BLI VAKKER TIL 17. MAI

Reklame for BliVakker.no


17. Mai nærmer seg med stormskritt, og enten man skal gå med bunad eller en fin kjole, har alle én ting til felles. Hår og sminke skal være on point, og holde seg hele dagen. Personlig foretekker jeg at hår og sminke er ganske nedtonet og naturlig på en slik dag, det er liksom ikke da jeg vil trøkke på med full partysminke og stive lokker. Nei takk til det, ja takk til fine fletter og lett hudsminke som gir glød og ser fin ut i dagslys 

Jeg har plukket ut noen favoritter til en naturlig 17. mai-look hos BliVakker. På bildene i dette innlegget har jeg kun brukt disse produktene.

Shampoo, balsam, hårmaske og varmebeskyttende fra Kérastase. Denne serien er spesielt for tørt hår, noe jeg dessverre har nå. Produktene er formulert med glukose og proteiner, og gir optimal næring fra rot til tupp. Håret blir silkemykt av disse. Jeg har funnet ut at jeg liker varmebeskyttende best som en krem som påføres før føning. Tidligere har jeg pleid å spraye på før jeg glatter, men føningen er jo like skadelig for håret. Håret fortjener beskyttelse mot all varmebehandling.

Den faste hårsprayen fra Bedhead. Denne gangen har jeg bestilt den i liten størrelse også – den er perfekt å ha med seg i veska, for eksempel på 17. mai! Da er det bare å finne et toalett, bøye hodet forover, spraye litt og slenge hodet bakover igjen. Mitt lille partytriks for å beholde volumet i håret. Reisestørrelsen pleier forresten å koste 99 kroner i frisørsalonger, hvor jeg har pleid å kjøpe den tidligere. Hos BliVakker koster den 41 kroner!

Transparente hårstrikker fra Blax. Disse bruker jeg ikke til hverdags for jeg føler de sliter på håret – men når man skal ha fine fletter eller andre oppsett i håret, er det fint med strikk som ikke synes i det hele tatt. Og daaa sverger jeg til Blax!

Sensai Flawless Satin Foundation på huden! Min nye favoritt foundation. De siste årene har jeg blandet en fra Armani og en fra Chanel for å få ønsket resultat, men denne har hele pakka. Dekkevne, glød, holdbarhet, den perfekte fargen. Jeg elsker den! Bruker fargen Neutral Beige.

Cream Blush fra Jane Iredale. Jeg bruker nesten bare rouge i kremkonsistens, syns det er utrolig mye lettere å jobbe med. Og så liker jeg jo å ha litt mye og ganske rosa rouge. Denne er SÅ FIN at jeg orker ikke. Sukkersøte kinn passer fint på en dag som 17. mai! Jeg har den i fargen Clarity.

Lancôme Sourcils Styler Eyebrow Mascara er øyenbrynssminken for oss som ikke er opptatt av eyebrow goals og Nike-formede øyenbryn. Hehe. Jeg har brukt den i tre år nå, og elsker den. Det er som en mascara, bare for brynene. Jeg har den i farge #01 blond.

Glo Skin Beauty Bronze Sunkiss har vært mitt faste solpudder i flere år. Det har skiftet navn og design, så jeg trodde først at det hadde gått ut av produksjon. Men heldigvis ikke! Denne favoritten har jeg snakket om så mange ganger, at hva mer er det å si. Det er litt shimmer i det, men ikke for mye. Og så blir man ikke rød av det, det syns jeg det er så mange solpuddere som gjør.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil har jeg brukt opp tre stykker av siden februar… Ikke bare er det en av de få lipglossene de tørre leppene mine tåler, men fargene er også fantastisk fine. Den kunne holdt seg bedre, for jeg føler at jeg må freshe opp litt vel ofte. Kan være fordi leppene mine drikker opp produktet, men det er uansett verdt hver krone.

Som alltid har jeg på meg Mary-Lou Manizer (highligter) og Betty-Lou Manizer (egentlig bronzer men jeg bruker den som øyenskygge). Tviler på at jeg noen gang kommer til å bytte ut disse to!

BliVakker.no er virkelig en av mine favoritt nettbutikker – ikke bare fordi de selger all sminken, hudproduktene og hårproduktene jeg bruker fast, også fordi de alltid har gode tilbud og lave priser. Ikke som i at du sparer 3 kroner på å handle der, men som i at du kan spare mange hundrelapper på det.

Av mine favorittmerker, selger BliVakker blant annet Ole Henriksen, Vita Liberata, Glo Minerals, The Balm, Joico, Kevin Murphy, Laura Mercier og veldig mye annet.

Det var hår og sminke! For meg som ikke har bunad, står det verre til med tøyet. Jeg har fremdeles ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Men jeg skal på en liten shoppingrunde med mammaen min i morgen, så da håper jeg at jeg finner en lang, fin kjole 😀

25 kommentarer

 1. Kjolen fra?

  1. ByTimo 🙂

 2. Kom gjerne med en liten anbefaling på hvilke butikker man bør gå i for lange fine kjoler (evnt hva du finner i morgen), for oss i Tønsberg-området. Er på jakt etter en til bryllup, men er så usikker på hvor jeg skal se. Føler alt enten er svindyrt, glorete og jævlig, eller at det ikke passer min fasong (les: mye pupp….) 🤷🏻‍♀️

  1. Hei 😀 Jeg var kun på Torvgården. Neoz har noen fine fra Ganni, som ikke er spesielt pyntet. Men de ble for lange på meg til å være kjoler som ikke skal være maxikjoler. Hvis du er noen cm høyere enn 167 så kanskje de kan være fine 😀 Seven ved siden av har masse fine sommerkjoler, blant annet fra ByTimo og Y.A.S. Sistnevnte er ganske rimelig men er veldig fan av merket. Vi rakk ikke innom mer fordi det stengte kl 18 🙁

   1. Tusen takk!! Da skal jeg ta meg en tur snart 😀

   2. Ida Wulff

    😀

 3. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. Kjolen er fra ByTimo <3

 4. Sååå fin frisyre! Går det an at du legger ut kjapt hvordan du har gjort det? Vil ha sånn til nasjonaldagen 😁

  1. Jeg har ikke flettet meg selv :O Mine flettekunnskaper begrenser seg til vanlig flette, fiskebeinsflette og en halvdårlig pariserflette. Men jeg øver og øver! Anbefaler å søke opp oppskrifter på YouTube 😀 <3

 5. Kjole fra?😍😍

  1. ByTimo! 🙂 Har hatt den lenge, men så den i butikk senest i går. Så er helt sikkert mulig å få tak i fremdeles <3

 6. Så fin du er😍 kan jeg spørre i hvilke butikk i Tønsberg du så denne igår?

  1. Hos Seven, på Torvgården 🙂

 7. Syns du alltid har så naturlig, nedtonet look men MED glød og rosa skinn som du sier 🙂 Men! Den Kerastase-serien har jeg faktisk sett på før, og de har sulfater i seg 🙁 (Det som gjør at shampoen skummer, såpestoffer som tørker ut håret og gjør det fortere fett). Måtte seriøst LEITE og skrive inn sulphate free shampoo i søkefeltet på flere nettsider før jeg fant en sulfatfri en. MEN, herregud så verdt det! Håret mitt har aldri sett så STERKT ut før, føler ikke det er statisk og at liksom man får sånn små babyhår stikkende opp overalt. Det skinner, det har mer volum, og det tar mye lengre tid før det blir fett! Kan fint bare vaske håret hver 3. dag (men dusjer så klart kroppen da etter trenign osv), og det er helt greit men 3. dag er det kanskje sånn skal trene morgen og rett i dusjen før resten av dagen begynner. hah. Mye mas 😛 Men virker som en sulfatfri shampo virkelig bygger opp igjen hårets naturlige egenskaper og det er mye mer robust! Har stritt, lyst hår som er stripet og forholdsvis tynne hårstrå men masse av de.

  1. Hei 😀 hvilken shampoo er det du bruker? Klem

   1. Bruker denne: https://no.lookfantastic.com/pureology-hydrate-shampoo-and-conditioner-duo-250ml-x-2/11448252.html

    Pureology Hydrate Shampoo 🙂 har ikke prøvd balsamen. Funker også mot gulskjær siden den ikke er uttørkende som lillashampo men ser lilla på farge

 8. Vil du ikke ha bunad? 🙂

  1. Har aldri fristet før, men nå begyyynner jeg å lure på om ikke jeg vil ha likevel! Blir i såfall til neste år, for i år skal jeg uansett på dansk 17. Mai feiring 😀

 9. Ioanna på Tjøme har veldig mye fine kjoler! Både pyntet og hverdags. Verdt å ta turen ut dit😄
  (Jeg har forresten tenkt til å holde deg til å hoste nach som varer til 23-tiden i sommer)😂

  1. Takk for tips 😀 haha! <3

 10. Tusen takk for gode tips! Skal kjøpe noen av disse produktene 🙂 Gode råd er gull verdt, takk Ida <3

  1. <3 <3 <3

 11. Kjempe fin kjole! Hvilken str har du i denne? lurer på å bestille dem hjem fra nett!

  1. M 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.