VLOG: INNFLYTTING, MALING & LITT FJAS

På tide med en ny vlog! Bear with me, jeg driver fortsatt og øver meg. Nå har jeg funnet ut at jeg ønsker å lage kortere vlogs, så jeg skal prøve å ikke filme over så mange dager neste gang. Sa jeg ikke det sist også? Jeg er tydeligvis ikke en som lærer på første forsøk. Ehe. Håper uansett du syns det er kos med vlog, denne gangen litt fra da vi nettopp hadde tatt over leiligheten og dagene vi hadde malere her.

Med det sier jeg god natt. Nå skal jeg liste meg inn i sengen og innrømme for samboeren min at jeg har sett de to siste episodene av Paradise Hotel uten ham. Det lukter bittert brudd og nedbrent leilighet, wish me luck 

102 kommentarer

  1. Madelen

    Kommentaren min for 2 uker siden ble visst aldri godkjent. Sorry om jeg skrev noe feil eller røpte bosted altså. Det var ikke meningen! God sommer 😀

  2. Heii! På ca 1.59 i videoen hvor du blar i tapeter – hvilken butikk er det fra? 🙂

    1. Ida Wulff

      Montér 🙂

  3. heii! i ca 1.59 i filmen når du ser på tapeter, hvilken butikk er det fra?:))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.