EN DANSK 17.MAI-FEIRING

Hei fra Danmark ♥ Min kjære er blitt fulltidsansatt som farmor sin iPad-reperatør, så da fikk jeg plutselig litt tid til å åpne Macen, hehe… 

Vi kom oss omsider frem, selv om det ikke så slik ut på et tidspunkt. Kjæresten min satt togfast i Drammen, jeg satt i baksetet og gråt, og mamma og pappa stresset med å rekke fergen. Familieferie, woop woop. Det ble verken ferge eller buffet på oss, vi måtte kjøre hele veien til Danmark for å få med oss det nye familiemedlemmet vårt. Men han var liksom hedersgjesten som alle ville hilse på, så hva skal man gjøre! Fram kom vi i hvertfall, og Danmark behandler oss bra.

Jeg har aldri vært supergira på å feire 17. mai, så å rømme avgårde hit var helt perfekt. Heldigvis er kjæresten min mer enn enig, han må jo være min soul mate. Tanten og onkelen min (sistnevnte er halvt norsk han også), stelte i stand hagefest på nasjonaldagen, så det ble Aperol Spritz og grillmat på oss. En skikkelig hyggelig kveld, uten store folkemengder og følelsen av å være et utskudd uten bunad, hehe.

I dag har jeg faktisk hatt litt tømmermænd (fyllesyke), ikke veldig vanlig etter et familieselskap for min del. Men men. Nå er det jo ferie, så det gjør ingenting med en sløv dag. Vi kom oss i hvertfall noen timer på shopping – og dét er bare så mye bedre her i Danmark. Tenkte å lure meg ut en liten tur i morgen også, for jeg fant en interiørbutikk som var helt perfekt for terrassen jeg straks skal innrede.

I morgen skal vi kjøre ut til sommerhuset, og bo der resten av oppholdet. Åh, jeg håper på fint vær så vi kan ligge på stranda, spille minigolf og spise store, danske is. Foreløpig har det vært sydenvær, så jeg satser på at vi er heldige 😀 

Sorry for tidenes mest ræva blogginnlegg, forresten. Hater å ramse opp hva jeg har gjort og hva jeg skal. Men det har seg slik at jeg sitter ved siden av et stort ur som «tikker». Det høres ut som om Ringeren i Notre Dame sitter inni klokka og går amok med en hammer, for et bråk! Derfor er det vanskelig å formulere setninger. Skjer med at alle som er over 70 skal ha en bråkete klokke i hjemmet sitt? 

Og med det spørsmålet i bakhodet, takker jeg for meg. Goood natt!

25 kommentarer

 1. Hvor er kjolen fra?😊😊

  1. elle & il <3

 2. Hvor er kjolen din fra? 😀

  1. elle & il 🙂

 3. Åh dere er skikkelig fine sammen!

 4. Hvor er antrekket fra? 🙂
  Kos dere i Danmark <3

 5. hvor er den fine kjolen fra ? 🙂 kos deg i danmark

 6. Hei, har samme stil som deg i interiør. Lurer bare på hvor du har bestilt spisebord fra?
  Sliter med å finne noe som er fint, god kvalitet og ikke koster 40 tusen 🙂

  1. Vårt heter Filip og er fra Slettvoll 🙂

 7. Kan du ikke snart komme med ny videoblogg? 😀 Den du la ut var såå gøy, måtte se den flere ganger! Du er skikkelig morsom.

  1. Holder på med en 😀 <4

 8. Altså, om du har en Wlog-episode med det her på – jeg bare sier det…! Håper det kommer en ny episode snart! Kos dere masse i Danmark <3

 9. Oi oi, er det forlovelsesring han har på den ene hånden? 🙂

  1. Nei 😀

 10. Du blogger alt for lite..

 11. Hvor er kjolen du har på deg fra? 🙂

 12. Kan jeg bare spørre om du «føler» deg mest norsk eller mest dansk? Hadde vært interessant å høre! 🙂

  1. Oi, jeg vet faktisk ikke! Like mye begge deler kanskje? 😀

 13. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. elle & il :*

 14. Dør av tacogenseren til typen din her xD Har også et par spørsmål: snakker du norsk i danmark, eller legger du om til dansk? Hvordan er gravlyset på dansk, forresten? Forstår han det meste, eller blir det mye oversetting og «hæ?»? 🙂

  1. Hehe 😀 Jeg snakker norsk. Og Gravlyset sliter litt med dansk, men det gikk mye bedre enn forventet <3

 15. Hvor er den søte kjolen fra? 🙂

 16. Sigrid B. Vandvik

  Hallais, Ida! Blir så glad av å lese bloggen din, av alle dine positive innlegg, det er så tydelig at du har det skikkelig fint for tiden! Skal til Odense om to uker, søsteren til kjæresten er ferdig på medisinstudiet, og vi skal ned for en tradisjon jeg synes er så hyggelig: når studentene tar sin siste eksamen står venner og familie utenfor eksamenslokalet klare til å gratulere, med blomster, champange og flagg! SÅ fin tradisjon! Ble litt revet med her, men lurte egentlig på hvilke butikker du likte godt i odense? Sigrid

  1. ÅH, sååå koselig 😀 Da blir hun vel glad tenker jeg! Jeg husker faktisk ikke navn på noen av butikkene. Magasin har de fleste merkene jeg liker – ta med passet ditt, så får du rabatt på kjøpene dine. Ellers ville jeg bare fulgt gågaten og gått inn i alle de små klesbutikkene som ikke tilhører en kjede. Og for interiør: Sinnerup! Masse fint OG billig! Kos dere masse i Odense, stor klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.