SOMMEREN HAR KOMMET

I dag morges, etter å ha låst inn malerne, forlot vi leiligheten i sommertøy og med bag over skulderen. Så gikk vi 200 meter ned til brygga, hvor mamma og pappa stod i sin nye båt og ventet på oss. Med solskinn i håret, redningsvest på kroppene og et smil rundt munnen. Åh!!! Der fikk jeg årets første sommerfølelse.

Jeg har gledet meg stort til båten skulle «komme i hus»! Det begynner å bli mange år siden sist familien hadde båt, og det tok meg noen år før jeg kom over at den var solgt. Men denne sommeren er Wulffene tilbake på havet igjen, endelig! Nå må jeg bare komme meg til lagerboden min og grave frem den rosa redningsvesten jeg har fått av Redningsselskapet. Den er så fresh 😀 

Årets første båttur er gjennomført, og det fristet til gjentakelse. Og herregud, så deilig å spise reker igjen! Selv om jeg er kjempedårlig til å skrelle dem. Når de andre har skrellet seg frem til en hel loffskive, sitter jeg der med tre ensomme reker. Heldigvis har vi innført noe som heter veldedighetsreker, som vil si at de andre slenger hver fjerde ferdigpillede reke bort til meg. Da bli det mat på meg også, haha.

Da vi kjørte hjemover igjen, ble jeg vugget i søvn bak i båten. Vet ikke om det er derfor jeg nå sitter hjemme hos meg selv og føler at jeg bokstavelig talt vugger? Nesten så jeg ser dobbelt.

Uansett. Da vi kom hjem ble vi møtt av SVARTE VEGGER. Det må nesten få sitt eget innlegg 

17 kommentarer

 1. Hva slags ring er det samboeren din har på seg?

  1. Aner ikke hva modellen heter, men den er fra Tom Wood 🙂

 2. Så deilig med båt😀☀️ kan jeg spørre hvor den blå og hvite baggen er fra?

  1. Jaa 😀 Den er svart og hvit, men den er fra Day, Birger et Mikkelsen. Kjøpt på Byporten! <3

 3. Gleeeder meg til å se bilder av veggene!! Skal male mine vegger i dempet sort også😍😍

  1. Det blir så fint, gled deg til å male 😀

 4. Hvor er brillene dine fra?

  1. Céline 🙂

 5. Sitter å skriver på en eksamen, og i pensum-boken er det en kronikk som du har skrevet!

  1. Så morsomt 😀 Lykke til med eksamen!

 6. Når kommer innlegget om veggene? Jeg er så spent 😀

  1. La ut noe nå 😀

 7. Hvilken modell er solbrillene dine? 😊

  1. Ganske sikker på at dette er New Audrey 🙂

 8. Kan jeg spørre hvor genseren din er ifra ? 🙂

  1. Klart det, den er fra elle & il 🙂

 9. Når vi spiser reker piller vi alltid ferdig alle rekene, slik at man slipper å bare lage en skive i slengen! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.