Her giftet vi oss etter 1,5 år sammen, og nå er jeg en stranda hval midt i første hetebølgen siden 1947 – var ikke like så god på å knaske p-piller som du.

  1. Ida Wulff

   Haha, ååå 😀 Gratulerer så utrolig mye med hvalsituasjonen, ønsker deg/dere alt godt <3

 24. Kjære Ida 🙂

  Ønsker deg og din kjæreste alt godt! Dette er såååå fint å lese 🙂 Dere to er virkelig et fint par og det varmer i hjertet å få høre alt de fine som dere opplever sammen. Skikkelig go,hjertevarm blogg, hehe!

  Klem <3

  1. Ida Wulff

   SÅ hyggelig, tusen takk for fine ord <3

 25. Kathrine Moserud Simensen

  Ida, så herlig å lese! Tårene triller med mine amme-hormoner…
  Du stråler:-)
  Klem Kathrine

  1. Ida Wulff

   Kathrine <3 <3 <3 Håper du koser deg masse med den lille, han er så SØT!! Stor klem

 26. Jeg har lest bloggen din i en årrekke. Det et ingen over og ingen ved siden. Du skriver bare så BRA! Takk. Ønsker deg en nydelig sommer 🙂

 27. Koselig innlegg <3
  Gir håp til en som meg om at alt kanskje ikke er tapt.

 28. <3

 29. ÅÅ så koselig innlegg!

 30. Juliane

  Detta var nydelig! Nå ble jeg rørt og fikk forelskafølelse. Herlig lesning om kjærlighet.

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.